-->

Ρομποτικοί γεωδαιτικοί σταθμοί για κάθε μετρητική ανάγκη & κάθε budget

Ρομποτικοί γεωδαιτικοί σταθμοί για κάθε μετρητική ανάγκη &  κάθε budget.

Μετάβαση στην αυτοματοποίηση, μείωση άγχους στο πεδίο, ταχύτητα εργασιών.

Για εσάς που αναζητάτε νέες πιο εξελιγμένες τεχνολογίες στα μετρητικά όργανα και θέλετε να συμβαδίζετε με τα δεδομένα της εποχής μας τότε είναι στιγμή για να αναβαθμίσετε τον εξοπλισμό σας, επενδύοντας σε έναν ρομποτικό γεωδαιτικό σταθμό. Χάρη στις λειτουργίες που διαθέτουν καθώς και τον αυτοματισμό που προσφέρουν έχετε τη δυνατότητα να αυξήσετε κατακόρυφα την παραγωγικότητά σας στο πεδίο. Επωφεληθείτε από τις έξυπνες λειτουργίες τους και εργαστείτε με ανεξαρτησία αφού με χρήση της αυτόματης αναγνώρισης στόχου αρκεί μόνο ένας χειριστής κάθε φορά.

Στην METRICA θα βρείτε μια ευρεία γκάμα σύγχρονων ρομποτικών γεωδαιτικών σταθμών με τους οποίους μπορείτε να κάνετε το επόμενο βήμα αναβαθμίζοντας της επιχείρησή σας. Επιλέξετε ανάμεσα στους οίκους της Leica Geosystems και Geomax του ομίλου Hexagon και βρείτε την ιδανική λύση που θα καλύψει τις ανάγκες και το budget σας.

Ιδανικοί για κάθε τοπογραφική μελέτη, μέτρηση σημείων ελέγχου, ελέγχους κατασκευής, και χάραξη σημείων. Απαραίτητοι στα σύγχρονα εργοτάξια που κυριαρχούν απαιτητικοί ρυθμοί και απόλυτος συγχρονισμός με τα υπόλοιπα συνεργεία.

Αναβαθμίσιμος ρομποτικός γεωδαιτικός σταθμός Leica TS13
Ρομποτικός σταθμος Leica TS13
Ρομποτικός γεωδαιτικός σταθμός GeoMax Zoom95
Ρομποτικός γεωδαιτικός σταθμός GeoMax Zoom95
Image
Image

Οικονομικοί, αξιόπιστοι ρομποτικοί γεωδαιτικοί σταθμοί με την εγγύηση κορυφαίων επώνυμων κατασκευαστών & εξουσιοδοτημένου SERVICE.

Διαβάστε σχετικό άρθρο 5 λόγοι για να επιλέξετε ένα ρομποτικό γεωδαιτικό σταθμό αντί για έναν κλασικό

Οι λειτουργίες των ρομποτικών σταθμών που αναβαθμίζουν την εργασία σας

Όποια λύση ρομποτικού σταθμού και αν επιλέξετε έχετε την απόλυτη σιγουριά για την απόδοση και την αξιοπιστία που προσφέρουν.
Λειτουργίες όπως η αυτόματη αναγνώριση στόχου και η αυτόματη μέτρηση ύψους οργάνου θα σας απαλλάξουν από χειροκίνητες διαδικασίες μειώνοντας δραστικά τον χρόνο παραμονής στο πεδίο. Καταγράψτε περισσότερα σημεία από ένα συμβατικό total station αξιοποιώντας τα εξελιγμένα χαρακτηριστικά και τα ισχυρά λογισμικά που διαθέτουν οι ρομποτικοί γεωδαιτικοί σταθμοί. Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα των ρομποτικών γεωδαιτικών σταθμών είναι πως αρκεί ένας και μόνο χειριστής για την επιτυχημένη λειτουργία τους. Όσο πιο αυτόματες γίνονται οι διαδικασίες τόσο λιγότεροι εμπλεκόμενοι χρειάζονται κάθε φορά. Το γεγονός αυτό επιφέρει όχι μόνο σημαντική μείωση του εργατικού κόστους αλλά παράλληλα προσφέρει μεγαλύτερη ευελιξία σε κάθε έργο αφού δεν υππάρχει ανάγκη για δεύτερο άτομο.

