• Επικοινωνία : +30 210 28 15 440
    Υποστήριξη : +30 210 22 02 130
  • Online shop
  • HEXAGON LEICA
  • HEXAGON LEICA

Γεωδαιτικοί Δέκτες GNSS

Leica Viva GS14

Δυναμικός & ευέλικτος, για μια πληθώρα εφαρμογών
Ο δέκτης Leica Viva GS14 είναι ο συνδυασμός ενός ευέλικτου, έξυπνα σχεδιασμένου δέκτη και ενός δυναμικού δέκτη, με πολλές δυνατότητες. Συμβατός με τα συστήματα GPS, Glonass, Galileo και Beidou, ανταποκρίνεται με ακρίβεια σε κάθε είδους εφαρμογή. Ο συνδυασμός GSM & UHF radio (προαιρετική επιλογή) σε μία συσκευή, ενσωματωμένη στο δέκτη σας δίνουν ακόμη περισσότερη ανεξαρτησία – ευελιξία και σας βοηθούν να ολοκληρώσετε οποιαδήποτε εφαρμογή.

Leica Viva GS16

Πιο "έξυπνος" από κάθε άλλον.
Ο δέκτης Leica Viva GS16 διαθέτει όλες τις τεχνολογίες της γενιάς Leica Captivate γεγονός που τον καθιστά τον πιο «έξυπνο» δέκτη της αγοράς και φανερώνει την εξαιρετική δυναμική του. Μοναδικές λειτουργίες από ένα GNSS σύστημα που προσαρμόζεται αυτόματα στις συνθήκες του περιβάλλοντος και ανταποκρίνεται με τον βέλτιστο τρόπο προς όφελος της εργασίας σας.

Leica Viva GS10 & GS25

Οι δέκτες Leica Viva GS10 and GS25 διαθέτουν όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά προκειμένου να προσφέρουν υψηλή ακρίβεια και εξαιρετική απόδοση κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Διαθέτουν δυνατότητα αναβάθμισης για να είστε πάντα σίγουροι ότι εργάζεστε χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες.

Leica Zeno GG04 Smart Antenna

Ευελιξία σε όλο της το μεγαλείο. Χωρίς υπερβολές.
Η συλλογή υψηλής ακρίβειας δεδομένων στο κινητό ή στην ταμπλέτα σας δεν ήταν ποτέ ευκολότερη. Η κεραία Leica Zeno GG04 είναι συμπαγής και ελαφριά (μόλις 800gr) και ενσωματώνει νέες τεχνολογίες ενώ μπορεί να συνδυαστεί με όλα τα μοντέλα της σειράς Leica Zeno καθώς και ένα μεγάλο εύρος κινητών συσκευών - Android / Apple /Windows για λήψη υψηλής ακρίβειας δεδομένων.

Leica Z Rover

Η έξυπνη λύση που αναζητάτε
Συνδυάζοντας την κεραία AS10 και το εκπληκτικό χειριστήριο Zeno20 ο Leica Z Rover ενδείκνυται για επαγγελματίες που επιθυμούν να ολοκληρώσουν ένα μεγάλο εύρος εφαρμογών τοπογραφίας αλλά και GIS επιτυγχάνοντας εξαιρετική ακρίβεια (<1cm). Η ευελιξία του έγκειται τόσο στις τεχνολογίες που ενσωματώνει όσο και στο γεγονός ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως σύστημα αλλά και ως φορητή συσκευή συλλογής, καταγραφής και διαχείρισης δεδομένων.

Leica GS18T - Full GNSS

Ένας και μοναδικός.
Ο Leica GS18T ανήκει στη σειρά «έξυπνων» οργάνων της Leica Geosystems AG. Είναι ο πρώτος δέκτης στον κόσμο με αισθητήρα κλίσης που δεν χρειάζεται καλιμπράρισμα και δεν επηρεάζεται από μαγνητικά πεδία. Καθώς δεν χρειάζεται πλέον να προσπαθείτε να ευθυγραμμίσετε την αεροστάθμη, χάρη στην μοναδική καινοτομία της Leica Geosystems AG, μπορείτε να εστιάζετε στην εργασία σας και να μετράτε οποιοδήποτε σημείο γρηγορότερα και ευκολότερα.

Leica GS07 - GNSS

Σχεδιασμένος για σύγχρονους επαγγελματίες.
Ο δέκτης Leica GS07 θα αιχμαλωτίσει το ενδιαφέρον σας, μιας και σχεδιάστηκε για να ικανοποιήσει πλήρως τις καθημερινές ανάγκες μέτρησης ενός σύγχρονου επαγγελματία, τις δικές σας! Είναι ελαφρύς και συγχρόνως πανίσχυρος, αφού συνδυάζει με ιδανικό τρόπο λειτουργικότητα, ποιότητα και τεχνολογία. Διατίθεται με το χειριστήριο CS20, ένας συνδυασμός που θα απογειώσει την εμπειρία σας στο πεδίο και θα μεγιστοποιήσει την αποδοτικότητα σας.

M-ROVER100

Ο M-ROVER100 είναι ένας σύγχρονος Full GNSS δέκτης που φέρει την υπογραφή και την εγγύηση της METRICA A.E. όσον αφορά τα ποιοτικά χαρακτηριστικά, την απόδοση και την στιβαρότητα του. Έχει τεσταριστεί σε συνθήκες πεδίου και λειτουργεί άψογα με το δίκτυο Full GNSS της METRICA καθώς αξιοποιούνται πλήρως οι δυνατότητες του δέκτη ο οποίος υποστηρίζει όλους τους υπάρχοντες ενεργούς δορυφορικούς σχηματισμούς (GPS, GLONASS, Beidou, Galileo, SBAS, QZSS).

Περισσότερα..

Θέματα από το Blog μας

X

Right Click

No right click