-->

Blog

Λύσεις παρακολούθησης μικρομετακινήσεων

Ο σχεδιασμός και η κατασκευή νέων υποδομών στον σύγχρονο κόσμο έχει πρωτοφανείς προκλήσεις. Οι ακριβείς πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο για κάθε πτυχή της διαδικασίας κατασκευής, καθώς η μέτρηση της δομικής κίνησης με ακρίβεια χιλιοστού δίνουν σημαντικές πληροφορίες που επιτρέπουν την πρόληψη και την έγκαιρη αντιμετώπιση προβλημάτων.

Τις ίδιες προκλήσεις αντιμετωπίζουμε και στο περιβάλλον με τα φυσικά φαινόμενα να απειλούν ανθρώπινες ζωές και να προκαλούν τεράστιες καταστροφές.

Η συνεχής παρακολούθηση κρίνεται σήμερα παρά ποτέ, εξέχουσας σημασίας. Οι μηχανικοί καλούνται να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις αυτές εξοπλισμένοι με σύγχρονες λύσεις που τους επιτρέπουν να λαμβάνουν, να αναλύουν και να αξιοποιούν τις πληροφορίες προς όφελος όλων.

Από ακριβείς και αξιόπιστους γεωδαιτικούς σταθμούς, δέκτες GNSS και γεωτεχνικούς αισθητήρες έως δυναμικά λογισμικά ανάλυσης και διαχείρισης συμβάντων, οι λύσεις μας προσφέρουν δυνατότητες παρακολούθησης 24/7 σε υποδομές όπως γέφυρες, πολυώροφα κτίρια, σήραγγες, εργοστάσια, ορυχεία αλλά και φυσικά φαινόμενα όπως κατολισθήσεις, ηφαίστεια, διώρυγες, χιονοδρομικά κέντρα κ.α.

Εξασφαλίστε ότι λαμβάνετε όλες τις σημαντικές πληροφορίες για την τρέχουσα κατάσταση των υποδομών που μελετάτε και προβλέψτε μελλοντικές καταστάσεις που σχετίζονται με δομικές αλλαγές. Ελαχιστοποιήστε τα ζητήματα ασφάλειας και δομικής ακεραιότητας. Μειώστε την έκθεση σε κινδύνους πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την ολοκλήρωση ενός κατασκευαστικού έργου με συνεχή παρακολούθηση, σε όλα τα στάδια του κύκλου ζωής του και χρησιμοποιήστε τις κρίσιμες πληροφορίες για  την πρόληψη ζημιών – καταστροφών και την προστασία ανθρώπινων ζωών.

Δείτε τις λύσεις, μιλήστε με την ομάδα μας για την εφαρμογή σας.

Θέματα από το Blog μας