-->

Blog

Ευκολία στην Εργασία: Νέα Υπηρεσία GeoCloud Drive

Τι είναι, γιατί να την χρησιμοποιήσετε, πως να την αποκτήσετε
Η τεχνολογική εξέλιξη φέρνει καινοτομίες που επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο που εργαζόμαστε. Μια από αυτές τις καινοτομίες είναι και οι υπηρεσίες cloud οι οποίες επιτρέπουν τη μεταφορά και αποθήκευση δεδομένων. Η Leica Geosystems αξιοποιεί τις εξελίξεις αυτές ώστε να διευκολύνει τις καθημερινές εργασίες των χρηστών της. Αυτό ακριβώς κάνει και με την υπηρεσία GeoCloud Drive, μια πλατφόρμα που υπόσχεται να ενώσει το πεδίο και το γραφείο, προσφέροντας ευκολία και αποδοτικότητα στην καθημερινή σας εργασία. Αποτελεί έναν ουσιαστικό σύμμαχο για επαγγελματίες στον τομέα σας, παρέχοντας οργανωμένη διαχείριση και πρόσβαση σε δεδομένα από οπουδήποτε και οποτεδήποτε.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Νέα έκδοση Leica Captivate - νέα χαρακτηριστικά

Η νέα έκδοση του λογισμικού πεδίου Leica Captivate – v8.10 – είναι διαθέσιμη για όλους τους δέκτες GNSS και τους γεωδαιτικούς σταθμούς που χρησιμοποιούν το συγκεκριμένο λογισμικό. Αναβαθμίστε τον δέκτη, το γεωδαιτικό σταθμό και το χειριστήριο σας το συντομότερο και εκμεταλλευτείτε τις βελτιωμένες δυνατότητες.
Πλεονεκτήματα της νέας έκδοσης

  • Σύνδεση με την υπηρεσία GeoCloud Drive για εύκολη μεταφορά δεδομένων από το πεδίο στο γραφείο και το αντίστροφο.
  • Κοινή χρήση του συνδέσμου ενός εξαγόμενου αρχείου μέσω μιας διεύθυνσης email.
  • Ανάθεση εργασιών σε ένα “Site” και φιλτράρισμα των εργασιών με βάση αυτά.
  • Νέες επιλογές κύκλου και ορθογωνίου για κωδικοποίηση.
  • Ευκολότερη πρόσβαση και επιλογή στο linework.

Οι Black Sales ξεκινούν από τώρα έως 31.12.23

Οι Black Sales ξεκινούν σήμερα στην METRICA

Σκέφτεστε καιρό να επενδύσετε σε εξοπλισμό που θα αναβαθμίσει τις υπηρεσίες σας αλλά ακόμα δεν έχετε κάνει το επόμενο βήμα; 💥 Τώρα είναι η ευκαιρία!

Επωφεληθείτε από τις ειδικές προσφορές που θα ισχύουν για Νοέμβριο & Δεκέμβριο και κάντε την αγορά που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες!

Δείτε εδώ όλες τις Black Προσφορές!💣

Από σήμερα και έως 15/12/2023 όλοι οι χρήστες Leica Captivate, Leica Infinity & Leica Viva έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν!
Eνεργοποιήστε ένα Συμβόλαιο Υποστήριξης Leica CCP με έκπτωση 30% έως 15/12/2023.

Επωφεληθείτε άμεσα από μια σειρά δυνατοτήτων έχοντας μια έμπειρη ομάδα υποστήριξης στην ολοκλήρωση κάθε εργασία σας!

We are Hiring

Η ομάδα της METRICA μεγαλώνει και αναζητά νέους συνεργάτες για τη στελέχωση του Εμπορικού τμήματος- Marketing και του Τεχνικού Τμήματος Περιβαλλοντικών Εφαρμογών.

Οι νέες θέσεις εργασίας αφορούν:

👉 Β2Β Digital Marketing Assistant

👉 Τεχνικός Συντηρήσεων & Εγκαταστάσεων Junior (J.TEC-23)

Δείτε τις αγγελίες και στείλτε το βιογραφικό σας!

 

Σημαντική ενημέρωση - Αυξημένα σφάλματα λόγω Ιονοσφαιρικών διαταραχών

Αγαπητοί πελάτες, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με μια προσωρινή κατάσταση που αφορά τη λειτουργία των υπηρεσιών μας.
Από τη Δευτέρα, 4 Νοεμβρίου, έχουμε παρατηρήσει αυξημένα σφάλματα στις παρατηρήσεις των δορυφόρων στους GNSS δέκτες και στην υπηρεσία δικτυακών δεδομένων NRTK. Αυτό οφείλεται στο εν εξελίξει φαινόμενο των γεωμαγνητικών καταιγίδων που δημιούργησαν οι πρόσφατες ηλιακές εκλάμψεις και το οποίο αναμένεται να διαρκέσει μέχρι την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2023. Σε αυτό το πλαίσιο, σας συνιστούμε να αποφύγετε, όπου είναι δυνατόν, τη χρήση των οργάνων GNSS καθώς και της υπηρεσίας NRTK του δικτύου HxGN SmartNet  για το προαναφερθέν χρονικό διάστημα.

Ανιχνευτές υπόγειων δικτύων: Η τεχνολογία που εξασφαλίζει την ακεραιότητα των εκσκαφών

Η ανίχνευση υπόγειων δομών αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι των εργασιών κατασκευών. Η κατασκευή νέων κτιρίων και οδικών δικτύων, η ανακαίνιση και η επισκευή υπαρχόντων δομών, η ανανέωση δικτύων οπτικών ινών κα, προϋποθέτουν την άμεση πρόσβαση σε εξαιρετικά αξιόπιστες και ενημερωμένες πληροφορίες σχετικά με τη χαρτογραφική αποτύπωση των υπόγειων δικτύων.

Ανακαλύψτε στη METRICA όλες τις λύσεις συστημάτων αποφυγής καλωδίων και γεωραντάρ επιλέγοντας αυτή που ταιριάζει περισσότερο στο δικό σας πεδίο εφαρμογών.

Διαβάστε εδώ για τις λύσεις που προτείνουμε!

Υποκατηγορίες

Θέματα από το Blog μας