• Επικοινωνία : +30 210 28 15 440
    Υποστήριξη : +30 210 22 02 130
  • Online shop
  • HEXAGON LEICA
  • HEXAGON LEICA

Drones / ΣμηΕΑ

Ανεπανάληπτες λήψεις, εππαγγελματικά αποτελέσματα.
Το Phantom 4 Pro απογειώνει όλες τις εκπληκτικές λειτουργίες του Phantom 4 για ακόμη καλύτερες πτήσεις και αποτελέσματα. Διαθέτει κάμερα επαγγελματικών προδιαγραφών (C4K) με αισθητήρα 1’’ CMOS και φακό 8 στοιχείων με FOV 84 μοιρών, για επαγγελματικές λήψεις.

Μπορείτε να σύρετε το ποντίκι για να δείτε όλες τις φωτογραφίες

 Καταγράφει video σε H.264 ή H.265 και ανάλυση C4K 4096×2160 έως 60fps ενώ η δυνατότητα λήψης φωτογραφιών 20MP εγγυώνται την άψογη ποιότητα των αποτελεσμάτων. Οι βελτιωμένες λειτουργίες TapFly και ActiveTrack και η νέα εφαρμογή DJI GO 4, επιτρέπουν στον χρήστη να οδηγήσει το ελικόπτερο οπουδήποτε με ένα απλό άγγιγμα στην οθόνη αφής.

Εμβέλεια έως 3.5 Km
Με το ενσωματωμένο σύστημα DJI Lightbridge, το Phantom 4 pro μπορεί να πετάξει σε εμβέλεια που φτάνει έως 3.5km.

Λειτουργία Draw
Μια νέα λειτουργία απλοποιεί τη διαδικασία πτήσης και επιτρέπει στους χρήστες του Phantom 4 pro να εστιάσουν στις λήψεις εικόνων και video. Οι χρήστες σχεδιάζουν στην οθόνη τη διαδρομή που επιθυμούν και το τετρακόπτερο ακολουθεί διατηρώντας σταθερό το υψόμετρο.

Gesture Mode
Έξυπνη λειτουργία που θα λατρέψουν οι fan των selfies! Ανιχνευτές κίνησης δίνουν τη δυνατότητα στους χρήστες να «τραβήξουν» την προσοχή του τετρακόπτερου με κινήσεις των χεριών. Έτσι, συνθηματικά, ο στόχος κλειδώνει, ο απαραίτητος χρόνος για πόζα είναι 3sec και η λήψη ολοκληρώνεται.

ActiveTrack
Η λειτουργία ActiveTrack διευκολύνει τη διαδικασία εντοπισμού αντικειμένων σε κίνηση με λίγα μόνο κλικ. Όποια και αν είναι η κατάσταση στην οποία βρίσκεται το αντικείμενο που σας ενδιαφέρει, το Phantom 4 pro το ακολουθεί πιστά και καταγράφει με κάθε λεπτομέρεια τις κινήσεις του. Επαγγελματικό αποτέλεσμα ακόμα και στην περίπτωση των χρηστών χωρίς προηγούμενη εμπειρία.

Tap to fly
Η πιο εύκολη απογείωση και προσγείωση είναι γεγονός. Με διπλό κλικ στην οθόνη αφής το Phantom 4 βρίσκεται στον αέρα ενώ το σύστημα αναγνώρισης εμποδίων (Obstacle Sensing System) εξασφαλίζει την ομαλή πορεία, χωρίς απρόοπτα. Ακολουθώντας την ίδια διαδικασία, η λειτουργία έξυπνης επιστροφής στη βάση (Smart Return Home) εγγυάται την ασφαλή προσγείωση εκεί από όπου ξεκίνησε.

Obstacle Sensing System
Ενισχυμένο με 5 αισθητήρες - μπροστά, πίσω και στα πλάγια - το Phantom 4 Pro διαθέτει εξαιρετικό σύστημα αναγνώρισης εμποδίων και μπορεί να αντιληφθεί και να αποφύγει εμπόδια σε απόσταση έως και 30 μέτρα ακόμα και αν η ταχύτητα του φτάνει τα 50k/h.

Δείτε περισσότερα στην επίσημη ιστοσελίδα του κατασκευαστή. Πατήστε εδώ.

Θέματα από το Blog μας