-->

Blog

Η METRICA συμμετέχει στο ψηφιακό συνέδριο DIGITAL COSNTRUCTION 23 & 24 Σεπτεμβρίου 2021

Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε το online event DIGITAL CONSTRUCTION στις 23 & 24 Σεπτεμβρίου, στο οποίο η METRICA Α.Ε. συμμετέχει ως χορηγός με ομιλία & ψηφιακό περίπτερο.
Το event συνδυάζoντας online conference & digital expo θα αναδείξει τον αντίκτυπο της ψηφιακής τεχνολογίας & καινοτομίας στις κατασκευές, τις υποδομές την αρχιτεκτονική και την αστική ανάπλαση όπως:

  • Παραμετρική Μοντελοποίηση / ΒΙΜ
  • Τρισδιάστατη Εκτύπωση / 3D Printing
  • Τρισδιάστατη Σάρωση / 3D Scanning
  • Εικονική Πραγματικότητα / Virtual Reality
  • Επαυξημένη Πραγματικότητα / Augmented Reality
  • Μη Επανδρωμένα Εναέρια Οχήματα / Drones - UAV’s

Το online conference θα μεταδοθεί σε Ελλάδα και Κύπρο μέσα από διαδικτυακή πλατφόρμα live streaming καθώς και από το κανάλι του YouΤube και τα social media

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να περιηγηθούν στα ψηφιακά περίπτερα και να παρακολουθήσουν Δωρεάν ένα πρόγραμμα ομιλιών, παρουσιάσεων και workshop από επαγγελματίες του χώρου, ακαδημαϊκούς και εκπροσώπους θεσμικών φορέων που σχετίζονται με τις τεχνολογίες & καινοτομίες που ψηφιοποιούν και μετασχηματίζουν τη βιομηχανία των κατασκευών. Παράλληλα θα λειτουργήσει διαδικτυακή έκθεση με ψηφιακά περίπτερα των Χορηγών.

Την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021 στις 3:25μμ παίρνει τον λόγο η METRICA A.E., όπου ο  3D Specialist Αντώνης Σαρδελιάνος, θα μιλήσει για τον ρόλο των λύσεων Reality Capture της Leica στη σύγχρονη κατασκευή, ποια είναι τα πρώτα βήματα για ένα μηχανικό και πως θα μπει κανείς στον κόσμο του BIM.


Register / Κάντε την εγγραφή σας εδώ


Δείτε περισσότερα για την εκδήλωση εδώ.


Θέματα από το Blog μας