-->

Blog

Η νέα σειρά χωροβατών σχεδιάστηκε με στόχο να ικανοποιήσει τις ανάγκες των επαγγελματιών που καλούνται καθημερινά να ολοκληρώσουν εφαρμογές σε εξαιρετικά δύσκολες και απαιτητικές συνθήκες. Ζητούν όμως, υψηλή ακρίβεια και μέγιστη απόδοση όσο και ένα όργανο με έξυπνο σχεδιασμό που να ανταποκρίνεται άμεσα σε κάθε εντολή εξαλείφοντας τα περιθώρια λάθους.

Η Leica Geosystems AG πρωτοπόρος για ακόμα μία φορά, ενσωματώνει στη σειρά χωροβατών  Leica LS νέες τεχνολογίες και καινοτόμα χαρακτηριστικά δίνοντας τη δυνατότητα στους επαγγελματίες να εργαστούν επιτυγχάνοντας ακρίβεια έως και 0.2mm (με χρήση Invar σταδίας), χαρακτηριστικό που δε διαθέτει κανένας  χωροβάτης της αγοράς.

Η αυτόματη εστίαση, η έγχρωμη οθόνη αφής, η εύκολη ανάγνωση της αεροστάθμης, ο αυτόματος έλεγχος της κλίσης πριν από κάθε μέτρηση με λειτουργικό και εύκολο μενού ελαχιστοποιούν τα σφάλματα που προκύπτουν από την πολύωρη εργασία στο πεδίο ενώ η απλή και κατανοητή ροή των δεδομένων καθώς και η οπτικοποίηση των μετρήσεων μέσω φωτογραφικών λήψεων του πεδίου που λαμβάνονται με την ενσωματωμένη κάμερα, κάνουν την εργασία σας πιο απλή και παραγωγική.

Βασικά χαρακτηριστικά

Ακρίβειες 0.3mm & 0.2mm (σε οποιαδήποτε σταδία) – ΜΟΝΑΔΙΚΟ!!
Νέο λογισμικό με εξαιρετικές δυνατότητες
Ενσωματωμένη κάμερα
Αυτόματη εστίαση
3.6in QVGA έγχρωμη οθόνη αφής  
Μεγέθυνση τηλεσκοπίου 32χ
Ηλεκτρονική αεροστάθμη, Έλεγχος κλίσης
Ενσωματωμένη πυξίδα κ.α.


Δείτε περισσότερα για τους χωροβάτες Leica LS15 & LS10.

 

Θέματα από το Blog μας