-->

Blog

Το νέο χειριστήριο Leica CS20 απέκτησε την πρώτη του επαινετική διάκριση στο Red Dot Awards: Product Design 2015. Ανάμεσα σε 4,928 προϊόντα από 56 χώρες το χειριστήριο Leica CS20 ήταν ανάμεσα στα 122 προϊόντα που ξεχώρισαν για τον εργονομικό και έξυπνο σχεδιασμό τους. «Η καινοτομία δεν είναι πάντα αντιληπτή με την πρώτη ματιά. Συχνά, είναι κρυμμένη σε παραμέτρους όπως η ενσωματωμένη τεχνολογία ή ένας εξαιρετικός συνδυασμός υλικών που συνιστούν μια λαμπρή καινοτομία», ανέφερε ο Dr. Peter Zec, ιδρυτής και CEO του οργανισμού Red Dot Award.

Συνεχίζοντας εξηγεί «Η έμπειρη ομάδα που εξετάζει και τεστάρει τα προϊόντα διαθέτει την εξαιρετική ικανότητα να εντοπίζει και την παραμικρή λεπτομέρεια που μπορεί να είναι κριτικής σημασίας για την επιτυχία ενός προϊόντος. Όλοι οι εμπλεκόμενοι στον σχεδιασμό και στην ανάπτυξη νέων καινοτόμων προϊόντων αξίζουν την επιβράβευση μας. Το σήμα της Red Dot Award συμβολίζει αυτήν την επιβράβευση».

Η εν λόγω διάκριση για το Leica CS20 ανέφερε ως εξαιρετικά θετικά χαρακτηριστικά την εξαιρετική στιβαρότητα του, τον απλό εργονομικό σχεδιασμό του με έμφαση στα πλήκτρα «κλειδιά» που μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει για πλοήγηση ακόμα και φορώντας γάντια, στο κέντρο βάρους του και στην εργονομική λαβή του.
Διαβάστε περισσότερα στο σχετικό άρθρο..

Θέματα από το Blog μας