-->

Γεωδαιτικοί Σταθμοί

Leica TS13 - Ρομποτικός γεωδαιτικός σταθμός

«Υπηρετεί» τις αυξανόμενες μετρητικές σας ανάγκες.

Ο ρομποτικός γεωδαιτικός σταθμός Leica TS13 είναι μια ευέλικτη λύση, ιδανική επιλογή για όσους επαγγελματίες επιθυμούν να επενδύσουν σε ένα όργανο που μπορεί να προσαρμοστεί στις δικές τους ανάγκες και να τις «υπηρετεί» καθώς αυτές αλλάζουν αφού προσφέρει τη δυνατότητα αναβάθμισης χωρίς πολύπλοκες διαδικασίες.

Ο Leica TS13, ενσωματώνει την τεχνολογία Αυτόματης Αναγνώρισης Στόχου ATR καθώς και τη λειτουργία αυτόματης μέτρησης ύψους οργάνου Autoheight ενώ προαιρετικά, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν την λειτουργία επιταχυμένης εύρεσης στόχων SpeedSearch η οποία προσφέρει άμεσο «κλείδωμα» στους στόχους για μέγιστη ταχύτητα και ακρίβεια εκτέλεσης των μετρήσεων στο πεδίο.

Ενσωματώνει το δυναμικό λογισμικό πεδίου Leica Captivate επιτρέποντας στους χρήστες να ολοκληρώνουν με ευκολία και αποτελεσματικότητα τις καθημερινές μετρήσεις τους αλλά και σύνθετα BIM projects.

Έχετε ερωτήσεις;

Επικοινωνήστε με την ομάδα μας στο 2102815440

AutoHeight: Αυτόματη Μέτρηση Ύψους Οργάνου

Μετά τους γεωδαιτικούς σταθμούς TS10/TS07 της σειράς Flexline, η λειτουργία Autoheight (αυτόματη μέτρηση ύψους οργάνου) ενσωματώθηκε και στον Leica TS13. Η συναρπαστική αυτή λειτουργία απαλλάσσει τους χρήστες από την αναπόφευκτη, χειροκίνητη ρύθμιση του υψομέτρου κατά τη διάρκεια σεταρίσματος του γεωδαιτικού σταθμού πριν από μετρήσεις. Η χρήση της λειτουργίας AutoHeight εξαλείφει τις πιθανότητες σφαλμάτων κατά την ρύθμιση και μειώνει τον χρόνο παραμονής στο πεδίο.

Αυτόματη Αναγνώριση Στόχου (ATR)

Με την λειτουργία ATR οι χρήστες δεν χρειάζεται να ανησυχούν για τη θέση ή το αποτέλσμα των μετρήσεων τους καθώς ο γεωδαιτικός σταθμός Leica TS13 εντοπίζει και “λοκάρει» τον στόχο άμεσα και χωρίς περιθώρια λάθους

Σχετικά βίντεο

Τα λογισμικά:

Leica Captivate: Εκπληκτικές δυνατότητες διαχείρισης δεδομένων
Το λογισμικό Leica Captivate προσφέρει πολλαπλές δυνατότητες διαχείρισης δεδομένων. Με ένα απλό άγγιγμα της οθόνης αφής οι χρήστες μπορούν να περιηγηθούν σε διαφορετικά projects, να επιλέξουν ποικίλες εφαρμογές – εξατομικευμένες ή όχι – και να διαχειριστούν ποικιλοτρόπως τα δεδομένα και τις εργασίες τους. Εκπληκτικά γραφικά, εύκολη διαχείριση, δυνατότητες εξατομίκευσης και οργάνωσης κατά τον επιθυμητό τρόπο εργασίας, δυνατότητα διαχείρισης δεδομένων 3D, άμεση σύνδεση εικόνων σε κάθε εργασία κλπ είναι μερικά μόνο από τα πλεονεκτήματα του εν λόγω λογισμικού. Δείτε περισσότερα για το τοπογραφικό λογισμικό πεδίου Leica Captivate.

Leica Infinity: Απεριόριστες δυνατότητες επεξεργασίας δεδομένων
Το λογισμικό Leica Infinity είναι ένα εξαιρετικό λογισμικό γραφείου με πολλές δυνατότητες και λειτουργίες που βοηθούν τον χρήστη να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ των εργασιών πεδίου και την επεξεργασία των μετρήσεων που πραγματοποιείται στο γραφείο. Οι χρήστες μπορούν να διαχειρίζονται, να επεξεργάζονται, να αναλύουν και να ελέγχουν την ποιότητα όλων των δεδομένων μετρήσεων πεδίου (γεωδαιτικών σταθμών, GNSS, UAV). Δείτε περισσότερα για το τοπογραφικό λογισμικό πεδίου Leica Infinity.

Πακέτα υποστήριξης: είμαστε κοντά σας  
Τα πακέτα υποστήριξης ACC είναι σχεδιασμένα να καλύψουν τις διαφορετικές ανάγκες κάθε χρήστη προσφέροντας μοναδικές υπηρεσίες υποστήριξης σε κάθε στάδιο της εργασίας σας. Μειώστε δραστικά τις καθυστερήσεις ξεπερνώντας τις δυσκολίες στο πεδίο με τη βοήθεια του εξειδικευμένου τεχνικού προσωπικού μας. Ολοκληρώστε την εργασία σας ακολουθώντας την καλύτερη μεθοδολογία που μπορούν να σας προτείνουν τα έμπειρα στελέχη μας. Διατηρείστε την αξία του εξοπλισμού σας επιλέγοντας το πιστοποιημένο εργαστήριο SERVICE που διαθέτουμε.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 2815440 ή εγγραφείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας

Δηλώστε το ενδιαφέρον σας για τον Leica TS13

Θέματα από το Blog μας