ESPA


  • Επικοινωνία : +30 210 28 15 440
    Υποστήριξη : +30 210 22 02 130
  • i-tools.gr

  • HEXAGON LEICA
  • HEXAGON LEICA

Blog

Πρόσβαση στην πλατφόρμα Leica myKnowledge

H εφαρμογή myKnowledge μέσω του myWorld παρέχει σε όλους τους χρήστες Leica, γρήγορη και εύκολη πρόσβαση σε μια πληθώρα πληροφοριών για όλα τα τοπογραφικά όργανα∙ γεωδαιτικούς σταθμούς, δέκτες GNSS, λογισμικά, και λύσεις Reality Capture της Leica. Χάρη στην εύκολη αναζήτηση με λέξεις κλειδιά έχετε άμεση πρόσβαση σε χρήσιμα άρθρα, οδηγίες χρήσης και πληθώρα πληροφοριών σχετικά με τεχνικά ζητήματα που μπορεί να αντιμετωπίσετε κατά τη χρήση του εξοπλισμού / λογισμικών που έχετε στην κατοχή σας.
Συμβουλευτείτε την εφαρμογή για οποιαδήποτε απορία ή για να ενημερωθείτε σχετικά με τις δυνατότητες του εξοπλισμού σας.
Συνδεθείτε για περισσότερες πληροφορίες.

 

 

 

Η METRICA χορηγός στο 8ο OPEN HOUSE Athens

Δελτίο τύπου, 10.06.21-  Η METRICA Α.Ε. έχει την χαρά να συμμετέχει ως χορηγός στο 8ο OPEN HOUSE Athens η οποία θα διεξαχθεί διαδικτυακά στις 24-27 Ιουνίου 2021 μέσω Virtual Tours, που θα πλαισιωθούν από διάφορες παράλληλες δράσεις. Μια από αυτές είναι και η δική μας, μια εμπειρία τρισδιάστατης (3D) ξενάγησης στους χώρους του αρχιτεκτονικού γραφείου Dionisis Sotovikis Workshop, χρησιμοποιώντας την Matterport Pro2 3D Camera.
Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν στον χώρο στο δικό τους ρυθμό και να εξερευνήσουν κάθε γωνιά του ανακαλύπτοντας λεπτομέρειες με τη χρήση ετικετών με σχετικές πληροφορίες - Mattertags – ή/και βίντεο ενώ θα έχουν στη διάθεση τους πληθώρα εργαλείων ώστε να γνωρίσουν τον χώρο και τα αντικείμενα που τον κοσμούν βιώνοντας έτσι μια μοναδική εμπειρία ξενάγησης.

Νέες τιμές για ενοικίαση δεκτών GNSS

Επωφεληθείτε από τις νέες, μειωμένες τιμές στην ενοικίαση δεκτών GNSS. Οι προσφορές του καλοκαιριού ξεκινούν από σήμερα για να βοηθήσουν κάθε μηχανικό να κερδίσει το χαμένο έδαφος του δύσκολου χειμώνα που όλοι βιώσαμε.
Ανακαλύψτε ακόμη τα προνομιακά πακέτα μακροχρόνιας ενοικίασης – Rent & Buy – ή τα Limited Edition πακέτα συνδρομών με χρήση του δέκτη M-ROVER100 για όσο διάστημα διαρκεί η συνδρομή σας (Βιαστείτε, είναι πολύ περιορισμένα).

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Πως θα ωφελήσουν οι εικονικές περιηγήσεις της Matterport την επιχείρηση σας;

Προσελκύστε νέους πελάτες με έναν ξεχωριστό τρόπο.
Είτε είστε μηχανικός, αρχιτέκτονας, διακοσμητής, φωτογράφος, ιδιοκτήτης καταλύματος, πολυχώρου ή ασχολείστε με την αγοραπωλησία ακινήτων, η Matterport θα σας βοηθήσει να αυξήσετε το πελατολόγιο σας, να αναδείξετε την επιχείρηση σας, να επιτύχετε περισσότερες πωλήσεις και να αυξήσετε το κέρδος σας.

Διαβάστε περισσότερα

Νέα έκδοση Leica Captivate v6.50 - νέα χαρακτηριστικά

Η νέα έκδοση του λογισμικού πεδίου Leica Captivate - v6.50 – είναι διαθέσιμη για τους δέκτες GNSS GS07, GS18T, GS18I. Αναβαθμίστε τον δέκτη και το χειριστήριο σας το συντομότερο και εκμεταλλευτείτε τις βελτιωμένες δυνατότητες που σας προσφέρει όπως:

Leica Cyclone FIELD 360 Quick Plan – Εύκολη 3D αποτύπωση και σχεδίαση σε πραγματικό χρόνο

Η Leica Cyclone FIELD 360 είναι η εφαρμογή που άλλαξε τον τρόπο εργασίας με τους σαρωτές laser και έκανε την αποτύπωση στο πεδίο ευκολότερη, αποδοτικότερη και πιο ολοκληρωμένη. Η διαχείριση που γίνεται εξ’ ολοκλήρου από το κινητό ή το tablet, επιτρέπει ακόμα και στον αρχάριο χρήστη να ολοκληρώσει ένα έργο 3D αποτύπωσης με ευκολία και χωρίς να ανησυχήσει ούτε στιγμή για την ποιότητα και την αρτιότητα των δεδομένων που συλλέγει.
Με το νέο add-on,  Cyclone FIELD360 Quick plan, ο χρήστης μπορεί να ορίσει πόρτες, παράθυρα, τοίχους και να δημιουργήσει κατόψεις επιτόπου, ξεκινώντας την “σχεδίαση” ήδη από το πεδίο καθώς και να μοιραστεί το 3D μοντέλο άμεσα, με κάθε ενδιαφερόμενο.

Παρουσίαση του συστήματος DS2000 στα γραφεία της εταιρίας μας METRICA AE

Στα πλαίσια της δια ζώσης εκπαίδευσης των πελατών μας στη χρήση του γεωραντάρ Leica DS2000, αυτόν τον μήνα θα έχουμε την χαρά να φιλοξενήσουμε στα γραφεία μας τον Mr. Valentin Vlad, Engineering Consultant, Leica Geosystems AG.
Με αφορμή αυτήν την θετική συγκυρία, την Τρίτη 25 Μαΐου 2021 θα διεξαχθεί, με όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις, παρουσίαση του συστήματος Leica DS2000 κατά τη διάρκεια της οποίας οι παρευρισκόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να κατανοήσουν τον τρόπο λειτουργίας του, τα οφέλη, να δουν τη διαδικασία ερμηνείας αποτελεσμάτων και να το δουν εν δράσει σε πραγματικές συνθήκες.
Αν ενδιαφέρεστε για την παρουσίαση δηλώστε το εδώ. Σας ενημερώνουμε ότι λόγω των περιορισμών για την COVID-19, οι θέσεις είναι εξαιρετικά περιορισμένες.

Υποκατηγορίες

Θέματα από το Blog μας