-->

Blog

Leica GS18T - αποκτήστε τον με όφελος 2.500 ευρώ

Πρόγραμμα απόσυρσης του παλαιού σας εξοπλισμού με όφελος έως 2.500€.
Ο Leica GS18T, ο πρώτος δέκτης στον κόσμο με αισθητήρα κλίσης που δεν χρειάζεται καλιμπράρισμα και δεν επηρεάζεται από μαγνητικά πεδία είναι ό,τι πιο σύγχρονο μπορείτε χρησιμοποιήσετε για εύκολες, γρήγορες και αξιόπιστες μετρήσεις σε κάθε εργασία.

Ο Leica GS18T φέρνει αναμφισβήτητα τα πάνω κάτω στις μετρήσεις πεδίου. Εύκολα το καταλαβαίνει χρησιμοποιώντας έστω και λίγη ώρα τον GS18T στο πεδίο. Δεν είναι μόνο η αίσθηση ότι ενσωματώνει μοναδικές πατέντες και την τελευταία τεχνολογία. Είναι ότι στην πράξη, σας καθιστά πιο γρήγορους και πιο παραγωγικούς από ποτέ. Σας διευκολύνει σε κάθε μέτρηση, ακόμη και αν αυτή πρέπει να ληφθεί υπό περίεργες συνθήκες, σε δύσκολα σημεία, κοντά σε μεταλλικά αντικείμενα και μαγνητικά πεδία. Επιπλέον, σας απαλλάσσει από την «έννοια» της σωστής κατακορύφωσης και εγγυάται τα αποτελέσματα των μετρήσεων σας οπουδήποτε κι αν έχουν ληφθεί.

Χάρη στην μοναδική καινοτομία της Leica Geosystems AG, μπορείτε να εστιάζετε στην εργασία σας και να μετράτε οποιοδήποτε σημείο γρηγορότερα και ευκολότερα.

Εκμεταλλευτείτε το πρόγραμμα απόσυρσης παλαιού τοπογραφικού εξοπλισμού

Από σήμερα και έως 31/10/2018 η METRICA σας δίνει τη δυνατότητα να τον αποκτήσετε αποσύροντας τον παλιό σας δέκτη ή γεωδαιτικό σταθμό με όφελος από 1.000€ έως 2.500€.

Δείτε περισσότερα για τον δέκτη Leica GS18T.

Τηλεφωνείστε μας στο 210 2815440.

Θέματα από το Blog μας