-->

Καθοδήγηση μηχανημάτων

Συστήματα ελέγχου Ισοπεδωτών (Grader)

 Leica iCON iGG2 2D Solution

Έξυπνες λύσεις 2D για ισοπεδωτή (Grader)

Οι λύση Leica iGG2 για Graders αυξάνει την παραγωγικότητα των μηχανημάτων σε οποιαδήποτε εργασία. Με την εγκατάσταση αισθητήρων επιτυγχάνεται αυτοματοποίηση των κινήσεων του μαχαιριού που οδηγεί στην εκτέλεση της μελέτης με απόλυτη ακρίβεια. Επιπλέον πραγματοποιείται αύξηση της παραγωγικότητας, οικονομία στα καύσιμα και στις ώρες λειτουργίας του μηχανήματος.

Βασικό επίπεδο αυτοματοποίησης
Η λύση Leica iGG2 παρέχει αυτόματο έλεγχο τόσο της κλίσης όσο και του υψομέτρου. Οι δέκτες laser τοποθετούνται στο μαχαίρι και λαμβάνοντας σήμα από έναν χωροβάτη laser καθοδηγούν το μαχαίρι ώστε να επιτυγχάνει τις επιθυμητές κλίσεις και τα υψόμετρα.

Αυτόματο «συρτάρωμα»
Ο αισθητήρας (trisonic)  χρησιμοποιείται για τη υλοποίηση του ύψους και της κλίσης ακολουθώντας μία επιφάνεια αναφοράς (προηγούμενη στρώση, κράσπεδο, ράμμα κλπ). Όταν το μηχάνημα είναι σε αυτόματη λειτουργία, ο αισθητήρας υλοποιεί το υψόμετρο και ελέγχει συγχρόνως το «συρτάρωμα».


Σύγχρονοι αισθητήρες
Χρησιμοποιήστε τους δέκτες λέιζερ Leica MLS720 ή MLS 820. Ο δέκτης λέιζερ MLS820 έχει μεγαλύτερο εύρος που μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς ηλεκτρικό ιστό. Διαθέτει ηλεκτρονικό σημείο ρύθμισης για να αποφεύγεται η χειροκίνητη κίνηση του αισθητήρα προς τα πάνω και προς τα κάτω και να εξαλείφεται η χρήση ηλεκτρικού ιστού. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως αυτόνομη μονάδα που τροφοδοτείται από μπαταρία αυτοκινήτου σε περιοχές με κακή παροχή ηλεκτρικού ρεύματος.


Ευέλικτη και αναβαθμίσιμη
Εργαστείτε με την λύση Leica iGG2 και τους κατάλληλους για εσάς αισθητήρες και αναβαθμίστε εύκολα όταν οι εργοταξιακές σας εφαρμογές απαιτούν περισσότερο αυτοματισμό, τεκμηρίωση και ακρίβεια. Προσθέστε το MCP80 πάνελ, με το λογισμικό MC1 και κεραίες GNSS ή ραδιο επικοινωνια καθώς και πρίσμα για αναβάθμιση της 2D λύσης σε  3D χωρίς να χρειάζεται να αλλάξετε αισθητήρες και καλώδια.

Φυλλάδια


Intelligent Solutions brochure
Leica iCON grade brochure
Leica Trisonic sensor
MLS820 laser receiver
Leica iCON iGG3 3D Solution

Εξυπνες 3D λυσεις για Grader

Το σύστημα της Leica iGG3 φέρνει επανάσταση στον τρόπο λειτουργίας των Grader. Η 3D λύση φέρνει την μελέτη μέσα στην καμπίνα. Εργαστείτε ανεξάρτητα και με ακρίβεια, οπουδήποτε καθοδηγούμενος από ένα σύστημα GNSS ή έναν ρομποτικό γεωδαιτικό σταθμό. Το σύστημα iGD3  για ισοπεδωτές /Graders μπορεί να αυξήσει την ακρίβεια υλοποίησης του έργου, την παραγωγικότητα, την ασφάλεια και να μειώσει την κατανάλωση καυσίμων. Το σύστημα μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ένα ευρύ φάσμα αισθητήρων και συνδυάζει ευκολία χρήσης, ευελιξία και ένα έξυπνο περιβάλλον χρήστη. Η λύση ενσωματώνει το λογισμικό Leica ConX, το οποίο σας επιτρέπει την εύκολη μεταφορά δεδομένων μεταξύ γραφείου και μηχανημάτων, απομακρυσμένης επικοινωνίας, διαχείρισης στόλου και ανάλυσης παραγωγικότητας μέσω της πλατφόρμας ConX.

Ένα λογισμικό για όλα
Η κοινή πλατφόρμα λογισμικού, Leica MC1, προσφέρει μια  ευέλικτη λύση που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλά μηχανήματα.

Εύκολο περιβάλλον χρήστη
Το λογισμικό MC1 έχει απλό σχεδιασμό με όλες τις σχετικές λειτουργίες να γίνονται εύκολα απευθείας στην οθόνη. ( Επιλέξτε από τις διαφορετικές προβολές οθόνης για να ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες σας).

Προσαρμοστικοτητα
Διαμορφώστε τη 3D λύση του μηχανήματος  σας γρήγορα και οικονομικά, ώστε να ταιριάζει στις απαιτήσεις της εργασίας. Μειώστε την πολυπλοκότητα του στόλου σας χρησιμοποιώντας μία πλατφόρμα για όλα τα μηχανήματα και αποκτήστε καλύτερη χρήση των εξαρτημάτων τους.

Κοινή χρήση δεδομένων
Η διαλειτουργικότητα των λύσεων, τα ανοιχτής μορφής δεδομένα και η ευελιξία με την οποία μπορούν οι χρήστες να διαχειριστούν την εργασία τους εξασφαλίζουν την καλύτερη δυνατή απόδοση με το χαμηλότερο κόστος.

Φυλλάδια

Trisonic sensor MUS1400
Intelligent Solutions brochure
Leica iCON grade brochure

Δηλώστε το ενδιαφέρον σας για τις λύσεις Καθοδήγησης Μηχανημάτων Έργων

Μή επιτρεπτή εισαγωγή ονόματος. Ελέγξτε και προσπαθήστε ξανά.

Μή επιτρεπτή εισαγωγή ονόματος. Ελέγξτε και προσπαθήστε ξανά.

Μή επιτρεπτή εισαγωγή τηλεφώνου. Ελέγξτε και προσπαθήστε ξανά.

Μή επιτρεπτή εισαγωγή e-mail. Ελέγξτε και προσπαθήστε ξανά.

Invalid Input

Invalid Input

Για να αποστείλετε αυτή τη φόρμα πρέπει να συμφωνήσετε με τους όρους χρήσης και επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων.

Τα πεδία με τον αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.

Θέματα από το Blog μας