-->

Blog

Η METRICA χορηγός στην ημερίδα ‘’Η συμβολή της Τεχνικής Γεωλογίας στις σύγχρονες προκλήσεις της εποχής του Ανθρωπόκαινου’’

Η METRICA συμμετέχει ως χορηγός στην Ημερίδα με θέμα “Η συμβολή της Τεχνικής Γεωλογίας στις σύγχρονες προκλήσεις της εποχής του Ανθρωπόκαινου” που διοργανώνει το εργαστήριο Τεχνικής Γεωλογίας και Υδρογεωλογίας του Τμήματος Γεωλογίας ΑΠΘ και η Ελληνική Επιτροπή Τεχνικής Γεωλογίας.

Η ημερίδα θα λάβει χώρα στις 30 Μαρτίου 2023 στο Αμφιθέατρο ΙΙ ΚΕΔΕΑ του ΑΠΘ και όσοι βρεθείτε από κοντά θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε ομιλίες αναφορικά με τις νέες μεθόδους που χρησιμοποιούνται τόσο στον σχεδιασμό και στην κατασκευή τεχνικών έργων όσο και στην αξιολόγηση της επικινδυνότητας των γεωλογικών φαινομένων. 

Οι σύμβουλοι της ομάδας μας θα σας υποδεχτούν εκεί με ιδιαίτερη χαρά για να σας ενημερώσουν σχετικά με τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις στις λύσεις μετρητικού εξοπλισμού.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα της ημερίδας επισημο site της Ελληνικής Επιτροπής Τεχνικής Γεωλογίας http://www.eetg.gr/

Θέματα από το Blog μας