-->

Blog

Νέα έκδοση HxGN SmartNet Mobile App – Σημαντική ενημέρωση

📢 Συνδέσου & ενημερώσου ανά πάσα στιγμή για τη δραστηριότητά σου & την κατάσταση του δικτύου!

Η αναβάθμιση του δικτύου HxGN SmartNet δεν αφορά μόνο τις συνδρομητικές υπηρεσίες αλλά και τις υπηρεσίες που διευκολύνουν τους χρήστες στην εργασία, την επικοινωνία και τον προγραμματισμό τους. Η εμπειρία του HxGN SmartNet είναι πολυεπίπεδη και στόχος μας είναι να πληρούμε τις προσδοκίες σας στο 100%!

Αν είσαι χρήστης του HxGN SmartNet Mobile App ενημερώσου για τις νέες λειτουργίες στο περιβάλλον της εφαρμογής ενώ αν δεν την έχεις, κατέβασε τη σήμερα κιόλας ΔΩΡΕΑΝ από το App store ή Play store και ανακάλυψε τις δυνατότητες της.


Γιατί να εγκαταστήσεις το HxGN SmartNet App;

💥Εφεξής, η ενημέρωση για τεχνικά θέματα που αφορούν το δίκτυο HxGN SmartNet θα γίνεται αποκλειστικά μέσω της εφαρμογής HxGN Smartnet App.


Ποια τα οφέλη από τη χρήση της HxGN SmartNet App;

• Συνδέσου με το Username & Password της συνδρομής σου
• Δες το προφίλ & τη δραστηριότητα σου
• Δες πότε λήγει η συνδρομή σου ή πόσες ώρες έχεις καταναλώσει
• Λάβε real-time ενημερώσεις από την ομάδα τεχνικής υποστήριξης του δικτύου μέσω της λειτουργίας Push Notifications – βεβαιώσου ότι έχεις την ενεργοποιήσει από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής
• Τσέκαρε τα error logs σου κ.α.

Μη διστάσεις να ζητήσεις βοήθεια για οτιδήποτε σε απασχολεί σχετικά με το δίκτυο και την απόδοση του δέκτη σου καλώντας την ομάδα τεχνικής υποστήριξης της METRICA!

Τηλέφωνο επικοινωνίας 📞2102202130

Θέματα από το Blog μας