ESPA


  • Επικοινωνία : +30 210 28 15 440
    Υποστήριξη : +30 210 22 02 130
  • i-tools.gr

  • HEXAGON LEICA
  • HEXAGON LEICA

Πολιτική Ιδιωτικότητας και Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Πολιτική Ιδιωτικότητας και Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Η ιστοσελίδα που βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.metrica.gr (εφεξής η «Ιστοσελίδα») και το ηλεκτρονικό κατάστημα i-tools.gr (εφεξής το «Ηλεκτρονικό Κατάστημα») ανήκουν και λειτουργούν υπό την ιδιοκτησία της METRICA Α.Ε. με έδρα επί της οδού Γκινοσάτη 88Α, Τ.Κ. 144 52, Μεταμόρφωση, Αττικής | Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 2825440 | Φαξ: 210 2815481 | Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@metrica.gr, με ΑΦΜ: 998936112 και Αρ. ΓΕΜΗ 00655870100 (εφεξής η «Εταιρία», «εμείς», «μας»).

Πεδίο Εφαρμογής
Η Εταιρεία μας, υπό την ιδιότητα του Υπεύθυνου Επεξεργασίας, σέβεται την ιδιωτικότητα και τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών στην Ιστοσελίδα και το Ηλεκτρονικό Κατάστημά της αλλά και όλων όσων επιδιώκουν να συναλλάσσονται και να επικοινωνούν μέσω αυτής της Ιστοσελίδας και του Ηλεκτρονικού Καταστήματος καθώς και/ή μέσω email ή τηλεφώνου και αποσκοπεί στην σύννομη επεξεργασία, την ασφάλεια και την προστασία των δεδομένων τους. Για τον λόγο αυτό και με απόλυτο σεβασμό στο εκάστοτε ισχύον εθνικό και ευρωπαϊκό νομοθετικό και κανονιστικό πλαίσιο περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και ειδικότερα τον Γενικό Κανονισμό (ΕΕ) 2016/679 για την Προστασία των Δεδομένων (εφεξής «ΓΚΠΔ» ή «Κανονισμός»), η Εταιρεία μας παρέχει την παρούσα Πολιτική Ιδιωτικότητας και Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων με σκοπό να σας εξηγήσουμε με σαφήνεια και διαφάνεια ποιες πληροφορίες συλλέγουμε, πώς τις χρησιμοποιούμε και ποια δικαιώματα έχετε σε σχέση με αυτές κατά την επίσκεψή σας στην Ιστοσελίδα και το Ηλεκτρονικό Κατάστημά μας.

Παρακαλούμε όπως διαβάσετε προσεκτικά τους όρους της παρούσας Πολιτικής, καθώς θα σας βοηθήσει να λάβετε ενημερωμένες αποφάσεις σχετικά με την χρήση και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.  Λάβετε υπόψη σας ότι η παρούσα Πολιτική, διέπει και ενσωματώνεται εφεξής στους Όρους Χρήσης της Ιστοσελίδας και του Ηλεκτρονικού Καταστήματός μας, τους οποίους και αποδέχεστε κάνοντας χρήση αυτής.