Εξουσιοδοτημένο SERVICE Leica Geosystems & Geomax

H METRICA είναι πιστοποιημένος συνεργάτης SERVICE για την Leica Geosystems AG και την GeoMax στην Ελλάδα. Διαθέτει ένα σύγχρονο, πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο SERVICE & διακριβώσεων στελεχωμένο με εκπαιδευμένο προσωπικό που ακολουθεί όλα τα πρωτόκολλα που απαιτούνται προκειμένου να διασφαλιστεί η υψηλή ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών. Οι τεχνικοί μας εκπαιδεύονται ετησίως σε νέες τεχνολογίες στα εργαστήρια των κατασκευαστών που αντιπροσωπεύουμε.

Βιομηχανική Γεωδαισία & Monitoring με Leica Robotic Total Station

Στις μετρήσεις βιομηχανικής γεωδαισίας η ακρίβεια παίζει τον πιο σημαντικό ρόλο. Κάθε έργο παρουσιάζει ξεχωριστές απαιτήσεις γεγονός που καθιστά απαραίτητη την χρήση ενός αξιόπιστου ρομποτικού γεωδαιτικού σταθμού με υψηλή ακρίβεια σε γωνίες και αποστάσεις.

Ρομποτικός σταθμός Leica TS60
Ο Leica Nova TS60 αποτελεί την ιδανική λύση αφού υπόσχεται υψηλότερη ακρίβεια και προηγμένη απόδοση για τοπογραφικές εφαρμογές σε κάθε βιομηχανία. Σχεδιασμένος για αντοχή στις πιο δύσκολες συνθήκες επιτρέπει την εργασία με υψηλά επίπεδα απόδοσης ακόμα και σε περιπτώσεις βροχής, ομίχλης σκόνης, υψηλής θερμοκρασίας και ηλιοφάνειας χωρίς να ξεκλειδώνει από το στόχο του.
Όσον αφορά τα έργα μεγάλων υποδομών όπως είναι οι σιδηρόδρομοι, οι γέφυρες, οι αυτοκινητόδρομοι, τα φράγματα κλπ. η ασφάλεια και η απόδοση είναι αδιαπραγμάτευτες έννοιες. Για το λόγο αυτό η αυτοματοποιημένη, μακροχρόνια παρακολούθηση αυτών των κρίσιμων υποδομών με δεδομένα που λαμβάνονται σε πραγματικό χρόνο κρίνεται μια αναπόφευκτη διαδικασία. Ο έλεγχος παραμορφώσεων αφορά τη μέτρηση των αλλοιώσεων ή των αλλαγών στη γεωμετρία μιας δομής με την πάροδο του χρόνου λόγω φυσικών διεργασιών, όπως κλιματολογικές συνθήκες, η διάβρωση του εδάφους κλπ.
Ρομποτικός σταθμός Leica TS60
Ο Leica Nova ΤM60 αποτελεί εξαιρετική λύση για εφαρμογές παρακολούθησης μικρομετακινήσεων διαθέτοντας ισχυρά τεχνικά χαρακτηριστικά χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες. Η ευρυγώνια κάμερα και η φωτογραφική μηχανή υψηλής ανάλυσης και δυνατότητα αυτόματης εστίασης είναι λειτουργίες που βοηθούν σημαντικά στην οπτική αναπαράσταση των υπό μελέτη υποδομών. Ταυτόχρονα, ειδικά λογισμικά και επιπλέον αισθητήρες, προσφέρουν απρόσκποτη λήψη δεδομένων και εξειδικευμένες, αξιόπιστες μετρήσεις.

Συμπληρώστε τη φόρμα & θα επικοινωνήσουμε μαζί σας