-->

Blog

Παραδόθηκε από την ερευνητική ομάδα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, η τελική Έκθεση παρακολούθησης και επίλυσης του δικτύου SmartNet Greece για το 2015, η οποία εντάσσεται στα πλαίσια της διαχρονικής σύμβασης της METRICA A.E. με το Α.Π.Θ. σχετικά με τον έλεγχο, την επίλυση και την ένταξη του SmartNet Greece στο σύστημα HTRS07. Παράλληλα, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την ένταξη ενός ακόμη σταθμού στη Γουμένισσα του Ν. Κιλκίς.

 Για όλους εμάς στη METRICA αλλά και στη Leica Geosystems η ποιότητα, η αξιοπιστία και ο σεβασμός στον πελάτη/χρήστη των προϊόντων και υπηρεσιών μας, είναι θέματα πρώτης προτεραιότητας και το αποδεικνύουμε εμπράκτως σε κάθε ευκαιρία.

Μπορείτε να διαβάσετε την εν λόγω εργασία επισκεπτόμενοι το website του δικτύου http://www.metricanet.gr απ' όπου μπορείτε να διαβάσετε και τις προηγούμενες εκθέσεις.

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την εργασία ή το δίκτυο μονίμων σταθμών αναφοράς SmartNet Greece, μπορείτε να επικοινωνείτε με το Τμήμα Υποστήριξης στο 210 - 2815440.

Θέματα από το Blog μας