Blog

Πανελλήνιο Συνέδριο ΑΤΜ

Η εταιρία μας σας προσκαλεί να συμμετέχετε στο 5ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αγρονόμων & Τοπογράφων Μηχανικών που θα πραγματοποιηθεί 14 & 15 Οκτωβρίου 2017 στη Σχολή Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών Ε.Μ.Π., Ηρ. Πολυτεχνείου 9, Ζωγράφου.
Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου επισκεφθείτε το περίπτερο μας και ενημερωθείτε για τον εξοπλισμό και τα διαθέσιμα λογισμικά ή αναζητήστε εξειδικευμένες λύσεις για την εφαρμογή που σας ενδιαφέρει.

0
0
0
s2smodern
Μεταχειρισμένος τοπογραφικός εξοπλισμός

Είστε ιδιοκτήτης τοπογραφικού εξοπλισμού και δεν τον χρειάζεστε πια ή θέλετε να αποκτήσετε νέο, αποσύροντας τον παλιό; Η ομάδα της METRICA μπορεί να βοηθήσει. Παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω έρευνα με σκοπό να καθοδηγήσετε τα βήματα μας ώστε να σας προσφέρουμε μια πραγματικά ωφέλιμη λύση.
Πατήστε εδώ για να ξεκινήσετε.

0
0
0
s2smodern
Η METRICA στην Intergeo 2017

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ομάδα της εταιρίας μας θα παρευρεθεί στην Διεθνή Έκθεση INTERGEO που αποτελεί την σημαντικότερη ετήσια συνάντηση για τους κλάδους της τοπογραφίας, της γεωπληροφορικής, της διαχείρισης γης. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί 26-28 Σεπτεμβρίου 2017 στο Βερολίνο της Γερμανίας.

0
0
0
s2smodern
Easy Laser Vestas

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την προμήθεια συστήματος Easy-Laser® Vestas 3 για έλεγχο/ευθυγράμμιση συστημάτων – μειωτήρα, γεννήτριας-  σε ανεμογεννήτριες στον όμιλο ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ. Η εταιρία λειτουργεί και κατασκευάζει Αιολικά Πάρκα σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας ήδη από το 1997. Επιπλέον, διαθέτει αιολικά πάρκα σε χώρες της Κεντρικής & Ανατολικής Ευρώπης (Πολωνία, Βουλγαρία κ.ά.), δραστηριοποιείται στις αγορές της Μ. Ανατολής & της Β. Αφρικής ενώ από το 2011 έχει επεκτείνει τις δραστηριότητες της και στην αγορά των ΗΠΑ. 

0
0
0
s2smodern
Flash floods solutions - ott hydromet

Οι πρόσφατες έντονες βροχοπτώσεις οδήγησαν σε μικρές ή μεγάλες καταστροφές ακόμα και σε περιοχές που ποτέ πριν δεν είχαν σημειωθεί πλημμύρες. Πολλές περιοχές της χώρας έχουν να αντιμετωπίσουν, εφεξής, δύσκολες καταστάσεις που δεν έχουν καταγραφεί τα προηγούμενα χρόνια και θα πρέπει να βρουν τρόπους να θωρακίσουν τις υποδομές τους και τους πολίτες. Οι αρμόδιες διαχειριστικές αρχές οφείλουν να προσαρμοστούν στις νέες συνθήκες και να αναζητήσουν λύσεις που θα αποτρέπουν τις ολέθριες επιπτώσεις των ακραίων καιρικών βροχοπτώσεων.

0
0
0
s2smodern
Full GNSS για όλους τους συνδρομητές SmartNet

Μετά την αναβάθμιση συστημάτων και λογισμικού ολοκληρώθηκαν και τα πρώτα τεστ (με χρήση δέκτη Leica Viva GS16) με εντυπωσιακά αποτελέσματα τόσο στην λήψη δορυφόρων όσο και στην ακρίβεια οριζοντιογραφικά και υψομετρικά. Παρατηρείστε προσεκτικά την εικόνα 1 όπου φαίνονται οι δορυφόροι των σχηματισμών GPS (G), Glonass (R), Beidou (C), Galileo (E) καθώς και οι ακρίβειες 2D & 3D.  Αξιοποιείστε τις δυνατότητες του δέκτη σας. Μην χάνετε ούτε λεπτό. Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 2815440.

0
0
0
s2smodern

Η νέα έκδοση του Leica SmartWorx Viva v6.16 είναι διαθέσιμη με νέες δυνατότητες και βελτιώσεις στις υπάρχουσες λειτουργίες. Βασική λειτουργία για τους δέκτες Leica Viva GS14 με υποστήριξη Galileo, η πλήρης αξιοποίηση του δορυφορικού σχηματισμού Galileo ο οποίος υποστηρίζεται και από το δίκτυο SmartNet. Όσοι χρήστες διαθέτουν CCP με ημερομηνία από 1η Ιουνίου 2016 ή μεταγενέστερη μπορούν να προβούν στην αναβάθμιση του λογισμικού συνδεόμενοι στον λογαριασμό τους στην πλατφόρμα myWorld. Όσοι δέκτες δεν διαθέτουν ενεργό CCP μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

0
0
0
s2smodern