-->

Blog

5 βασικά οφέλη από την Ενοικίαση Τοπογραφικού Εξοπλισμού

Η απόφαση να επενδύσετε στην αγορά του τοπογραφικού εξοπλισμού που χρειάζεστε, για να αναλαμβάνετε κάθε είδους μετρητική εφαρμογή, είναι γεγονός ότι θα σας κοστίσει κάτι παραπάνω από αυτά που έχετε προϋπολογίσει. Ακόμα και ο εκσυγχρονισμός του εξοπλισμού που ήδη διαθέτετε μπορεί να κοστίζει αρκετά. Και ενώ η απόκτηση εξοπλισμού προσφέρει σημαντικά οφέλη στους κατόχους, η ενοικίαση εξοπλισμού έχει επίσης πολλά πλεονεκτήματα.

Στη METRICA γνωρίζουμε ότι οι επαγγελματίες έχουν διαφορετικές απαιτήσεις γι’ αυτό και προσφέρουμε λύσεις τελευταίας τεχνολογίας σε έξυπνα πακέτα βραχυχρόνιας & μακροχρόνιας ενοικίασης.

Δείτε παρακάτω 5 λόγους για τους οποίους επιτυχημένοι επαγγελματίες ενοικιάζουν εξοπλισμό αντί να επενδύουν στην άμεση αγορά του.

1. Εστίασε στην εργασία σου – όλα δουλεύουν όπως πρέπει

Όταν βρίσκεστε στο πεδίο, η εκτέλεση της εργασίας είναι η πρώτη σας προτεραιότητα. Το πιο σημαντικό όφελος από την ενοικίαση εξοπλισμού είναι η απρόσκοπτη εργασία. Επειδή η μέγιστη παραγωγικότητα είναι το ζητούμενο, ο εξοπλισμός που σας παραδίδουμε είναι ελεγμένος (up-to-date, καλιμπραρισμένος, σεταρισμένος) και έτοιμος προς χρήση. Οποιοδήποτε θέμα προκύψει, είμαστε σε ανοιχτή γραμμή για να το λύσουμε άμεσα χωρίς συνέπειες στην εργασία σας. 

2. Μείωσε τα κόστη

Η ενοικίαση εξοπλισμού σας δίνει πλήρη ευελιξία στον τρόπο που διαθέτετε τον προϋπολογισμό σας. Αντί να επενδύσετε ένα μεγάλο μέρος του προϋπολογισμού σας στην αγορά εξοπλισμού, μπορείτε να επενδύσετε σε  άλλους τομείς της εργασίας σας ή ακόμα να εξοικονομήσετε πόρους για απρόσμενες δαπάνες ή χρηματοδότηση άλλων σκοπών.  Με αυτόν τον τρόπο αυξάνετε την αποδοτικότητα σας μειώνοντας τα κόστη στο ελάχιστο.

3. Δοκίμασε πριν αγοράσεις

Οι τεχνολογικές αναβαθμίσεις και η συνεχής έρευνα για καινοτομίες, έχουν οδηγήσει στον σχεδιασμό λύσεων που ανταποκρίνονται με μεγαλύτερη ακρίβεια και ταχύτητα στο πεδίο, διευκολύνουν την διεκπεραίωση εργασιών, προσφέρουν τρισδιάστατες απεικονίσεις και πολλές επιπλέον λειτουργίες. Αν αναρωτιέστε αν και που αξίζει να επενδύσετε τα χρήματα σας, η ενοικίαση εξοπλισμού σίγουρα θα σας βοηθήσει να διαπιστώσετε στην πράξη ποια λύση σας ταιριάζει!

4. Μίσθωσε όποτε η εργασία σου το απαιτεί

Για πολλούς επαγγελματίες οι μετρητικές εργασίες πεδίου προκύπτουν σποραδικά και κρατούν από μερικές ώρες έως πολλούς μήνες (όταν πρόκειται για μεγάλα έργα). Η ενοικίαση εξοπλισμού προσφέρει την ευελιξία που χρειάζεστε τόσο για τον τύπο του εξοπλισμού που είναι απαραίτητος σε κάθε περίπτωση εργασίας όσο και για τον χρόνο που σας είναι απαραίτητος. Ακόμη, η ενοικίαση είναι ιδανική στις περιπτώσεις που η εργασία σας απαιτεί εξοπλισμό τον οποίο δεν διαθέτετε αλλά είναι αναγκαίος για την ολοκλήρωση της. Στη METRICA διαθέτουμε μια ευρεία γκάμα εξοπλισμού και διαφορετικά πακέτα για βραχυχρόνια και μακροχρόνια μίσθωση.

5. Βεβαιώσου ότι ο νέος εξοπλισμός συμβαδίζει με την υπάρχουσα ροή εργασίας

Η δέσμευση σε νέο εξοπλισμό είναι δύσκολη όταν δεν είστε σίγουροι αν θα ταιριάζει με τη υπάρχουσα ροή εργασίας σας. Η μίσθωση εξοπλισμού προσφέρει τον απαραίτητο χρόνο για να τσεκάρετε ότι η υπάρχουσα υποδομή ταιριάζει με την νέα σας επένδυση ώστε να είστε σίγουροι ότι θα επιλέξετε τη σωστή λύση.

Η ενοικίαση τοπογραφικού εξοπλισμού μπορεί να είναι και για εσάς μια εξαιρετική λύση και η ομάδα της METRICA είναι διαθέσιμη να σας λύσει κάθε απορία. Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 2815440. Επισκεφθείτε τη σελίδα https://www.metrica.gr/services/services-h/enoikiasi-exoplismou ή τηλεφωνείστε μας για να ζητήσετε προσφορά για τον εξοπλισμό που χρειάζεστε.

Αποκτήστε πλήρη ευελιξία και τον έλεγχο της εργασίας σας με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, άμεσα διαθέσιμο για ενοικίαση από την METRICA!





Θέματα από το Blog μας