-->

Blog

6+1 λόγοι να χρησιμοποιήσετε τη Matterport

Η ολοκλήρωση ενός έργου που περιλαμβάνει επιτόπια αυτοψία, επιμετρήσεις, μελέτη και κατόπιν επεξεργασία και παραγωγή παραδοτέων έχει πολλά στάδια τα οποία δεν ολοκληρώνονται σχεδόν  ποτέ με ευκολία αλλά ούτε πάντα με απόλυτη επιτυχία. Είναι συχνές οι περιπτώσεις όπου η επιστροφή στον χώρο εργασίας κρίνεται απαραίτητη είτε λόγω ελλιπών μετρήσεων ή γιατί ο πελάτης επιθυμεί επιπλέον παραδοτέα σε σχέση με το αρχικό πλάνο.  

Οι δυσκολίες δε λείπουν ούτε από την εργασία γραφείου όπου η επεξεργασία των δεδομένων μπορεί να είναι χρονοβόρα και κάποιες φορές, ιδιαιτέρως περίπλοκη.

Εμείς, σας παραθέτουμε 6+1 λόγους για τους οποίους η Matterport Pro2 3D Camera είναι ένα εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο για την ολοκλήρωση των εργασιών σας με ταχύτητα και ασφάλεια.

  1. Πληρότητα δεδομένων
    Η πλήρης, με κάθε λεπτομέρεια αποτύπωση του χώρου σας δίνει τη σιγουριά ότι μπορείτε να προχωρήσετε κάθε στάδιο του έργου αποφεύγοντας προβλήματα όπως : επανάληψη μετρήσεων, επιστροφή στον χώρο για συμπληρωματικές μετρήσεις κλπ.

  2. Ταχύτητα αποτύπωσης
    Χρειάζεται μόλις 30’ σε κάθε θέση για να αποτυπώσει το σύνολο του χώρου και να αιχμαλωτίσει πανοραμικές φωτογραφίες με αποτέλεσμα 130 MP.

  3. Ευκολία στη χρήση
    Συνδέεται με οποιαδήποτε σύγχρονη συσκευή Apple διαθέτει ο χρήστης και επιτρέπει τον απομακρυσμένο έλεγχο της με το πάτημα ενός κουμπιού. Δεν απαιτείται καμία επιπλέον επεξεργασία των δεδομένων.

  4. Διάχυση των δεδομένων
    Μέσω του Matterport Cloud οι χρήστες έχουν πρόσβαση στα δεδομένα τους ανά πάσα στιγμή, από οποιονδήποτε υπολογιστή ή άλλη συσκευή. Απαιτείται μόνο σύνδεση στο Internet και οι χρήστες μπορούν να δουν, να επεξεργαστούν, να επιμετρήσουν στον χώρο και να μοιραστούν τα δεδομένα τους με οποιονδήποτε.

  5. Δημιουργία VR περιήγησης
    Η αυτοματοποιημένη διαδικασία της Matterport δημιουργεί 3D Virtual Tours απλά με την χρήση ενός Google Cardboard. Οι χρήστες δεν χρειάζεται να προβούν σε καμιά επεξεργασία των δεδομένων προκειμένου να λάβουν την 3D περιήγηση.

  6. Εύκολη δημιουργία κατόψεων
    Οι χρήστες μπορούν να παραγγείλουν κάτοψη του χώρου που έχουν αποτυπώσει την οποία λαμβάνουν έτοιμη σε pdf format.

  7. Matterport Subscription
    Οι χρήστες μπορούν να εκμεταλλευτούν τις δυνατότητες της συνδρομής τους στην Matterport χρησιμοποιώντας δεδομένα από άλλες κάμερες (theta, INSTA360 ONE X) ή ακόμα και σαρωτές (BLK360), ανάλογα με τις ανάγκες του project.

Δείτε περισσότερα για τη Matterport Pro2 3D Camera.

Τι περιμένετε; Επικοινωνήστε μαζί μας και ζητήστε ένα live DEMO!

Invalid Input
Invalid Input
Για να αποστείλετε αυτή τη φόρμα πρέπει να συμφωνήσετε με τους όρους χρήσης και επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων.
Προσπαθήστε ξανά

 

 

Θέματα από το Blog μας