• Επικοινωνία : +30 210 28 15 440
    Υποστήριξη : +30 210 22 02 130
  • Online shop
  • HEXAGON LEICA
  • HEXAGON LEICA

Blog

Με μεγάλη μας τιμή συμμετέχουμε ως χορηγοί στο συνέδριο «ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΝΗΜΕΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ - 20 ΧΡΟΝΙΑ Δ.Μ.Π.Σ.» που θα πραγματοποιηθεί 20-23 Νοεμβρίου 2019 στην Πολυτεχνική Σχολή Α.Π.Θ. - Αμφιθέατρο Π. Παναγιωτόπουλος. Το συνέδριο πραγματοποιείται στο  πλαίσιο των επετειακών εκδηλώσεων για τη συμπλήρωση 20 χρόνων από τη λειτουργία του Δ.Π.Μ.Σ. της Πολυτεχνικής του Α.Π.Θ. «Προστασία, Συντήρηση, Αποκατάσταση Μνημείων Πολιτισμού».

Διακρίβωση εργαστηρίου SERVICE

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η καθιερωμένη πιστοποίηση του εργαστηρίου SERVICE της METRICA A.E. Η διακρίβωση πραγματοποιήθηκε από εξειδικευμένο τεχνικό της Leica Geosystems AG, 23-24 & 25 Οκτωβρίου 2019 με την τελική αναφορά να περιγράφει τις εγκαταστάσεις και τις διαδικασίες του εργαστηρίου υποδειγματικές  ανανεώνοντας το πιστοποιητικό του εργαστηρίου με ισχύ για 4 (αντί 3) έτη.

Matterport & BLK360 – Ομοιότητες, διαφορές & κοινή χρήση

Μάθετε όσα πρέπει να ξέρετε για την Matterport Pro2 3D Camera και τον Leica BLK360 προκειμένου να μπορείτε να αξιοποιήσετε τις δυνατότητες κάθε λύσης ανάλογα με τις ανάγκες των εφαρμογών σας.
Ανακαλύψτε ακόμη, πως η ταυτόχρονη χρήση των 2 λύσεων οδηγεί στην ευκολότερη και ταχύτερη αποτύπωση κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, την παρακολούθηση των σαρώσεων σε πραγματικό χρόνο καθώς και την μείωση του χρόνου διαχείρισης των δεδομένων.

Συνεχίστε την ανάγνωση.

 

6+1 λόγοι να χρησιμοποιήσετε τη Matterport

Η ολοκλήρωση ενός έργου που περιλαμβάνει επιτόπια αυτοψία, επιμετρήσεις, μελέτη και κατόπιν επεξεργασία και παραγωγή παραδοτέων έχει πολλά στάδια τα οποία δεν ολοκληρώνονται σχεδόν  ποτέ με ευκολία αλλά ούτε πάντα με απόλυτη επιτυχία. Είναι συχνές οι περιπτώσεις όπου η επιστροφή στον χώρο εργασίας κρίνεται απαραίτητη είτε λόγω ελλιπών μετρήσεων ή γιατί ο πελάτης επιθυμεί επιπλέον παραδοτέα σε σχέση με το αρχικό πλάνο.  

3D Scanning workshop 20.11.2019

Το πρώτο 3D Scanning workshop που διοργανώθηκε από τη METRICA A.E. και την εταιρεία Λουλάκης Πολυχρόνης & Συνεργάτες, ολοκληρώθηκε με επιτυχία και συμμετοχές επαγγελματιών από διάφορα μέρη της Ελλάδας.  Λόγω του έντονου ενδιαφέροντος, το σεμινάριο θα επαναληφθεί στις 20 Νοεμβρίου 2019 και σας προσκαλούμε να δηλώσετε συμμετοχή και να πάρετε μια "έντονη γεύση" από την διαδικασία συλλογής, επεξεργασίας και διαχείρισης δεδομένων 3D καθώς και τις τάσεις που επικρατούν αυτή τη στιγμή στην αγορά.

Δηλώστε συμμετοχή

Η επαγγελματική έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ EXPO, έρχεται να δώσει νέα πνοή στον κλάδο της οικοδομής, των κατασκευών, των υλικών και του design!
18-20 Οκτωβρίου 2019, σας περιμένουμε όλους στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo. Επισκεφθείτε μας στο περίπτερο 1 Α 15 όπου με χαρά θα σας ενημερώσουμε για τις λύσεις που προτείνουμε στον τομέα της κατασκευής και πως μπορείτε να τις ενσωματώσετε στον τρόπο εργασίας σας ώστε να απογειώσετε την επιχείρηση σας.

Πανελλήνια Συνδιάσκεψη ΠΣΔΑΤΜ

Το Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019, συμμετέχουμε στην 11η Πανελλήνια Συνδιάσκεψη ΠΣΔΑΤΜ στην Καλαμάτα. Σας περιμένουμε στο "περίπτερο" μας για να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να σας ενημερώσουμε για όλες τις λύσεις μας. Δείτε το πρόγραμμα για την ενημερωτική εκδήλωση «ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ – Η επόμενη μέρα» που θα πραγματοποιηθεί στις 11πμ την ίδια ημέρα στη σελίδα του συλλόγου https://www.psdatm.gr/index.php

Θα σας δούμε όλους εκεί!

Υποκατηγορίες

Θέματα από το Blog μας