-->

Blog

Joint 3D Athens Conference 2016

Δηλώστε κι εσείς συμμετοχή στο Joint 3D Athens Conference 2016, την εκδήλωση που φιλοξενεί 3 διεθνή συνέδρια: το "11th International 3D GeoInfo Conference", το "5th International FIG 3D Cadastre Workshop" και το “3D indoor workshop” και θα πραγματοποιηθεί 18 - 21 Οκτωβρίου 2016, στην Αίγλη Ζαππείου, συγκεντρώνοντας τις σημαντικότερες διεθνείς εξελίξεις στον ευρύτερο τομέα της τρισδιάστατης πληροφορίας και των εφαρμογών της.

Βασικό αντικείμενο των συνεδρίων είναι η ανάπτυξη και η διαχείριση δυναμικών μοντέλων «έξυπνων» πόλεων (City Models Dynamic), που θα αξιοποιούν χωροχρονικά δυναμικά δεδομένα για τα κτήρια/ ή τα τμήματα της πόλης μέσω πχ απευθείας σύνδεσης κινούμενων αντικειμένων και αισθητήρων με τμήματα του τρισδιάστατου μοντέλου πόλης. Οι εξελίξεις αυτές τοποθετούνται στην αιχμή της 3D τεχνολογίας για τη βέλτιστη διαχείριση του αστικού κυρίως χώρου.

Η εταιρία μας συμμετέχει παρουσιάζοντας τις καινοτόμες λύσεις που οδηγούν στην δημιουργία «έξυπνων» πόλεων  σε παράλληλη εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί σε χώρο του συνεδρίου την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016 ώρα 3.30μμ -5.30 μμ.

Περισσότερες πληροφορίες για το συνέδριο θα βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα http://3dathens2016.gr/site/

 

Θέματα από το Blog μας