-->

Blog

Προμήθεια του συστήματος ανίχνευσης υπόγειων δικτύων IDS Georadar Stream C στην ARTEMIS ITS

Η METRICA AE ανακοινώνει την πώληση του γεωραντάρ Stream C της IDS Georadar στην ARTEMIS ITS μια από τις πιο σημαντικές τεχνικές εταιρείες στον τομέα των υποδομών τηλεπικοινωνίας. Το γεωραντάρ Stream C είναι ολοκληρωμένη λύση ανίχνευσης υπόγειων εγκαταστάσεων που χάρη στην μεγάλη ακρίβεια που διαθέτει, προσφέρει ασφάλεια σε κάθε έργο που απαιτεί εκσκαφή. Σήμερα, αποτελεί απαραίτητο εξοπλισμό για εργασίες εγκατάστασης υποδομών τηλεπικοινωνίας, οδοποιίες κ.α. για την αποφυγή καταστροφών στα υπόγεια δίκτυα.

Η εταιρεία μας διαθέτει μια μεγάλη σειρά από συστήματα ανίχνευσης υπόγειων δικτύων και εγκαταστάσεων, καλύπτοντας κάθε είδους εργασία που απαιτεί εκσκαφή. Χρησιμοποιώντας την τελευταία τεχνολογία, η ανίχνευση - αποτύπωση υπόγειων δικτύων αποδεικνύεται μια απλή και εξαιρετικά χρήσιμη εργασία η οποία προσφέρει ασφάλεια, αποδοτικότητα και εξάλειψη λαθών στο πεδίο.

Η ομάδα της METRICA AE βρίσκεται στη διάθεσή σας για κάθε διευκρίνηση αλλά και για να σας κατευθύνει στην ιδανική λύση σύμφωνα με το πεδίο εργασιών σας. Τηλ. επικοινωνίας 210 2815440.

Φωτογραφίες από τη χρήση του συστήματος Stream C στο πεδίο

   

 

 

Θέματα από το Blog μας