• Επικοινωνία : +30 210 28 15 440
    Υποστήριξη : +30 210 22 02 130
  • Online shop
  • HEXAGON LEICA
  • HEXAGON LEICA

Drones / ΣμηΕΑ

Geoscan 201

Σχεδιασμένο για αποτύπωση μεγάλων εκτάσεων.
Με χρόνο πτήσης έως 3 ώρες, το Geoscan 201 δύναται να πετάξει σε ακτίνα 100km και να αποτυπώσει έως 16km² με χωρική ανάλυση 4cm. Ο στιβαρός σχεδιασμός του είναι προσεκτικά μελετημένος ώστε να αντέχει και στις πιο δύσκολες συνθήκες ενώ όλα όσα χρειάζεστε για μια επιτυχημένη επιχείρηση βρίσκονται μέσα στην εύκολα μεταφερόμενη βαλίτσα.

Geoscan 201 pro

Ολοκληρωμένη λύση για απλές και απαιτητικές εργασίες αεροφωτογράφησης και τρισδιάστατης μοντελοποίησης (3D modeling). Η διαφορά του από την απλή έκδοση Geoscan 201 είναι ότι περιλαμβάνει και το φωτογραμμετρικό λογισμικό Agisoft Photoscan Pro, ένα (1) έτος τεχνικής υποστήριξης (50 ώρες) και εγγύηση 80 πτήσεων.

Geoscan 201 video

Ιδανικό για online παρακολούθηση και online οπτικό έλεγχο μεγάλων περιοχών που απαιτούν αρκετό χρόνο πτήσης. Διαθέτει FullHD ευρυζωνικό σύστημα μετάδοσης video και παρέχει εξαιρετικά διαυγείς εικόνες σε απόσταση έως 40 km. Ο στιβαρός σχεδιασμός του τόσο στο σώμα όσο και στα φτερά εγγυάται την ασφαλή λειτουργία του κάτω από αντίξοες συνθήκες.

Geoscan 201 agro

Το σύστημα καλύπτει της ανάγκες αποτύπωσης - χαρτογράφησης εκτάσεων με καλλιέργειες. Διαθέτει πολύ-φασματική κάμερα και το λογισμικό GIS Sputnik Agro• δύο χρήσιμα εργαλεία για αποτύπωση καλλιεργούμενων εκτάσεων και την χρήση των δεδομένων για αποτελεσματική διαχείριση καλλιεργειών (crop managment).

Θέματα από το Blog μας