1. Ποιες πληροφορίες συλλέγουμε
  1. Προσωπικές πληροφορίες που μας γνωστοποιείτε αυτοβούλως
Εσείς, ως επισκέπτες, χρήστες, πελάτες ή υποψήφιοι πελάτες, μας παρέχετε οικειοθελώς, κατά την επίσκεψη στην Ιστοσελίδα μας και στο Ηλεκτρονικό μας Κατάστημα, προσωπικά σας δεδομένα μέσω της αλληλεπίδρασής σας με εμάς, την αναζήτηση πληροφοριών, των επιλογών και των λειτουργιών που χρησιμοποιείτε. Ως εκ τούτου, τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε ενδέχεται να περιλαμβάνουν:
  • Στοιχεία επικοινωνίας: Σε περίπτωση που θελήσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, μέσω e-mail, τηλεφώνου, φαξ καθώς και μέσω των φορμών επικοινωνίας ή παραπόνων ή/και της αίτησης για δοκιμαστική συνδρομή στο δίκτυο HxGN SmartNet που υφίστανται στην ως άνω ιστοσελίδα και το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, θα σας ζητηθούν προσωπικά στοιχεία σας όπως το όνομα και το επώνυμο, η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail), το τηλέφωνο, καθώς και το επάγγελμά σας.
  • Στοιχεία πρόσβασης και ταυτοποίησης: Σε περίπτωση δημιουργίας λογαριασμού στο Ηλεκτρονικό μας Κατάστημα ή σε οποιαδήποτε εφαρμογή της εταιρείας μας, συλλέγουμε κωδικούς πρόσβασης που έχετε επιλέξει για τον έλεγχο της ταυτότητάς σας και την ασφαλή πρόσβασή σας σε αυτούς.
  • Στοιχεία ηλεκτρονικής επικοινωνίας: Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε το ενημερωτικό μας δελτίο, απαιτείται έγκυρη ηλεκτρονική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου καθώς και η συγκατάθεσή σας για τη λήψη αυτού. Μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας για την αποστολή του ενημερωτικού δελτίου ανά πάσα στιγμή. Για το λόγο αυτό, σας παρέχουμε τον σύνδεσμο "απεγγραφής"  σε κάθε ενημερωτικό δελτίο που λαμβάνετε. Τα στοιχεία που παρέχετε με την εγγραφή σας, θα χρησιμοποιηθούν μόνο για την προώθηση του ενημερωτικού δελτίου της Εταιρείας μας. Εάν ανακαλέσετε τη συνδρομή σας, δεν θα συνεχίσουμε να σας αποστέλλουμε ενημερωτικό υλικό και τα στοιχεία σας που χρησιμοποιούνταν γι’ αυτό το σκοπό θα διαγραφούν από την πλατφόρμα αποστολής μηνυμάτων.
  • Στοιχεία πληρωμής και αποστολής προϊόντων: Συλλέγουμε μόνο τα δεδομένα εκείνα που είναι απολύτως απαραίτητα για τον τρόπο πληρωμής που επιθυμείτε (π.χ. πληρωμή με αντικαταβολή ή χρήση χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας), την επιβεβαίωση της πληρωμής σας, τον αριθμό και τον κωδικό (περιγραφή) παραγγελίας σας, την ημερομηνία και το ύψος της πληρωμής, καθώς και την ταχυδρομική διεύθυνση έδρας/κατοικίας σας ή αποστολής των προϊόντων που αγοράζετε, τον αριθμό τηλεφώνου και άλλα παρόμοια στοιχεία επικοινωνίας. Για λόγους ασφαλείας, χρησιμοποιούμε την εφαρμογή πληρωμών Eurobank EPOS και PayPal χωρίς να συλλέγουμε ούτε να επεξεργαζόμαστε απευθείας στοιχεία χρεωστικών ή πιστωτικών καρτών.
  • Λοιπές πληροφορίες για εσάς: Συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε οποιαδήποτε πληροφορία μας παρέχετε αυτοβούλως συμπληρώνοντας τα πεδία ελεύθερου κειμένου στις φόρμες επικοινωνίας, σημειώσεις παραγγελιών, αξιολογήσεις προϊόντων και σχολίων της Ιστοσελίδας και του Ηλεκτρονικού Καταστήματός μας.
ii.    Πληροφορίες που συλλέγονται αυτόματα από εσάς
Συλλέγονται πληροφορίες αυτόματα από εσάς που είναι απαραίτητες κυρίως για τη διατήρηση της ασφάλειας και της λειτουργίας της Ιστοσελίδας και του Ηλεκτρονικού Καταστήματός μας, καθώς και για σκοπούς στατιστικής ανάλυσης όταν επισκέπτεστε και χρησιμοποιείτε την Ιστοσελίδα και το Ηλεκτρονικό Κατάστημά μας, που δεν αποκαλύπτουν την ταυτότητά σας, όπως τη διεύθυνση IP, τα χαρακτηριστικά του προγράμματος περιήγησης και της συσκευής σας, το λειτουργικό σύστημα, τις προτιμήσεις γλώσσας, τις διευθύνσεις URL παραπομπής, το όνομα της συσκευής, τη χώρα, την ευρύτερη γεωγραφική τοποθεσία σας, πληροφορίες σχετικά με το πώς και πότε χρησιμοποιείτε την Ιστοσελίδα και το Ηλεκτρονικό Κατάστημά μας και άλλες τεχνικές πληροφορίες.
Συλλέγουμε, επίσης, πληροφορίες μέσω cookies και παρόμοιων τεχνολογιών ιχνηλάτησης, στατιστικών και προτιμήσεων, σύμφωνα με τις δικές σας επιλογές. Για περισσότερες σχετικές πληροφορίες ανατρέξτε στην Πολιτική Cookies της Εταιρείας μας.

