-->

Blog

GNSS συγκριτικός πίνακας μοντέλων

Είμαστε περήφανοι που προτείνουμε στους συνεργάτες μας λύσεις GNSS που καλύπτουν πολλές διαφορετικές ανάγκες και τους βοηθούν να ολοκληρώνουν κάθε εφαρμογή έξυπνα και υπεύθυνα.  Αν αναρωτιέστε τι τύπος GNSS είστε, έχει ενδιαφέρον να δείτε με προσοχή τον συγκριτικό πίνακα που περιλαμβάνει τις βασικές λύσεις GNSS ή να επικοινωνήσετε με κάποιον εκπρόσωπο μας στο 210 2815440 για να σας ενημερώσει για όλα τα πακέτα που προσφέρουμε και να σας καθοδηγήσει. Μην μείνετε όμως εκεί...

Ζητήστε ένα DEMO για να δείτε στην πράξη τον ΝΕΟ Leica GS07 αλλά και την "αιχμή" της τεχνολογίας, τον Leica GS18T που όμοιος του δεν υπάρχει στην αγορά.  
Δοκιμάστε όποια λύση προτιμάτε ΔΩΡΕΑΝ στο πεδίο ή μπείτε στο πρόγραμμα Rent & Buy αν έχετε αναλάβει την ολοκλήρωση ενός project που απαιτεί σύγχρονο εξοπλισμό αλλά δεν κρατάει για πάντα κι εσείς θέλετε να το ολοκληρώσετε με επιτυχία.

Αποσύρετε τον παλιό σας εξοπλισμό ή ρωτήστε μας για τις υπηρεσίες ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ κάθε τύπου εξοπλισμού & επωφεληθείτε από τις «έξυπνες» προσφορές μας.

Είμαστε κοντά σας για να ικανοποιήσουμε κάθε σας ανάγκη με επαγγελματισμό & υπευθυνότητα. 
Καλέστε μας στο 210 2815440.

Θέματα από το Blog μας