-->

Blog

Με το Reality Cloud Studio, η εποχή της ψηφιακής πραγματικότητας ανοίγει νέους ορίζοντες στη συνεργασία, την αποθήκευση και την ανάλυση δεδομένων. Με την ευκαιρία των προνομιακών προσφορών για νέους πελάτες και την εκπτωτική πολιτική για τους παλαιούς, συνεχίζουμε να δίνουμε τη δυνατότητα σε κάθε ομάδα να εξερευνήσει να εκμεταλλευτεί τα οφέλη της εικονικής πραγματικότητας, διευκολύνοντας την καθημερινότητα εκατομμυρίων επαγγελματιών παγκοσμίως. Σε αυτό το άρθρο, ανακαλύψτε πως το Reality Cloud Studio επαναπροσδιορίζει τη ροή εργασίας με 3D δεδομένα και προσφέρει μια νέα διάσταση στη δημιουργία, επεξεργασία και διαμοιρασμό περιεχομένου.

Τι είναι το Reality Cloud Studio

Το Reality Cloud Studio αποτελεί την ιδανική πλατφόρμα cloud για τους χρήστες δεδομένων ψηφιακής πραγματικότητας, που ανταποκρίνεται στις ανάγκες διαχείρισης, επεξεργασίας, συγχώνευσης και κοινοποίησης δεδομένων ψηφιακής πραγματικότητας.
Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη και εύχρηστη εφαρμογή cloud, σχεδιασμένη για την οπτικοποίηση, την συνεργασία και την αποθήκευση δεδομένων καταγραφής πραγματικότητας. Προσφέρει αυτόματο registration νεφών σημείων, αυτόματη δημιουργία mesh και προωθεί την ασφαλή συνεργασία μεταξύ της ομάδας έργου και όχι μόνο.

Πλεονεκτήματα χρήσης του Reality Cloud Studio

Η χρήση του Reality Cloud Studio προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα στους χρήστες.
• Η πλατφόρμα επιτρέπει την εύκολη δημιουργία και επεξεργασία 3D περιεχομένου, χωρίς την ανάγκη για προηγούμενη εμπειρία ή εξειδίκευση στον τομέα.
• Παρέχει ευέλικτες δυνατότητες εξατομίκευσης, επιτρέποντας στους χρήστες να προσαρμόσουν το περιεχόμενο σύμφωνα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις τους.
• Οι χρήστες έχουν στη διάθεση τους αποτελεσματικά εργαλεία που επιτρέπουν την εύκολη κοινοποίηση και συνεργασία μεταξύ των χρηστών.


Συνεργαστείτε με ευκολία και ασφάλεια

Το Reality Cloud Studio προσφέρει τη λύση στη βασική ανάγκη για συνεργασία μεταξύ μελών της ομάδας εργασίας. Με γνώμονα την ασφαλή πρόσβαση όλων των χρηστών με άδεια και την ασφαλή πρόσβαση στα δεδομένα, μειώνει τα σφάλματα που οφείλονται σε παλαιά δεδομένα και διευκολύνει τη δημιουργία γρήγορων εικονικών περιηγήσεων.
Χρήση του Reality Cloud Studio στη ροή εργασίας
Το Reality Cloud Studio μπορεί να ενσωματωθεί σε κάθε στάδιο της ροής εργασίας 3D δεδομένων. Από τη δημιουργία και επεξεργασία του περιεχομένου έως την κοινοποίηση και συνεργασία με άλλους χρήστες, το Reality Cloud Studio παρέχει τις απαραίτητες λειτουργίες και εργαλεία για μια ομαλή και αποτελεσματική ροή εργασίας. Οι χρήστες μπορούν να δημιουργούν και να επεξεργάζονται 3D περιεχόμενο, να το κοινοποιούν με άλλους χρήστες και να συνεργάζονται για τη βελτίωση και την ανάπτυξή των έργων τους.


Χρήση του Reality Cloud Studio στη ροή εργασίας

Το Reality Cloud Studio μπορεί να ενσωματωθεί σε κάθε στάδιο της ροής εργασίας 3D δεδομένων. Από τη δημιουργία και επεξεργασία του περιεχομένου έως την κοινοποίηση και συνεργασία με άλλους χρήστες, το Reality Cloud Studio παρέχει τις απαραίτητες λειτουργίες και εργαλεία για μια ομαλή και αποτελεσματική ροή εργασίας. Οι χρήστες μπορούν να δημιουργούν και να επεξεργάζονται 3D περιεχόμενο, να το κοινοποιούν με άλλους χρήστες και να συνεργάζονται για τη βελτίωση και την ανάπτυξή των έργων τους.