iii.    Πληροφορίες που συλλέγονται από άλλες πηγές
Ενδέχεται να λάβουμε πληροφορίες σχετικά με εσάς από άλλες πηγές, όπως δημόσιες βάσεις δεδομένων, κοινούς συνεργάτες προώθησης προϊόντων, καθώς και από άλλα τρίτα μέρη, όπως λ.χ. πληροφορίες προφίλ μέσων κοινωνικής δικτύωσης, λ.χ. Facebook και LinkedIn.  

2. Πώς χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας (νόμιμες βάσεις και σκοποί επεξεργασίας)

Η Εταιρεία μας συλλέγει μόνο τα απολύτως απαραίτητα δεδομένα για την επίτευξη των κάτωθι σκοπών και περαιτέρω τα χρησιμοποιεί και τα επεξεργάζεται με σύννομο και θεμιτό τρόπο. Ειδικότερα, η επεξεργασία των δεδομένων σας στηρίζεται στις ακόλουθες νόμιμες βάσεις:
  • η επεξεργασία γίνεται κατόπιν ελεύθερης συγκατάθεσής σας ύστερα από προηγούμενη ενημέρωσή σας,
  • η επεξεργασία είναι απαραίτητη για την εκτέλεση μιας σύμβασης μαζί σας,
  • η επεξεργασία γίνεται για την τήρηση από την εταιρία μιας νομικής υποχρέωσης στην οποία υπόκειται, ή και
  • για την επιδίωξη των νόμιμων συμφερόντων της εταιρίας, εκτός αν αυτά τα συμφέροντα παραβιάζουν κάποιο από τα συμφέροντά σας ή τα θεμελιώδη δικαιώματα και ελευθερίες σας.
Οι σκοποί για τους οποίους χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας είναι:
  • Για την επικοινωνία μαζί σας: Στο πλαίσιο που επικοινωνείτε μαζί μας, ενδέχεται να χρειαστεί να σας απαντήσουμε για παροχή διευκρινήσεων, ενημερώσεων ή/και για την αντιμετώπιση προβλημάτων που σχετίζονται με την πρόσβασή σας στην Ιστοσελίδα μας ή/και το λογαριασμό σας στο Ηλεκτρονικό μας Κατάστημα, την παραγγελία σας κ.λπ.
  • Για τη δημιουργία και ασφαλή πρόσβαση στο λογαριασμό σας: Στη περίπτωση δημιουργίας λογαριασμού στο Ηλεκτρονικό μας Κατάστημα ή σε οποιαδήποτε εφαρμογή της εταιρείας μας,  η επεξεργασία δεδομένων σας, όπως το όνομα χρήστη και ο κωδικός πρόσβασης, γίνεται με σκοπό τη διευκόλυνση και την ασφάλεια της σύνδεσής σας σε αυτούς.
  • Για να λαμβάνετε νέα μας: Αν επιλέξετε να λαμβάνετε ενημερωτικά δελτία (newsletters) μας αναφορικά με τις δράσεις μας , συμβουλές για τα προϊόντα μας, σχετικά άρθρα που σχετίζονται με τους τομείς δραστηριότητας μας, θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσουμε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να απενεργοποιήσετε τη λήψη ενημερωτικών δελτίων από εμάς (απεγγραφή) με τη χρήση ειδικού συνδέσμου σε κάθε newsletter μας.
