-->

Γεωδαιτικοί Σταθμοί

Απαράμιλλη ακρίβεια κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες
Είναι γνωστός για την εξαιρετική ακρίβεια του ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες πεδίου και όχι άδικα. Ο Leica Nova TS60 είναι σχεδιασμένος για εφαρμογές που η ακρίβεια είναι κριτικής σημασίας (<mm, <sec).  Στα μοναδικά πλεονεκτήματα της ταχύτητας και της ακρίβειας προστίθεται και η «έξυπνη» λειτουργία της αυτόματης προσαρμογής στο εκάστοτε περιβάλλον, χαρακτηριστικό που προσδίδει σημαντικά πλεονεκτήματα στους χρήστες – ευελιξία, ταχύτητα, αξιοπιστία αποτελεσμάτων.

Η λύση περιλαμβάνει:

 • Leica Captivate: Εκπληκτικές δυνατότητες διαχείρισης δεδομένων
  Το λογισμικό Leica Captivate προσφέρει πολλαπλές δυνατότητες διαχείρισης δεδομένων. Με ένα απλό άγγιγμα της οθόνης αφής, οι χρήστες μπορούν να περιηγηθούν σε διαφορετικά projects, να επιλέξουν ποικίλες εφαρμογές – εξατομικευμένες ή όχι – και να διαχειριστούν ποικιλοτρόπως τα δεδομένα και τις εργασίες τους. Εκπληκτικά γραφικά, εύκολη διαχείριση, δυνατότητες εξατομίκευσης και οργάνωσης κατά τον επιθυμητό τρόπο εργασίας, δυνατότητα διαχείρισης δεδομένων 3D, άμεση σύνδεση εικόνων σε κάθε εργασία κλπ είναι μερικά μόνο από τα πλεονεκτήματα του εν λόγω λογισμικού
 • Leica Infinity: Απεριόριστες δυνατότητες επεξεργασίας δεδομένων
  Η μεταφορά των δεδομένων από το πεδίο στο γραφείο και η διαχείριση τους απλά, εύκολα και σε ενιαία μορφή γίνεται αβίαστα με τη χρήση του λογισμικού Leica Infinity. Το Leica Infinity σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε για να εξυπηρετήσει με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες διαχείρισης δεδομένων πολλαπλών μορφών. Πρόκειται για μια έξυπνα σχεδιασμένη πλατφόρμα, με απλές διαδικασίες, έξυπνες λειτουργίες και απεριόριστες δυνατότητες. Μια έξυπνη λύση που προσφέρει ευελιξία, γρήγορα και καλύτερα αποτελέσματα.
 • Πακέτα υποστήριξης: είμαστε κοντά σας  
  Τα πακέτα υποστήριξης ACC είναι σχεδιασμένα να καλύψουν τις διαφορετικές ανάγκες κάθε χρήστη προσφέροντας μοναδικές υπηρεσίες υποστήριξης σε κάθε στάδιο της εργασίας σας. Μειώστε δραστικά τις καθυστερήσεις ξεπερνώντας τις δυσκολίες στο πεδίο με τη βοήθεια του εξειδικευμένου τεχνικού προσωπικού μας, ολοκληρώστε την εργασία σας ακολουθώντας την καλύτερη μεθοδολογία που μπορούν να σας προτείνουν τα έμπειρα στελέχη μας, διατηρείστε την αξία του εξοπλισμού σας επιλέγοντας το πιστοποιημένο εργαστήριο SERVICE που διαθέτουμε.  
 • ATRplus
  Η λειτουργία ATRplus μεγιστοποιεί τη δυνατότητα του οργάνου να παραμένει «πιστό» στον στόχο σας, αγνοώντας τις παραπλανητικές παραμέτρους στο πεδίο. Ο γεωδαιτικός σταθμός Leica Nova TS60 προσαρμόζεται σε κάθε περιβάλλον, αποδίδει εξαιρετική ακρίβεια σε κάθε εφαρμογή όσο απαιτητική και αν είναι και εγγυάται την πιο γρήγορη εύρεση στόχου στην περίπτωση διακοπής οπτικής επαφής με τον στόχο για απρόσκοπτη εργασία.

Δείτε περισσότερα για τον Leica Nova TS60.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

Θέματα από το Blog μας