-->

Blog

Αγαπητοί πελάτες, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με μια προσωρινή κατάσταση που αφορά τη λειτουργία των υπηρεσιών μας.
Από τη Δευτέρα, 4 Νοεμβρίου, έχουμε παρατηρήσει αυξημένα σφάλματα στις παρατηρήσεις των δορυφόρων στους GNSS δέκτες και στην υπηρεσία δικτυακών δεδομένων NRTK. Αυτό οφείλεται στο εν εξελίξει φαινόμενο των γεωμαγνητικών καταιγίδων που δημιούργησαν οι πρόσφατες ηλιακές εκλάμψεις και το οποίο αναμένεται να διαρκέσει μέχρι την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2023. Σε αυτό το πλαίσιο, σας συνιστούμε να αποφύγετε, όπου είναι δυνατόν, τη χρήση των οργάνων GNSS καθώς και της υπηρεσίας NRTK του δικτύου HxGN SmartNet  για το προαναφερθέν χρονικό διάστημα.

Οι αυξημένες ιονοσφαιρικές διαταραχές μπορεί να επηρεάσουν την ακρίβεια των μετρήσεών σας.  Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό το φαινόμενο και τις επιπτώσεις του, μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία σας κατά τη διάρκεια αυτής της προσωρινής κατάστασης. Παρακαλούμε να επικοινωνείτε μαζί μας για οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανάγκες υποστήριξης.

 

Θέματα από το Blog μας