Συνδυασμός των 3D δεδομένων με το Reality Cloud Studio

Συνδυάστε δεδομένα από συμβατούς αισθητήρες Leica BLK και εφαρμογές πεδίου για Laser Scanners της Leica Geosystems απευθείας στο Reality Cloud Studio και δημιουργήστε εντυπωσιακές περιηγήσεις όπως αυτή  εδώ .
Η πλατφόρμα παρέχει εργαλεία και λειτουργίες που επιτρέπουν την ανάπτυξη και την εξέλιξη του περιεχομένου, δίνοντας στους χρήστες τη δυνατότητα να δημιουργήσουν εκπληκτικές απεικονίσεις, περιηγήσεις και να διαχειριστούν αποτελεσματικά τα έργα τους.


Προοπτικές εξέλιξης του Reality Cloud Studio

Η πλατφόρμα συνεχώς αναπτύσσεται και εξελίσσεται με την προοπτική να προσφέρει νέες λειτουργίες και δυνατότητες για τους χρήστες. Τα νεά χαρακτηριστικά που θα ανακοινωθούν σταδιακά θα δημιουργήσουν ακόμα περισσότερα οφέλη καθιστώντας την πλατφόρμα Reality Cloud Studio άκρως ανταγωνιστική.


Εργαστείτε ΔΩΡΕΑΝ ή επωφεληθείτε από την έκπτωση 50%

Ξεκινήστε να χρησιμοποιείτε το Reality Cloud Studio σήμερα. Αν είστε ήδη πελάτης μιας λύσης Reality Capture επωφεληθείτε από την έκπτωση 50% , αν δε σκέφτεστε να επενδύσετε τώρα στην αγορά ενός σαρωτή, η χρήση της πλατφόρμας είναι δωρεάν για ένα έτος.
Γενικά, είναι διαθέσιμα διάφορα πακέτα τιμολόγησης που καλύπτουν τις ανάγκες και τις προτιμήσεις κάθε χρήστη. Μπορείτε να επιλέξετε το πακέτο που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας και να επωφεληθείτε από πρόσθετες λειτουργίες και υπηρεσίες.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ REALITY CLOUD STUDIO
Με την επένδυση σε οποιονδήποτε σαρωτή Leica (P-Series, RTC360, BLK), λαμβάνετε δωρεάν μια ετήσια συνδρομή στο Reality Cloud Studio, που επιτρέπει τη συνεργασία για τη μέγιστη απόδοση των δεδομένων του νέου σαρωτή σας.

50% ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ REALITY CLOUD STUDIO
Αν έχετε ήδη στην κατοχή σας ένα σύστημα 3D Leica Geosystems, επωφεληθείτε από το εξαιρετικάμεγάλο ποσοστό έκπτωσης 50% στη συνδρομή του πρώτου έτους.

Γενικά περί τιμολόγησης
Η χρέωση της πλατφόρμας βασίζεται στη χρήση (ανά gigabytes) και όχι στον αποθηκευτικό χώρο, ενώ η πώληση αναφέρεται σε terabytes ετησίως.


Με το Reality Cloud Studio, η εποχή της ψηφιακής πραγματικότητας ανοίγει νέους ορίζοντες στη συνεργασία, την αποθήκευση και την ανάλυση δεδομένων. Με την ευκαιρία των προνομιακών προσφορών για νέους πελάτες και την εκπτωτική πολιτική για τους παλαιούς, συνεχίζουμε να δίνουμε τη δυνατότητα σε κάθε ομάδα να εξερευνήσει και να αξιοποιήσει το δυναμικό της πραγματικότητας, διευκολύνοντας την καθημερινότητα εκατομμυρίων επαγγελματιών παγκοσμίως.

Είμαστε εδώ για να σας στηρίξουμε σε κάθε βήμα του ταξιδιού σας προς την εξερεύνηση της ψηφιακής πραγματικότητας και τη δημιουργία κορυφαίων εμπειριών.


Για επιπλέον πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο 210281440.

 

 

Θέματα από το Blog μας