-->

Blog

Image

Η τεχνολογία 3D Scanning έχει αλλάξει τον τρόπο που οι μηχανικοί ολοκληρώνουν έργα, μικρά ή μεγάλα, απλά η περίπλοκα. Οι πελάτες μας, οι συνεργάτες μας και οι μηχανικοί μας που εμπλέκονται σε περίπλοκες εφαρμογές στην βιομηχανία έχουν δει τεράστια οφέλη από τη χρήση των λύσεων 3D Scanning τόσο στην εργασία πεδίου όσο και στην εργασία γραφείου όπου σαφέστατα, τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά.

Η METRICA παροτρύνει κάθε μηχανικό να επωφεληθεί από τις νέες τεχνολογίες τρισδιάστατης σάρωσης και αναπτύξει τη δραστηριότητα του γραφείου του. Με τα ευέλικτα πακέτα ενοικίασης, κάθε μηχανικός μπορεί να βρει τη λύση που επιθυμεί χωρίς να προβληματίζεται από το ύψος της επένδυσης. Ξεκινήστε ομαλά, συνεχίστε δυναμικά. Με τη βοήθεια και τη στήριξη μιας έμπειρης ομάδας.

Αναπτύξτε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα

Με την ψηφιακή καταγραφή της πραγματικότητας οι μηχανικοί μπορούν να οπτικοποιήσουν τα δεδομένα τους σε ένα 3D περιβάλλον. Το γεγονός ότι μετά την επεξεργασία των νεφών σημείων μπορούν να εξάγουν πληθώρα πληροφοριών και παραδοτέων  που θα  χρησιμοποιηθούν σε ποικίλες εφαρμογές, δίνει την δυνατότητα στους μελετητές να ανοίξουν καινούργιους ορίζοντες για την παροχή νέων υπηρεσιών και παραδοτέων υψηλότερης αξίας.  Οι εταιρείες που ακολουθούν το ρεύμα της εποχής και παρέχουν υπηρεσίες 3D σαρώσεων θα αποκτήσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα όσον αφορά ταχύτερους χρόνους παράδοσης των project που έχουν αναλάβει, μεγαλύτερη σιγουριά για ακριβείς μετρήσεις καθώς και καλύτερη διαχείριση των δεδομένων τους.

Επικοινωνήστε διαδραστικά με τους συνεργάτες και τους πελάτες σας

Η ανάγκη για άμεση και γρήγορη εξ αποστάσεως συνεργασία όλο και αυξάνεται. Οι μετρήσεις με 3D σαρωτή laser δίνουν την ευκαιρία για άμεση συνεργασία μεταξύ όσων εμπλέκονται σε ένα έργο. Η εργασία σε 3D περιβάλλον δίνει την δυνατότητα στους συνεργάτες να έχουν κοινή πρόσβαση στο πρόγραμμα επεξεργασίας και στο 3D μοντέλο ώστε να μπορούν να λαμβάνουν αποφάσεις από οποιαδήποτε συσκευή διευκολύνοντας έτσι τη ροή εργασιών. Επιπλέον, η υιοθέτηση αυτού του τρόπου εργασίας διευκολύνει τη συνεννόηση με τους πελάτες σας ενθαρρύνοντας τη διαδραστική επικοινωνία.

Οπτικοποιήστε τα δεδομένα σας άμεσα στο πεδίο

Με την οπτικοποίηση των δεδομένων μέτρησης, τη δημιουργία σχεδίων, την κοινή παρακολούθηση και συνεργασία μεταξύ των μελετητών, το κάθε project γίνεται πιο αποτελεσματικό και οι υπεύθυνοι του έργου πιο παραγωγικοί. Η σάρωση με laser επιτρέπει την οπτικοποίηση δεδομένων άμεσα στο πεδίο καθώς και την κοινοποίηση τους σε συνεργάτες στο γραφείο σε πραγματικό χρόνο. Τα δεδομένα επίσης μπορούν να προβληθούν σε σχεδιαστικά προγράμματα και να αναπτυχθούν ως ολοκληρωμένα σχέδια. Επιπλέον, οι δυνατότητες που προσφέρουν τα προγράμματα επεξεργασίας δίνουν την ευκαιρία για δημιουργία παραδοτέων διαφόρων τύπων.  Χρησιμοποιήστε την τεχνολογία και συνδυάστε τα δεδομένα των σαρωτών laser με δεδομένα από δέκτες GNSS, γεωδαιτικούς σταθμούς, UAV, ηχοβολιστικά συστήματα (multibeam).

Εξοικονομήστε χρόνο και αυξήστε την παραγωγικότητα σας

Είναι κοινώς αποδεκτό πως η μέδοθος της τρισδιάστατης σάρωσης είναι ταχύτερη από τις παραδοσιακές μεθόδους μέτρησης δίνοντας παράλληλα ολοκληρωμένα και πιο ασφαλή αποτελέσματα. Τα laser scanner μπορούν μέσα σε λίγα λεπτά να δώσουν ακριβείς και αξιόπιστες μετρήσεις. Με την τρισδιάστατη σάρωση είναι εύκολο με μια μόνο επίσκεψη στο πεδίο να λάβετε μια ολοκληρωμένη σάρωση και στη συνέχεια να συλλέξετε δεδομένα με μεγάλη ακρίβεια και λεπτομέρεια. Με αυτόν τον τρόπο αποφεύγεται το κόστος των επιπλέον επισκέψεων αφού η συλλογή των δεδομένων γίνεται από απόσταση.

Βελτιώστε την επικοινωνία με τον πελάτη και ενισχύστε την εμπιστοσύνη του

Το πρόσθετο κόστος, η πρόοδος του έργου, οι προθεσμίες καθώς και η ποιότητα των υπηρεσιών είναι μερικές από τις ανησυχίες που ενδέχεται να έχουν οι υπεύθυνοι κάθε έργου. Η τρισδιάστατη σάρωση παρέχει τα θεμέλια για δημιουργία ψηφιακού διδύμου στο οποίο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν εύκολα να περιηγηθούν και να εξετάσουν κάθε λεπτομέρεια, από οπουδήποτε κι αν βρίσκονται. Επιπλέον, χάρη στο ψηφιακό δίδυμο, ο μηχανικός έχει πρόσβαση στο πεδίο καθ’ όλη την διάρκεια του κύκλου εργασιών του έργου επιτρέποντας του να κάνει επανειλημμένους ελέγχους, μετρήσεις, αλλαγές.
Image

Δεν είστε έτοιμοι να επενδύσετε σε αγορά σαρωτή (3D Laser Scanner);
Νοικιάστε αυτόν που πληροί τις προδιαγραφές για το έργο που σας ενδιαφέρει.

Αν ενδιαφέρεστε να εργαστείτε με 3D laser σαρωτή, η ομάδα μας είναι εδώ να σας καθοδηγήσει και να σας βοηθήσει να ξεκινήσετε.  Ανακαλύψτε στη METRICA τη μεγαλύτερη γκάμα σαρωτών laser & λύσεων VR.
Για αγορά ή ενοικίαση.

Συμπληρώστε τη φόρμα & η ομάδα μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Για να αποστείλετε αυτή τη φόρμα πρέπει να συμφωνήσετε με τους όρους χρήσης και επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων.

Θέματα από το Blog μας