• Επικοινωνία : +30 210 28 15 440
    Υποστήριξη : +30 210 22 02 130
  • Online shop
  • HEXAGON LEICA
  • HEXAGON LEICA

Blog

Πιστοποίηση HxGN SmartNet

Παραδόθηκε από την ερευνητική ομάδα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, η τελική Έκθεση παρακολούθησης και επίλυσης του δικτύου HxGN SmartNet για το 2019, η οποία εντάσσεται στα πλαίσια της διαχρονικής σύμβασης της METRICA A.E. με το Α.Π.Θ. σχετικά με τον έλεγχο, την επίλυση και την ένταξη του HxGN SmartNet στο σύστημα HTRS07. Δείτε την πιστοποίηση εδώ.

Leica Captivate. Μια εμπειρία που ξεπερνά τις προσδοκίες σας

Σχεδιασμένο από μηχανικούς για μηχανικούς. Ανακαλύψτε τη δύναμη του Leica Captivate επιλέγοντας τον συνδυασμό λύσεων που καλύπτει τις ανάγκες σας.
Μέσα από ένα ολοκληρωμένο σύστημα – Χειριστήριο – Δέκτη – Γεωδαιτικό σταθμό – οι χρήστες απολαμβάνουν μια εξαιρετική εμπειρία σε όλα τα στάδια της εργασίας τους, από το πεδίο ως την εργασία γραφείου μεγιστοποιώντας την παραγωγικότητα και βελτιστοποιώντας τα αποτελέσματα της δουλειάς τους.
Δείτε περισσότερα για την εμπειρία Leica Captivate εδώ 

Η ομάδα μας πάει διακοπές 5 – 16 Αυγούστου 2019 για να επιστρέψει τέλη Αυγούστου ανανεωμένη με φρέσκες ιδέες, πολλή ενέργεια και νέες λύσεις για τους επαγγελματίες που οραματίζονται να κάνουν τη διαφορά.

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Προσοφές ενοικίασης τοπογραφικού εξοπλισμού 0 Αϋγουστος 2019

Εργαστείτε απρόσκοπτα, με σύγχρονο εξοπλισμό απολαμβάνοντας τις ειδικές τιμές που σας προσφέρουμε τον μήνα Αύγουστο στην ενοικίαση εξοπλισμού.
Ενδεικτικά, ζητήστε δέκτη GNSS με 500€ + ΦΠΑ με παραλαβή από τα γραφεία μας την Παρασκευή 2/8 και παράδοση στην έδρα μας  Δευτέρα 19/8 (17 ημέρες). Ισχύει και για την επαρχία με επιβάρυνση τα μεταφορικά έξοδα.
Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.
Επικοινωνήστε στο 210 2815440, ζητήστε τον εξοπλισμό που σας ενδιαφέρει και κλείστε τον σε μοναδική τιμή.

Καλοκαιρινή προσφορά 3D Scanning

Αποκτήστε την Matterport Pro2 3D Camera με έκπτωση 175€.
Η καλοκαιρινή προσφορά ισχύει από σήμερα έως 31 Ιουλίου 2019 και η παράδοση είναι άμεση. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες ή DEMO.

Τηλέφωνο επικοινωνίας 2102815440.
Για λεπτομέρειες σχετικά με την κάμερα, πατήστε εδώ.

 

Η σάρωση με το Leica BLK360, τον μικρότερο και ελαφρύτερο 3D σαρωτή laser στον κόσμο, έχει γίνει ακόμη πιο εύκολη για όλους!
Οι χρήστες μπορούν τώρα να χειριστούν το BLK360 για αυτόματη καταγραφή, και εξέταση δεδομένων σάρωσης απευθείας στην εφαρμογή Leica Cyclone FIELD 360 από οποιαδήποτε κινητή συσκευή.

Στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας πραγματοποιήθηκε φέτος το European Distributor Meeting του οίκου Photron, 11 – 13 Ιουνίου 2019 . Όπως ήταν φυσικό, η ομάδα της εταιρείας μας συμμετείχε σε όλες τις δράσεις και  ενημερώθηκε για τις νέες μετρητικές διατάξεις καμερών υψηλής ταχύτητας  και τα λογισμικά υποστήριξης καθώς και τις βέλτιστες πρακτικές στη χρήση τους. Οι κάμερες υψηλής ταχύτητας καταγράφουν φαινόμενα που εκτυλίσσονται σε πολύ γρήγορους ρυθμούς  και εν συνεχεία τα προβάλλουν σε αργή κίνηση ώστε να είναι δυνατή η παρατήρηση τους και η ερμηνεία τους. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 2815440.

Υποκατηγορίες

Θέματα από το Blog μας