-->

Blog

HxGN SmartNet - Τυχερός συνδρομητής Μαρτίου

Η τυχερή συνδρομήτρια του HxGN SmartNet που κερδίζει την 60ωρη συνδρομή Full GNSS για τον Μάρτιο 2021 είναι η Ελένη Μπακούλα, Διπλ. Αγρ. Τοπογράφος Μηχανικός, Ε.Μ.Π. Με αφορμή την επικοινωνία μας, η ίδια μας λέει για την εμπειρία της
«Γνώρισα το δίκτυο μέσω συναδέλφων και έχω εργαστεί με διάφορους τύπους δεκτών, πάντα με επιτυχία και χωρίς να αντιμετωπίσω κανένα πρόβλημα. Όταν ήρθε η ώρα να επιλέξω δίκτυο για τον δικό μου δέκτη, επέλεξα το HxGN SmartNet. Είμαι πολύ ευχαριστημένη από την εξυπηρέτηση και τη συνεργασία με την ομάδα της METRICA».
Ελένη Μπακούλα, Διπλ. Αγρ. Τοπογράφος Μηχανικός, Ε.Μ.Π., M.Sc. in Programme and Project Management, University of Warwick    

Ευχαριστούμε θερμά για τη συνεργασία.

Θυμίζουμε ότι η κλήρωση γίνεται στα πλαίσια του εορτασμού των 15 χρόνων παρουσίας του δικτύου HxGN SmartNet στην Ελλάδα και συμμετέχουν όλοι όσοι ενεργοποίησαν τη συνδρομή τους τον μήνα τον οποίο γίνεται η κλήρωση.

Δείτε περισσότερα για το πως γιορτάζουμε τα 15 χρόνια παρουσίας του δικτύου HxGN SmartNet στην Ελλάδα εδώ.

Αν θέλετε να συμμετέχετε κι εσείς, δεν έχετε παρά να ανανεώσετε τη συνδρομή σας ή να ξεκινήσετε να εργάζεστε με το δίκτυο HxGN SmartNet σήμερα.

Μιλήστε με την ομάδα μας στο 2102815440.

Θέματα από το Blog μας