Blog

Flash floods solutions - ott hydromet

Οι πρόσφατες έντονες βροχοπτώσεις οδήγησαν σε μικρές ή μεγάλες καταστροφές ακόμα και σε περιοχές που ποτέ πριν δεν είχαν σημειωθεί πλημμύρες. Πολλές περιοχές της χώρας έχουν να αντιμετωπίσουν, εφεξής, δύσκολες καταστάσεις που δεν έχουν καταγραφεί τα προηγούμενα χρόνια και θα πρέπει να βρουν τρόπους να θωρακίσουν τις υποδομές τους και τους πολίτες. Οι αρμόδιες διαχειριστικές αρχές οφείλουν να προσαρμοστούν στις νέες συνθήκες και να αναζητήσουν λύσεις που θα αποτρέπουν τις ολέθριες επιπτώσεις των ακραίων καιρικών βροχοπτώσεων.

0
0
0
s2smodern
Full GNSS για όλους τους συνδρομητές SmartNet

Μετά την αναβάθμιση συστημάτων και λογισμικού ολοκληρώθηκαν και τα πρώτα τεστ (με χρήση δέκτη Leica Viva GS16) με εντυπωσιακά αποτελέσματα τόσο στην λήψη δορυφόρων όσο και στην ακρίβεια οριζοντιογραφικά και υψομετρικά. Παρατηρείστε προσεκτικά την εικόνα 1 όπου φαίνονται οι δορυφόροι των σχηματισμών GPS (G), Glonass (R), Beidou (C), Galileo (E) καθώς και οι ακρίβειες 2D & 3D.  Αξιοποιείστε τις δυνατότητες του δέκτη σας. Μην χάνετε ούτε λεπτό. Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 2815440.

0
0
0
s2smodern

Η νέα έκδοση του Leica SmartWorx Viva v6.16 είναι διαθέσιμη με νέες δυνατότητες και βελτιώσεις στις υπάρχουσες λειτουργίες. Βασική λειτουργία για τους δέκτες Leica Viva GS14 με υποστήριξη Galileo, η πλήρης αξιοποίηση του δορυφορικού σχηματισμού Galileo ο οποίος υποστηρίζεται και από το δίκτυο SmartNet. Όσοι χρήστες διαθέτουν CCP με ημερομηνία από 1η Ιουνίου 2016 ή μεταγενέστερη μπορούν να προβούν στην αναβάθμιση του λογισμικού συνδεόμενοι στον λογαριασμό τους στην πλατφόρμα myWorld. Όσοι δέκτες δεν διαθέτουν ενεργό CCP μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

0
0
0
s2smodern
Spanopoulos Group

...στον Όμιλο Επιχειρήσεων Σπανόπουλος.
Με ιδιαίτερη τιμή σας ανακοινώνουμε την προμήθεια συστήματος Easy Laser E950 στον  ΟΜΙΛΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ που δραστηριοποιείται στον χώρο της ναυτιλίας για πάνω από 50 έτη. Το εν λόγω σύστημα διευκολύνει τον έλεγχο και την ευθυγράμμιση των εδράνων και των περιοχών εδράνων χάρη στους ασύρματους ανιχνευτές και τους ευπροσάρμοστους βραχίονες αλλά και την μεγάλη έγχρωμη οθόνη που καθοδηγεί τον χρήστη σε όλη τη διαδικασία μέτρησης.

0
0
0
s2smodern
Leica Captivate v2.30

Σας ανακοινώνουμε ότι η νέα έκδοση v2.30 του λογισμικού πεδίου Leica Captivate είναι διαθέσιμη για εγκατάσταση και περιλαμβάνει βελτιώσεις και πολλά νέα χαρακτηριστικά. Οι χρήστες των χειριστηρίων CS20, CS35 και των γεωδαιτικών σταθμών TS16, TS60, MS60 με συμβόλαιο CCP με ημερομηνία λήξης 01.05.2017 ή μεταγενέστερη μπορούν να προβούν στην αναβάθμιση του λογισμικού – πατήστε εδώ  myWorld. Εάν δεν διαθέτετε ενεργό συμβόλαιο με βάση τις παραπάνω ημερομηνίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

0
0
0
s2smodern
Leica GNSS Spider

Το λογισμικό Leica GNSS Spider το οποίο αποτελεί τον κορμό της σουίτας προγραμμάτων διαχείρισης και ποιοτικού ελέγχου δικτύων μόνιμων σταθμών αναφοράς και στο οποίο βασίζονται όλα τα SmartNet δίκτυα συμπεριλαμβανομένου και του SmartNet Greece, στη νέα του έκδοση v7.0.0 υποστηρίζει πλέον το Ευρωπαϊκό δορυφορικό σύστημα Galileo και το Ιαπωνικό QZSS (Quasi-Zenith Satellite System).

0
0
0
s2smodern
Summer 2017

Σας ενημερώνουμε ότι η εταιρία μας θα κλείσει για καλοκαιρινές διακοπές από 7 – 18 Αυγούστου 2017. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας όσον αφορά τον έλεγχο ή την συντήρηση (SERVICE) του εξοπλισμού σας  παρακαλούμε θερμά να κλείσετε εγκαίρως ραντεβού για να εξυπηρετηθείτε πριν από αυτές τις ημερομηνίες. Επιπλέον, θα θέλαμε σας ενημερώσουμε ότι ισχύει έκπτωση 20% στις υπηρεσίες ενοικίασης για το διάστημα που η εταιρία θα παραμείνει κλειστή. Πιο συγκεκριμένα, η προσφορά ισχύει για: Παραλαβή εξοπλισμού : Παρασκευή 4/8/17 - μεσημέρι, Παράδοση: Δευτέρα 21/8/17 – πρωί. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 2815440 ή Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Σας ευχόμαστε ένα όμορφο καλοκαίρι!

0
0
0
s2smodern