  • Για τη διαφήμιση και προώθηση των προϊόντων μας: Εφόσον μας παρέχετε τη συγκατάθεσή σας, ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε πληροφορίες που θα συλλέξουμε μέσω της επίσκεψής σας στην Ιστοσελίδα και το Ηλεκτρονικό Κατάστημά μας με τη χρήση κατάλληλης τεχνολογίας, προκειμένου να προβάλλουμε σε εσάς διαφημίσεις  και προωθητικό υλικό των προϊόντων μας, πληροφορώντας σας και βελτιώνοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο ακόμα περισσότερο την εμπειρία των αγορών σας.
  • Για την ολοκλήρωση και διαχείριση των παραγγελιών σας: Σε περίπτωση αγοράς προϊόντων μας ηλεκτρονικά, η χρήση των δεδομένων σας αποσκοπεί στην ολοκλήρωση και παράδοση των παραγγελιών σας καθώς και στην διευθέτηση των συναλλαγών μας, όπως της πληρωμής και τυχόν επιστροφής ή/και ανταλλαγής προϊόντος που παραγγείλατε μέσω του Ηλεκτρονικού Καταστήματός μας.
  • Για την ασφάλεια της Ιστοσελίδας και του Ηλεκτρονικού Καταστήματός μας: Δεδομένα σας μπορεί να χρησιμοποιηθούν στην προσπάθειά μας να αποτρέψουμε τυχόν παραβιάσεις και απάτες στην Ιστοσελίδα και το Ηλεκτρονικό Κατάστημά μας (λ.χ. αποφυγή εγκατάστασης κακόβουλων λογισμικών κ.λπ.)
  • Για τη βελτίωση των υπηρεσιών, της Ιστοσελίδας και του Ηλεκτρονικού Καταστήματός μας: Με την προϋπόθεση ότι μας το επιτρέπετε, μέσω κατάλληλων τεχνολογιών, η Εταιρεία μας ενδέχεται να συλλέξει πληροφορίες για τη διάρκεια και τη συχνότητα των επισκέψεών σας στην Ιστοσελίδα και το Ηλεκτρονικό Κατάστημά μας, ποιον φυλλομετρητή (browser) χρησιμοποιήσατε, τη γλώσσα της επιλογής σας, καθώς επίσης και αναφορές προβλημάτων σχετικά με την επίσκεψή σας. Η συλλογή των πληροφοριών αυτών συμβάλλει στη βελτίωση της δραστηριότητάς μας και της εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στην Ιστοσελίδα και το Ηλεκτρονικό Κατάστημά μας μέσω στατιστικών αναλύσεων, εντοπισμού τυχόν δυσλειτουργιών της Ιστοσελίδας και του Ηλεκτρονικού Καταστήματός μας και την άμεση αντιμετώπισή τους κ.λπ.
  • Για την πιθανή επίλυση νομικών διαφορών και την αποτροπή βλάβης: Σε περίπτωση δικαστικών διενέξεων ή άλλων διαφορών, ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε δεδομένα σας προς την προάσπιση των συμφερόντων μας.
  • Για την εξασφάλιση συμμόρφωσης με νομικές απαιτήσεις: Δεδομένα σας επίσης χρησιμοποιούνται για την εκπλήρωση των εκ του νόμου υποχρεώσεών μας, όπως ενώπιον φορολογικών και άλλων αρχών.
3. Ποιοι έχουν πρόσβαση στα δεδομένα σας και πού τα διαβιβάζουμε

Πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα σας έχει μόνο εντεταλμένο υπαλληλικό προσωπικό της Εταιρείας μας στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του και υπό καθήκον εχεμύθειας ή/και εξωτερικοί συνεργάτες μας που ενεργούν αντί και για λογαριασμό μας, οι προμηθευτές μας καθώς και κάθε τρίτος πάροχος υπηρεσιών, με σκοπό την περαιτέρω επεξεργασία σύμφωνα με τους σκοπούς για τους οποίους αρχικά συλλέχθηκαν ή ενδέχεται να τύχουν νόμιμης επεξεργασίας, όπως η παροχή υπηρεσιών, η αξιολόγηση της χρησιμότητας της παρούσας ιστοσελίδας και του ηλεκτρονικού καταστήματος, της προώθησης προϊόντων, της διαχείρισης δεδομένων ή της τεχνικής υποστήριξης, αναλαμβάνοντας τις κατάλληλες συμβατικές δεσμεύσεις για την επαρκή προστασία και τη σύννομη επεξεργασία των δεδομένων σας.
Τα προσωπικά σας δεδομένα ενδέχεται να είναι προσβάσιμα και σε συγκεκριμένα τρίτα μέρη που παρέχουν υπηρεσίες στη Εταιρεία μας και που είναι εγκατεστημένα σε χώρες εκτός της ΕΕ. Σε αυτές τις χώρες ενδέχεται να μην ισχύει το ίδιο πλαίσιο προστασίας των δεδομένων με τη χώρα προέλευσης των προσωπικών σας δεδομένων. Στην περίπτωση που μεταφέρουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτες χώρες, εγγυόμαστε ότι θα προβούμε στη θέσπιση κατάλληλων μέτρων για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική και με την ισχύουσα νομοθεσία περί προστασίας προσωπικών δεδομένων.
Επιπρόσθετα, ενδέχεται να γνωστοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα στις αρμόδιες Εποπτικές και Διοικητικές Ανεξάρτητες Αρχές εφόσον υπάρξει σχετικό αίτημα ή ανάγκη προς τούτο σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.
Τα προσωπικά σας δεδομένα που συλλέγονται από εμάς, δεν διαβιβάζονται σε τρίτους για λόγους προώθησης προϊόντων και διαφημίσεως, ούτε πωλούνται.

4. Για πόσο καιρό τηρούμε τα δεδομένα σας

Τηρούμε τα δεδομένα σας, για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται για τους σκοπούς  που ορίζονται στην παρούσα Πολιτική και για την εκπλήρωση υποχρεώσεων που απορρέουν από την εκάστοτε ισχύουσα φορολογική, κοινοτική και λοιπή νομοθεσία, συμπεριλαμβανομένης της νομοθεσίας περί Προσωπικών Δεδομένων. Μετά το πέρας της εκάστοτε νόμιμης ή συμβατικής διάρκειας τήρησης των δεδομένων σας, αυτά διαγράφονται με ασφαλή τρόπο οριστικά χωρίς δυνατότητα ανάκτησης.

5. Cookies & παρόμοιες τεχνολογίες

Κατά την επίσκεψή σας στην Ιστοσελίδα και το Ηλεκτρονικό Κατάστημά μας, εφόσον μας παρέχετε τη συγκατάθεσή σας,  ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε cookies και παρόμοιες τεχνολογίες ιχνηλάτησης για τη  διευκόλυνση της περιήγησής σας και την πρόσβασή σας στην Ιστοσελίδα και το Ηλεκτρονικό Κατάστημά μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε και με τον τρόπο που μπορείτε να χορηγήσετε ή να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας, ανατρέξτε στην Πολιτική Cookies της Εταιρείας μας.

