ESPA


  • Επικοινωνία : +30 210 28 15 440
    Υποστήριξη : +30 210 22 02 130
  • i-tools.gr

  • HEXAGON LEICA
  • HEXAGON LEICA

Blog

Η METRICA χορηγός στο 3ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Τεχνικής Γεωλογίας της IAEG 6 - 10 Οκτωβρίου 2021

Η METRICA σας ενθαρρύνει να παρακολουθήσετε το 3ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Τεχνικής Γεωλογίας της IAEG (Διεθνής Ένωση Τεχνικής Γεωλογίας και Περιβάλλοντος), στο οποίο συμμετέχουμε ως χορηγός παρουσιάζοντας λύσεις monitoring στον τομέα του περιβάλλοντος και των κατασκευών. Στο περίπτερό μας θα βρίσκονται στελέχη της εταιρίας μας με εξειδίκευση στο αντικείμενο, για να σας μυήσουν σε νέες λύσεις και τεχνολογίες.
Περισσότερες πληροφορίες & στην επίσημη σελίδα του συνεδρίου www.euroengeo2020.org

Η METRICA συμμετέχει στην ΟΙΚΟΔΟΜΗ EXPO 15 - 17 Οκτωβρίου 2021

Η μεγαλύτερη επαγγελματική έκθεση του κλάδου των κατασκευών - ΟΙΚΟΔΟΜΗ EXPO – είναι γεγονός και θα λάβει χώρα στις 15 -17 Οκτωβρίου 2021 στο Metropolitan Expo στην Αθήνα. Σας περιμένουμε στο περίπτερο 1 Α19 για να σας δείξουμε τη μεγάλη γκάμα λύσεων που προτείνουμε για τη σύγχρονη κατασκευή. Από τοπογραφικό εξοπλισμό, εργαλεία κατασκευών, 3D σαρωτές laser, λύσεις Virtual Reality & λογισμικά διαχείρισης νεφών σημείων, κάθε επαγγελματίας θα ενημερωθεί για την τελευταία τεχνολογία και της τάσεις της παγκόσμιας και εγχώριας αγοράς στον κλάδο της κατασκευής.

Δηλώστε συμμετοχή www.buildexpogreece.com 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο 2102815440.

M-ROVER100 Extreme RTK

Με ιδιαίτερη χαρά σας παρουσιάζουμε την ανανεωμένη έκδοση του δέκτη M-ROVER100. Με νέα πλακέτα και βελτιωμένα χαρακτηριστικά, ο M-ROVER100 Extreme RTK δίνει τη δυνατότητα για μετρήσεις με ακόμα μεγαλύτερη ακρίβεια και αξιοπιστία 99,9% (!!). Επιπλέον, υπόσχεται τη μέγιστη αντοχή στο πεδίο αφού είναι από τους λίγους δέκτες με προστασία IP68.
Ευέλικτος & δυναμικός, λειτουργεί άψογα με το δίκτυο HXGN SmartNet, φέρει την εγγύηση και την υπογραφή της METRICA A.E. ενώ προσφέρεται με εγγύηση εξαγοράς εντός 2 ετών.
Δείτε περισσότερα & ζητήστε προσφορά.

Η METRICA συμμετέχει στο ψηφιακό συνέδριο DIGITAL COSNTRUCTION 23 & 24 Σεπτεμβρίου 2021

Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε το online event DIGITAL CONSTRUCTION στις 23 & 24 Σεπτεμβρίου, στο οποίο η METRICA Α.Ε. συμμετέχει ως χορηγός με ομιλία & ψηφιακό περίπτερο.
Το event συνδυάζoντας online conference & digital expo θα αναδείξει τον αντίκτυπο της ψηφιακής τεχνολογίας & καινοτομίας στις κατασκευές, τις υποδομές την αρχιτεκτονική και την αστική ανάπλαση όπως:

Διαβάστε σε ένα συνοπτικό άρθρο πώς να επιλέξετε τον γεωδαιτικό σας σταθμό με βάση τις συνήθεις εργασίες που αναλαμβάνετε.

Ποιος είναι ο τύπος γεωδαιτικού σταθμού που ικανοποιεί καλύτερα τις σημερινές αλλά και τις μελλοντικές σας (αυτές που διαφαίνονται τουλάχιστον) 😊 ανάγκες;
Διαβάστε σε ένα συνοπτικό άρθρο πώς να επιλέξετε τον γεωδαιτικό σας σταθμό με βάση τις συνήθεις εργασίες που αναλαμβάνετε.
Ανάγνωση εδώ

Καθοδήγηση μηχανημάτων έργων – Πώς η τεχνολογία διευκολύνει την εργασία σας

Η ψηφιακή επανάσταση έχει επηρεάσει σημαντικά τον τομέα των κατασκευών και νέες λύσεις αντικαθιστούν τις παραδοσιακές μεθόδους απλοποιώντας τον τρόπο και τις διαδικασίες ολοκλήρωσης ενός έργου. Η εφαρμογή νέων τεχνολογιών στην καθοδήγηση μηχανημάτων έργων στο εργοτάξιο μπορεί να αυξήσει την παραγωγικότητα, να συμβάλει στην έγκαιρη ολοκλήρωση κάθε έργου και παράλληλα να εξασφαλίσει ότι θα τηρηθεί ο προϋπολογισμός τους. Σήμερα οι λύσεις αυτές είναι αρκετά προσιτές και η ενσωμάτωση τους είναι μια εύκολη διαδικασία.
Διαβάστε περισσότερα

Σύγχρονες λύσεις τεκμηρίωσης METRICA AE / Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτιρίου

Στο ευρύτερο πλαίσιο της Ηλεκτρονικής Ταυτότητας Κτιρίων η χρήση σύγχρονων μεθόδων τεκμηρίωσης κτιρίων είναι επιβεβλημένη τόσο για την εγκυρότητα και την αξιοπιστία των δεδομένων που πρέπει να συλλεχθούν όσο και για την ταχύτητα και την ευκολία με την οποία οι μηχανικοί μπορούν να ολοκληρώνουν τις μετρητικές εργασίες τους.
Οι σύγχρονες μέθοδοι τεκμηρίωσης κτιρίων βοηθούν κάθε μηχανικό
•    Να ολοκληρώσει γρήγορα οποιαδήποτε επιτόπια μελέτη
•    Να συλλέξει πληροφορίες για οποιαδήποτε μετέπειτα επεξεργασία
•    Να καταγράψει ηλεκτρονικά όλα τα απαραίτητα δεδομένα για άμεση ή μελλοντική χρήση
•    Να διαχειριστεί και να μοιραστεί την πληροφορία με μεγάλη ευκολία

Υποκατηγορίες

Θέματα από το Blog μας