-->

Πανελλήνιο Συνέδριο ΑΤΜ

Η εταιρία μας σας προσκαλεί να συμμετέχετε στο 5ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αγρονόμων & Τοπογράφων Μηχανικών που θα πραγματοποιηθεί 14 & 15 Οκτωβρίου 2017 στη Σχολή Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών Ε.Μ.Π., Ηρ. Πολυτεχνείου 9, Ζωγράφου.
Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου επισκεφθείτε το περίπτερο μας και ενημερωθείτε για τον εξοπλισμό και τα διαθέσιμα λογισμικά, εξασφαλίστε τη συμμετοχή σας στην κλήρωση που θα μοιράσει 3 εκπληκτικά ΔΩΡΑ ή αναζητήστε εξειδικευμένες λύσεις για την εφαρμογή που σας ενδιαφέρει. Μην χάσετε:

Τα μοναδικά happenings που διοργανώνουμε με αφορμή το εορταστικό κλίμα για τα 100 χρόνια της ΣΑΤΜ.

  • Επισκεφθείτε το περίπτερο μας, εγγραφείτε στη λίστα μας & διεκδικήστε τα δώρα μας:
    • Ο 1ος τυχερός θα κερδίσει μια συνδρομή ενός έτους για χρήση του λογισμικού Virtual Suveryor (peak-1-year subscription) αξίας €1800.
    • Ο 2ος τυχερός θα κερδίσει 5 ημέρες ΔΩΡΕΑΝ ενοικίασης του κορυφαίου δέκτη GNSS Leica GS16 με το χειριστήριο CS20 & συνδρομή στο δίκτυο SmartNet – αξίας 750€.
    • Ο 3ος τυχερός θα κερδίσει τον μετρητή αποστάσεων Leica Disto D110 αξίας 140€.
  • Παρακολουθείστε την παρουσίαση με τίτλο "Efficient and easy surveying in a virtual environment created with drone data" που θα πραγματοποιηθεί στην ενότητα εταιρικών εισηγήσεων, Κυριακή 15/10, 12.00 – 14.00 από τον Mr. Tom Op 't Eyndt, Managing Director του οίκου Virtual Surveyor nv. Δείτε πώς μπορείτε να διαχειριστείτε και να επεξεργαστείτε εύκολα μεγάλο όγκο δεδομένων δεδομένων UAV σε εικονικό περιβάλλον με απόλυτη ευχέρεια υπολογισμών.
  • Παρακολουθήστε τις παρουσιάσεις/επιδείξεις εκπαιδευτικού χαρακτήρα που θα πραγματοποιούνται από την ομάδα της METRICA, στον χώρο του περιπτέρου μας κατά τη διάρκεια του συνεδρίου.

Ελάτε στο περίπτερο μας, ζητήστε το τυχερό νούμερο & ευχηθείτε να είστε εσείς ο τυχερός.

Η κλήρωση που θα αναδείξει τους 3 τυχερούς θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 15/10,  16.30 στο περίπτερο της εταιρίας μας.

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!

Δείτε το πρόγραμμα του συνεδρίου. Λάβετε μέρος στους διαγωνισμούς του ΠΣΔΑΤΜ και κερδίστε χρήσιμα δώρα από τους χορηγούς του συνεδρίου. Η METRICA προσφέρει στον δεύτερο νικητή μια ετήσια συνδρομή στο δίκτυο SmartNet Greece/NRTK Limited - 60 ώρες. . Μάθετε περισσότερα μέσα από τη σελίδα του Συλλόγου www.psdatm.gr ή από την δραστηριότητα του στα κοινωνικά δίκτυα.

Ακολουθείστε μας στο Facebook για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.