6. Ασφάλεια των Δεδομένων σας

H Εταιρεία μας έχει λάβει τα απαραίτητα και κατάλληλα οργανωτικά και τεχνικά μέτρα για την ασφάλεια και την προστασία των Δεδομένων σας από κάθε μορφής τυχαία ή αθέμιτη επεξεργασία, απώλεια ή μη εξουσιοδοτημένη χρήση, σε κάθε στάδιο λειτουργίας της Ιστοσελίδας και του Ηλεκτρονικού Καταστήματός μας.
Εντούτοις, δεν είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε ότι η χρήση του Διαδικτύου είναι απολύτως ασφαλής. Η Εταιρεία μας σας προτρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή κατά την γνωστοποίηση προσωπικών σας πληροφοριών μέσω του Διαδικτύου, καθώς δεν μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι μη εξουσιοδοτημένα τρίτα μέρη δεν θα αποκτήσουν πρόσβαση στις προσωπικές σας πληροφορίες. Η πρόσβασή σας στην Ιστοσελίδα ή/και το Ηλεκτρονικό Κατάστημά μας γίνεται αποκλειστικά με δική σας ευθύνη και θα πρέπει να φροντίζετε να γίνεται μόνο μέσω ενός ασφαλούς περιβάλλοντος.
Περαιτέρω, η Ιστοσελίδα και το Ηλεκτρονικό Κατάστημά μας μπορεί να περιέχει συνδέσμους προς άλλες ιστοσελίδες τρίτων μερών που ενδέχεται να έχουν δικές τους πολιτικές προστασίας προσωπικών δεδομένων και όρους χρήσης διαφορετικούς από αυτούς της Εταιρείας μας. Η Εταιρεία μας δεν ελέγχει τους τρίτους ιστότοπους ή το περιεχόμενό τους και αυτή η Πολιτική δεν διέπει τη λειτουργία άλλων ιστότοπων. Δεν αναλαμβάνουμε την ευθύνη για τις πολιτικές ή την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων από ιστότοπους που συνδέονται με ή από την Ιστοσελίδα και το Ηλεκτρονικό Κατάστημά μας, καθώς δεν ελέγχουμε τις πρακτικές προστασίας και ασφάλειας προσωπικών δεδομένων αυτών. Σας συνιστούμε να ελέγξετε τις εν λόγω πρακτικές των τρίτων ιστοτόπων πριν τους χρησιμοποιήσετε.

7. Ποια είναι τα δικαιώματα σας
Η Εταιρεία μας  δεσμεύεται για την ασφάλεια και προστασία των δικαιωμάτων σας, όπως αυτά ορίζονται από τα άρθρα 15-22 του ΓΚΠΔ και ειδικότερα:
  • Το δικαίωμα πρόσβασης στα δεδομένα σας, δηλαδή να υποβάλλετε αίτημα για να ενημερωθείτε εάν επεξεργαζόμαστε δεδομένα και, αν ναι ποια είναι αυτά, και κάποιες ακόμα πληροφορίες, όπως π.χ. ο σκοπός επεξεργασίας, οι αποδέκτες κ.α.,
  • Το δικαίωμα διόρθωσης των δεδομένων σας, δηλαδή να ζητήσετε τη διόρθωση ή και τη συμπλήρωση των στοιχείων σας,
  • Το δικαίωμα διαγραφής των δεδομένων σας, δηλαδή να ζητήσετε τη διαγραφή των Δεδομένων σας, εκτός αν αυτό δεν επιτρέπεται για νόμιμους λόγους
  • Το δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας των δεδομένων σας, δηλαδή να εξασφαλίζετε, υπό προϋποθέσεις, τον περιορισμό της επεξεργασίας των δεδομένων σας εκ μέρους μας,
  • Το δικαίωμα εναντίωσης/ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, δηλαδή να αντιταχθείτε ανά πάσα στιγμή στην περαιτέρω επεξεργασία των δεδομένων σας,
  • Το δικαίωμα στη φορητότητα των δεδομένων σας, δηλαδή να ζητήσετε τα δεδομένα που μας έχετε παρέχει σε δομημένο, κοινώς χρησιμοποιούμενο και αναγνώσιμο από μηχανήματα μορφότυπο, εφόσον αυτό κριθεί τεχνικά εφικτό.
Για κάθε αίτημα και άσκηση δικαιώματος, σε σχέση με τα προσωπικά σας δεδομένα, μπορείτε να μας στείλετε email στο info@metrica.gr
Η Εταιρεία μας θα προσπαθήσει να σας σας απαντήσει εντός τριάντα (30) ημερών από την παραλαβή του αιτήματος σας και την ταυτοποίησή σας, κατόπιν αξιολόγησης του αιτήματός σας. Στην περίπτωση όπου  το αίτημά σας είναι πολύπλοκο ή υπάρχει μεγάλος αριθμός αιτημάτων, θα σας ενημερώσουμε εντός του ως άνω χρονικού διαστήματος για τυχόν παράταση της προθεσμίας απάντησής μας κατά δύο (2) επιπλέον μήνες, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του ΓΚΠΔ.

