-->

Blog

3D scanning - Leica BLK360

Αναμφισβήτητα η τρισδιάστατη σάρωση έχει σημαντικό ρόλο στην καθημερινότητα ενός μηχανικού, αρχιτέκτονα, τοπογράφου αλλά όχι μόνο. Η 3D απεικόνιση δίνει το παρόν σε πολλούς τομείς της καθημερινότητας μας καθιστώντας την τεχνολογία απαραίτητο εργαλείο κάθε επαγγελματία, σε όποιον τομέα κι αν δραστηριοποιείται.

Για τους επαγγελματίες μηχανικούς, η εταιρία μας προτείνει ό,τι πιο σύγχρονο και πρωτοποριακό μπορεί να χρησιμοποιήσει ένας επαγγελματίας. Από όλες τις απόψεις. O σαρωτής Leica BLK360 δεν είναι μόνο ο πιο μικρός, ελαφρύς και απλός στη χρήση σαρωτής αλλά διαθέτει και προσιτή τιμή. Αξιοποιεί στο μέγιστο όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες και η διαχείριση του γίνεται από το γραφικό περιβάλλον ενός ipad. Αποτελεί ιδανική λύση σε σχέση επένδυσης – απόδοσης και προσφέρει εντυπωσιακά πλεονεκτήματα τόσο κατά την σάρωση όσο και κατά την επεξεργασία των δεδομένων. Λόγω της απλής χρήσης του – σάρωση με το πάτημα ενός κουμπιού – μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλους με ελάχιστη εκπαίδευση. Για την επεξεργασία των δεδομένων οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν όποια από τις 2 προτεινόμενες ροές εργασίας εξυπηρετεί τις απαιτήσεις τους:

ReCap® Pro mobile

Η εφαρμογή σας επιτρέπει να διαχειριστείτε τα δεδομένα σας με τη χρήση ενός iPad Pro™. Ενεργοποιώντας τον σαρωτή BLK360 ξεκινάτε να εργάζεστε στο απλό περιβάλλον εργασίας του ReCap® Pro mobile για να ολοκληρώσετε οποιαδήποτε σάρωση. Το BLK360 είναι συνδεδεμένο στο ReCap® Pro mobile μέσω σύνδεσης Wi-Fi. Για να ξεκινήσετε μια σάρωση προσαρμόζετε τις ρυθμίσεις σάρωσης και πατάτε "New Scan". Καθώς το BLK360 εκτελεί τη διαδικασία σάρωσης, τα δεδομένα σάρωσης εμφανίζονται στην οθόνη του ipad σε πραγματικό χρόνο.
Μια πλήρης σάρωση 360 ° μπορεί να ληφθεί σε 3, μόλις, λεπτά. Τα νέφη σημείων που συλλέγετε σε κάθε στάση συνενώνονται (register) με αυτόματη διαδικασία σε ένα project. Όταν ολοκληρώσετε την εργασία σας, μπορείτε να προβάλλετε τις σαρώσεις σας και να πραγματοποιήσετε μετρήσεις, να τοποθετήσετε ετικέτες, κ.α., απευθείας από το iPad σας παρατηρώντας ωστόσο τα ληφθέντα δεδομένα. Με αυτόν τον τρόπο είστε βέβαιοι ότι έχετε καταγράψει κάθε λεπτομέρεια. Εξαλείφετε έτσι, το ενδεχόμενο ανάγκης επιστροφής στο πεδίο σάρωσης που μπορεί να σας στοιχίσει σε χρόνο και κόστος. Στη συνέχεια, όλα τα δεδομένα φορτώνονται στο ReCap® Pro desktop όπου μπορείτε να προετοιμάσετε το νέφος σημείων σας για επεξεργασία σε Autocad κ.α.

leicablk360
leicablk360

blk360-leica-cyclone

Leica Cyclone

Για τους πιο προχωρημένους και εξαιρετικά απαιτητικούς χρήστες η Leica προτείνει τη χρήση του Leica Cyclone στο δυναμικό περιβάλλον του οποίου μπορεί να γίνει η συνένωση και η επεξεργασία των νεφών που έχουν συλλεχθεί κατά τη σάρωση. Το εν λόγω λογισμικό δίνει πολλαπλές δυνατότητες επεξεργασίας στον χρήστη. Και σε αυτήν την περίπτωση, με τη χρήση του Leica Cloudworx, οι χρήστες μπορούν να διαχειριστούν τα δεδομένα σε περιβάλλον Autocad.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για τον σαρωτή Leica BLK360.

@BLK360 Επισκεφθείτε το HUB @BLK360 και βρείτε νέα, tips, αξιολογήσεις, project, περιεχόμενο χρηστών, και πολλά άλλα σχετικά με τη λειτουργία του Leica BLK360.

Συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Invalid Input

Τηλεφωνείστε στο 2102815440 για να μιλήσετε με εκπρόσωπο της εταιρίας μας.

 

Θέματα από το Blog μας