• Επικοινωνία : +30 210 28 15 440
    Υποστήριξη : +30 210 22 02 130
  • i-tools.gr

  • HEXAGON LEICA
  • HEXAGON LEICA

Blog

Ενοικίαση τοπογραφικού εξοπλισμού

Στη METRICA θα βρεις μια ευρεία γκάμα τοπογραφικού εξοπλισμού προς ενοικίαση για μικρό ή για μεγαλύτερο διάστημα (σε αυτήν την περίπτωση ίσως σε συμφέρει το πρόγραμμα μακροχρόνιας ενοικίασης Rent & Buy). Βρες από γεωδαιτικό σταθμό, δέκτη GNSS έως 3D laser scanner, νοίκιασε το για όσο διάστημα το χρειάζεσαι και ολοκλήρωσε κάθε εργασία σου γρήγορα και με εγγυημένα αποτελέσματα.
H ομάδα τεχνικής υποστήριξης είναι δίπλα σου σε κάθε σου βήμα από την εκπαίδευση στην χρήση του εξοπλισμού έως την καθοδήγηση σε κάθε «εμπόδιο» που θα αντιμετωπίσεις στο πεδίο.
Δες περισσότερα για την ενοικίαση εξοπλισμού εδώ.

 

 

Η Metrica Α.Ε. είναι αντιπρόσωπος της Leica Geosystems AG, παγκόσμιου ηγέτη σε όργανα γεωδαιτικών μετρήσεων ακριβείας, και είναι η μεγαλύτερη εταιρία στον κλάδο της στην Ελλάδα. Η εταιρία παρέχει και υποστηρικτικές υπηρεσίες για λογαριασμό πολυεθνικών εταιριών στη παγκόσμια αγορά. Για ενδυνάμωση της ομάδας Machine Control, η εταιρία ζητάει 3D Machine Control Specialist με έδρα την Αθήνα.

Εργαστείτε ΔΩΡΕΑΝ για 30 ημέρες με το τοπογραφικό λογισμικό Leica Infinity a

Εργαστείτε ΔΩΡΕΑΝ για 30 ημέρες και ανακαλύψτε όλες τις δυνατότητες του Leica Infinity! Πρόκειται για ένα εξαιρετικό λογισμικό γραφείου με πολλές δυνατότητες και λειτουργίες που βοηθούν τον χρήστη να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ των εργασιών πεδίου και την επεξεργασία των μετρήσεων που πραγματοποιείται στο γραφείο. Οι χρήστες μπορούν να διαχειρίζονται, να επεξεργάζονται, να αναλύουν και να ελέγχουν την ποιότητα όλων των δεδομένων μετρήσεων πεδίου (γεωδαιτικών σταθμών, GNSS, UAV). Μη χάσετε τα free online courses στην πλατφόρμα e-learning της Leica Geosystems για να γίνετε experts στη χρήση του!
Δείτε πληροφορίες για το λογισμικό & κάντε αίτηση για δωρεάν άδεια 30 ημερών εδώ.

Αξιοποιήστε τα χρηματοδοτικά προγράμματα του κλάδου σας & επενδύστε σε καινοτόμες λύσεις.

Διεκδικήστε τις πιο δυνατές λύσεις της αγοράς μέσα από επιδοτούμενα προγράμματα για μηχανικούς. Επιλέξτε τεχνολογικά προηγμένο εξοπλισμό από την ευρεία γκάμα λύσεων που προτείνει η METRICA και εξασφαλίστε ένα επιτυχημένο επαγγελματικό μέλλον. Αναζητήστε το πρόγραμμα που απευθύνεται στις ανάγκες τις δικής σας επιχείρησης και εξασφαλίστε την καλύτερη δυνατή βαθμολογία με τις πιο σύγχρονες, καινοτόμες λύσεις.

INTERGEO Digital 2020

Η φετινή INTERGEO θα πραγματοποιηθεί digital και η Leica Geosystems AG, μέλος του ομίλου Hexagon σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε τις εξελίξεις και τα φετινά δρώμενα online. Αδράξτε την ευκαιρία να συμμετέχετε στο μεγαλύτερο event του κλάδου. Εγγραφείτε σήμερα, επιλέξτε τι σας ενδιαφέρει να παρακολουθήσετε και στηθείτε απέναντι από τον υπολογιστή σας 13, 14, και 15 Οκτωβρίου 2020!

Πατήστε εδώ για εγγραφή (free registration code)

Οργανώστε την agenda σας εδώ

Η Metrica Α.Ε. είναι αντιπρόσωπος της Leica Geosystems AG, παγκόσμιου ηγέτη σε όργανα γεωδαιτικών μετρήσεων ακριβείας, και είναι η μεγαλύτερη εταιρία στον κλάδο της στην Ελλάδα. Επιπλέον, είναι και αποκλειστικός αντιπρόσωπος της ΟΤΤ Hydromet GmbH. Δραστηριοποιείται τόσο στον εμπορικό τομέα όσο και στον χώρο παροχής υπηρεσιών, αναλαμβάνοντας μεγάλα έργα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η εταιρία παρέχει και μια σειρά υποστηρικτικών υπηρεσιών  για λογαριασμό πολυεθνικών εταιριών στη παγκόσμια αγορά. Για ενδυνάμωση του Τμήματος Περιβαλλοντικών Εφαρμογών, η εταιρία ζητάει Τεχνικό Συντηρήσεων & Εγκαταστάσεων Junior.

Εγκατάσταση δικτύου για έγκαιρη αντιπλημμυρική ενημέρωση στη Μάνδρα Αττικής

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την ολοκλήρωση της εγκατάστασης τριών τηλεμετρικών υδρομετεωρολογικών σταθμών από την ομάδα της METRICA, σε τρεις κρίσιμες θέσεις στην λεκάνη απορροής Μάνδρας – Μαγούλας – Ελευσίνας, στα πλαίσια των εν εξελίξει ερευνητικών δράσεων της υπηρεσίας FloodHub του Κέντρου Επιστημών Παρατήρησης της Γης & Δορυφορικής Τηλεπισκόπησης BEYOND του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών (ΕΑΑ), με χρηματοδότηση του ευρωπαϊκού προγράμματος SMURBS/ERA-PLANET, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής.

Διαβάστε περισσότερα

Υποκατηγορίες

Θέματα από το Blog μας

X

Right Click

No right click