Εάν η απάντηση της Εταιρείας μας δεν σας ικανοποιεί ή/και θεωρείτε ότι συνεχίζουν να παραβιάζονται τα δικαιώματα και οι ελευθερίες σας αναφορικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας, έχετε το δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην αρμόδια εποπτική αρχή (Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων | Κηφισίας 1-3 | Τ.Κ. 115 23 | Αθήνα | τηλ. +30 210 6475600 |email: contact@dpa.gr ).

8. Η πολιτική μας για τα παιδιά

Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες της Ιστοσελίδας και του Ηλεκτρονικού Καταστήματος απευθύνονται αποκλειστικά σε ενήλικες και δεν προορίζονται ή δεν έχουν σχεδιαστεί για να προσελκύσουν παιδιά ηλικίας κάτω των 18 ετών. Δεν θα πρέπει να υποβάλλονται προσωπικά δεδομένα στην Εταιρεία μας μέσω της Ιστοσελίδας και του Ηλεκτρονικού Καταστήματος από επισκέπτες ηλικίας κάτω των 18 ετών. Εάν παρατηρήσουμε ότι ένας χρήστης κάτω των 18 ετών έχει προσφέρει αυτοβούλως προσωπικά του δεδομένα ή ότι ένα άτομο έχει προσφέρει οικειοθελώς αντίστοιχα δεδομένα σχετικά με ένα παιδί που έχει ταυτοποιηθεί ότι είναι κάτω των 18 ετών, χωρίς τη ρητή ή εγκεκριμένη συγκατάθεση του κηδεμόνα του, θα προχωρούμε αμέσως, με σχετική ειδοποίηση ή αίτημα, στη διαγραφή των εν λόγω Δεδομένων από τα αρχεία μας. Αν αντιληφθείτε ότι έχει γίνει χρήση της Ιστοσελίδας ή/και του Ηλεκτρονικού Καταστήματος από παιδιά κάτω των 18 ετών, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@metrica.gr

9. Επικαιροποίηση της παρούσας Πολιτικής

Ενημερώνουμε και αναθεωρούμε την παρούσα Πολιτική όποτε αυτό είναι αναγκαίο για την καλύτερη πληροφόρησή σας ή όταν χρειάζεται να συμμορφωθούμε με νεότερη νομοθεσία. Εάν υπάρχουν σημαντικές αλλαγές στην Πολιτική ή στον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούμε τα προσωπικά δεδομένα σας, θα δημοσιεύουμε στην Ιστοσελίδα και στο Ηλεκτρονικό Κατάστημά μας την επικαιροποιημένη έκδοση της παρούσας, προτού οι αλλαγές τεθούν σε ισχύ και θα σας ειδοποιήσουμε με κάθε πρόσφορο τρόπο. Σας συνιστούμε να ελέγχετε ανά τακτά διαστήματα την παρούσα Πολιτική για να ενημερώνεστε έγκαιρα και έγκυρα για το πώς προστατεύουμε τα Δεδομένα σας.

10. Επικοινωνήστε μαζί μας

Αν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή απορίες σχετικά με την παρούσα Πολιτική ή οποιοδήποτε θέμα που σχετίζεται με την προστασία των προσωπικών δεδομένων σας από την Εταιρεία μας ,καθώς και για την άσκηση των δικαιωμάτων σας, μπορείτε να μας στείλετε email στο info@metrica.gr . Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά: 210 2815440 ή στην ταχυδρομική διεύθυνση: Γκινοσάτη 88Α, Τ.Κ. 14 452, Μεταμόρφωση, Αττικής.

Ημερομηνία Ανάρτησης: [9/3/2021]