Drones / ΣμηΕΑ

Ασφαλής & ακριβής χαρτογράφηση
Το Fox6 είναι ένα εξακόπτερο κατασκευασμένο για απαιτητικές εφαρμογές εναέριας τοπογραφίας. Η στιβαρή κατασκευή του προσφέρει σταθερότητα με αποτέλεσμα να ενδείκνυται η χρήση του σε «περίεργες» τοποθεσίες και απαιτητικές συνθήκες. Διαθέτει πλήρως αυτοματοποιημένες λειτουργίες και μπορεί να ολοκληρώσει εφαρμογές εναέριας φωτογραμμετρίας σε εμβέλεια έως και 1,5 km². Είναι ιδανικό εργαλείο για αποστολές χαρτογράφησης μικρής και μεγάλης κλίμακας καθώς και για στατικές ογκομετρήσεις.

heliceo-fx4-drone

Χάρη στον αισθητήρα HD και τη συμβατότητα με το DroneBox RTK, το Fox6 ολοκληρώνει με επιτυχία καθημερινές αποστολές χαρτογράφησης και ογκομετρικούς υπολογισμούς καθώς διαθέτει εργαλεία για κολάζ φωτογραφιών, γεω-αναφορά ορθοφωτογραφιών, διαχείριση σύννεφων σημείων, DTM / DSM.

Ιδανική λύση για επαγγελματίες της μέτρησης όπως τοπογράφοι, αρχαιολόγοι, υπεύθυνοι για λατομεία ή ορυχεία κ.α.

Αξιοπιστία: Με 6 λεπίδες από ανθρακόνημα και δυνατούς κινητήρες, το Fox6 έχει ανοχή σφάλματος κινητήρα προσφέροντας ασφάλεια και σταθερότητα σε δύσκολες αποστολές.
Ευελιξία: Το Fox6 είναι συμπαγές και εύκολο στη μεταφορά. Διαθέτει αφαιρούμενα πτερύγια και πτυσσόμενους βραχίονες. Με μέγιστο φορτίο μέχρι 1 kg, μπορεί να μεταφέρει μια ποικιλία αισθητήρων και να εκτελεί κάθε είδους αποστολή.
Ακρίβεια δεδομένων: Χάρη στην τεχνολογία DroneBox RTK και τον αισθητήρα HD 24MP για αποστολές φωτογραμμετρίας, κάθε φωτογραφία μπορεί να γεωαναφερθεί με ακρίβεια ενώ ταυτόχρονα συλλέγονται υψηλής πυκνότητας σημεία.

Τεχνικά χαρακτηριστικά - Hélicéo Fox6 Drone

Όπως όλα τα εναέρια οχήματα της Heliceo είναι συμβατό με το DroneBox. Είναι το τέλειο drone για σκληρές αποστολές που απαιτούν υψηλό επίπεδο σταθερότητας.

Vehicle type : multirotor drone
Thrust : 6 blades and brushless motors
Max takeoff weight: 7.5kg max
Max load : 1kg
Battery life with load : Up to 25 Min
Gimbal : 2-axis gyroscope
Max speed : 50km/h (31 mph)
Wind resistance : 50km/h (31 mph)
Mission speed : 30km/h (18 mph)
Control distance : 2km
Scan surface : Up to 50 ha (123 acres)
Safety : Parachute
Material Carbon

DroneBox RTK

Η Hélicéo δημιούργησε την τεχνολογία DroneBox για να ανταποκριθεί στην ανάγκη των επαγγελματιών για ολοκλήρωση εφαρμογών με διαφορετικές απαιτήσεις καθώς και για να αντιμετωπίσει την οικονομική πρόκληση της ανάγκης πολλαπλών συμπληρωματικών εργαλείων για τις ολοκλήρωση των διαφορετικών εφαρμογών.

heliceo-fx4-drone

Αυτή η συσκευή "Plug & Play" είναι προσαρμόσιμη σε ολόκληρη τη σειρά προϊόντων της Hélicéo, επιτρέποντάς σας να πραγματοποιείτε μετρήσεις ακριβείας με διαφορετικά εναέρια οχήματα (drones) και αισθητήρες διατηρώντας το κόστος της επένδυσής σας χαμηλό.
Το DroneBox διαθέτει λειτουργίες όπως: Γεωδαιτική χαρτογράφηση GNSS, αυτόματο πιλότο, τηλεμετρία, αρχειοθέτηση, επικοινωνία, ελεγκτή πτήσης. Χρησιμοποιεί την τεχνολογία Network Real Time Kinematic (NRTK ή RTK), παρέχοντας έτσι μετρήσεις ακριβείας χρησιμοποιώντας δορυφορικές διορθώσεις σε πραγματικό χρόνο προκειμένου να επιτευχθεί μέτρηση ακριβείας σε ακρίβεια εκατοστών. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε όχημα Hélicéo.

Λύση «Plug & Play»: Το DroneBox προσαρμόζεται σε όλα τα προϊόντα Hélicéo. Το DroneBox μπορεί εύκολα να συνδεθεί εύκολα από τη μία συσκευή στην άλλη.
Συμβατότητα: Με το DroneBox έχετε πρόσβαση σε έξι διαφορετικά προϊόντα και πολλές διαφορετικές εφαρμογές. Από επίγειες έρευνες (βαθυμετρία) έως μικρής/μεγάλης κλίμακας εναέριες έρευνες.
Μετάδοση δεδομένων: Όταν η αποστολή σας έχει ολοκληρωθεί ανακτάτε με ιδιαίτερη ευκολία τα δεδομένα πτήσης (φωτογραφίες, αρχεία καταγραφής, δεδομένα GNSS) συνδέοντας το DroneBox στον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο USB. heliceo-fx4-drone

Τεχνικά χαρακτηριστικά DroneBox RTK

DroneBox Slim

GNSS Accuracy:
1.0m to 3.0m
Frequency band:  L1
RTK-PPK: No
Avionic system: Inertial unit/altimetre, Sonar/Barometre
Autopilot: Yes
Navigation on a curved path: Yes 
Change of mission during flight: Yes
Creating an orthophoto path from a mission perimet: Yes

DroneBox RTK

GNSS Accuracy:
0.025 m
Frequency band:  L1/L2
RTK-PPK: Yes
Avionic system: Inertial unit/altimetre, Sonar/Barometre
Autopilot: Yes
Navigation on a curved path: Yes 
Change of mission during flight: Yes
Creating an orthophoto path from a mission perimet: Yes

     

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τις λύσεις Hélicéo;


Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Invalid Input