• Επικοινωνία : +30 210 28 15 440
    Υποστήριξη : +30 210 22 02 130
  • Online shop
  • HEXAGON LEICA
  • HEXAGON LEICA

Drones / ΣμηΕΑ

Η πτήση γίνεται παιχνίδι. Ο αρχάριος, επαγγελματίας.
Το Phantom 4 θα σας εκπλήξει με τις μοναδικές λειτουργίες και την εκπληκτική του απόδοση. Πλήρως αυτοματοποιημένες διαδικασίες και λειτουργίες που διευκολύνουν κάθε στάδιο της πτήσης καθιστούν την επιλογή του Phantom 4 μια καλή επένδυση.

Μπορείτε να σύρετε το ποντίκι για να δείτε όλες τις φωτογραφίες

Η πτήση γίνεται παιχνίδι (tap to fly) : Η πιο εύκολη απογείωση και προσγείωση είναι γεγονός. Με διπλό κλικ στην οθόνη αφής το Phantom 4 βρίσκεται στον αέρα ενώ το σύστημα αναγνώρισης εμποδίων (Obstacle Sensing System) εξασφαλίζει την ομαλή πορεία, χωρίς απρόοπτα. Ακολουθώντας την ίδια διαδικασία, η λειτουργία έξυπνης επιστροφής στη βάση (Smart Return Home) εγγυάται την ασφαλή προσγείωση εκεί από όπου ξεκίνησε.

Οπτική αναγνώριση (Visual Tracking) : Η λειτουργία ActiveTrack διευκολύνει τη διαδικασία εντοπισμού αντικειμένων σε κίνηση με λίγα μόνο κλικ. Όποια και αν είναι η κατάσταση στην οποία βρίσκεται το αντικείμενο που σας ενδιαφέρει, το Phantom 4 το ακολουθεί πιστά και καταγράφει με κάθε λεπτομέρεια τις κινήσεις του. Επαγγελματικό αποτέλεσμα ακόμα και στην περίπτωση των χρηστών χωρίς προηγούμενη εμπειρία.

Λειτουργία «Sport Mode» : Στην βελτιωμένη λειτουργία Sport Mode, οι χρήστες έχουν καλύτερο έλεγχο της πτήσης, μεγαλύτερη ευελιξία και εκπληκτική ταχύτητα – αυξημένη κατά 25% -.

Αυξημένος χρόνος πτήσης : Διαθέτοντας εξελιγμένο σύστημα πρόωσης, αεροδυναμικό σχήμα και μεγαλύτερη μπαταρία, το Phantom 4 επιτυγχάνει 28 λεπτά πτήσης (25% αυξημένος χρόνος πτήσης συγκριτικά με το εξαιρετικής απόδοσης Phantom 3).

Έξυπνος σχεδιασμός
Ο σκελετός του Phantom 4 είναι κατασκευασμένος από μαγνήσιο με αποτέλεσμα να είναι ελαφρύ αλλά στιβαρό με εξαιρετικό κέντρο βάρους για μέγιστη ισορροπία. Διαθέτει μια πληθώρα λειτουργιών πτήσης ώστε κάθε χρήστης να επιλέγει εκείνες που ικανοποιούν τις εκάστοτε ανάγκες. Οι χρήστες μπορούν να «ευχαριστηθούν» 28 λεπτά πτήσης με εμβέλεια που φτάνει τα 5km.

Έξυπνες λειτουργίες
Sense & Avoid: Το σύστημα αναγνώρισης εμποδίων - Obstacle Sensing System – δίνει στο Phantom 4 τη δυνατότητα να αντιληφθεί εμπόδια κατά τη διάρκεια της πτήσης και να αντιδράσει αποφεύγοντας μια ατυχή εμπειρία στον αέρα. Σε κανονική λειτουργία (Normal Mode) αν αναγνωρίσει ένα εμπόδιο σε κοντινή απόσταση, θα σταματήσει να κινείται. Στις λειτουργίες TapFly, ActiveTrack και Smart Return Home θα αποφύγει το εμπόδιο ή θα σταματήσει (ανάλογα την περίπτωση) αποφεύγοντας μια πιθανή σύγκρουση. Επιπλέον, οι ανάλογες ειδοποιήσεις παρουσιάζονται στην οθόνη για να γνωρίζετε κάθε στιγμή ποια είναι η κατάσταση που αντιμετωπίζει το Phantom 4.
Tapfly: Η λειτουργία TapFly mode επιτρέπει στους χρήστες την πλοήγηση από ένα smartphone ή tablet. Αγγίζοντας την οθόνη μπορείτε να οδηγήσετε το Phantom 4 εκεί όπου εσείς επιθυμείτε. Αλλάζετε κατεύθυνση με ένα απλό άγγιγμα στην οθόνη αφής. Σε συνδυασμό με το σύστημα αναγνώρισης εμποδίων, μπορείτε να πραγματοποιήσετε πτήσεις απλά και χωρίς απρόοπτα σε μέρη που δεν φανταζόσασταν ότι μπορείτε να φτάσετε. Με την ενεργοποίηση της λειτουργίας Smart Return Home μπορείτε να εξασφαλίσετε και την απόλυτα ασφαλή επιστροφή και προσγείωση.

Κάμερα: 
Η εξαιρετικής απόδοσης κάμερα μαγνητοσκοπεί με εξαιρετική διαύγεια 4K σε 30fps και Full HD 1080p σε 120fps για βίντεο σε αργή κίνηση. Φωτογραφίζει με απόδοση 12 megapixel Adobe DNG RAW. Επιπλέον, μια πληθώρα χρωματικών προφίλ είναι διαθέσιμα για εύκολη δημιουργία ακόμα πιο απολαυστικών βίντεο. Οι χρήστες μπορούν να έχουν με απλά βήματα επαγγελματικό αποτέλεσμα χρησιμοποιώντας προφίλ όπως D-Log και Cine-D.

MOBILE APP: Φωτογραφίστε και βιντεοσκοπήστε με ένα απλό άγγιγμα της οθόνης του κινητού σας χάρη στην εφαρμογή DJI GO app η οποία μετατρέπει τη συσκευή σας σε ένα έξυπνο χειριστήριο της κάμερας του εναέριου οχήματος, σε ένα μίνι πιλοτήριο και επιτρέπει να έχετε πλήρη εικόνα της πτήσης ώστε να φροντίσετε να την κάνετε όσο πιο συναρπαστική γίνεται.

Δείτε περισσότερα στην επίσημη ιστοσελίδα του κατασκευαστή. Πατήστε εδώ. 

Θέματα από το Blog μας