Σαρωτές Laser HDS

Η επιλογή σας για κάθε εφαρμογή
Ο σαρωτής Leica ScanStation C10 συγκεντρώνει χαρακτηριστικά που τον καθιστούν τόσο παραγωγικό και ακριβή όσο λειτουργικό και φιλικό στον χρήστη. Η εξαιρετική του απόδοση τόσο σε εξωτερικούς όσο και σε εσωτερικούς χώρους τον κατατάσσει σε ένα από τα δημοφιλέστερα και πιο αποτελεσματικά όργανα για τοπογραφικές εργασίες και εφαρμογές παρακολούθησης μικρομετακινήσεων. Η παραγωγικότητα του Leica ScanStation C10 οφείλεται σε χαρακτηριστικά όπως το Smart X-Mirror™ που επιτρέπει στους χρήστες να εκτελούν σαρώσεις πλήρους κώνου σε μερικά μόνο λεπτά.


Ανεπανάληπτη προσαρμοστικότητα
Το ScanStation C10 μεταφέρεται εύκολα σε κάθε τοποθεσία, ενσωματώνει λειτουργίες για όδευση, οπισθοτομία ή χρήση των σκαναρισμένων στόχων για μέγιστη ευελιξία. Διαθέτει τηλεσκόπιο για λήψη 360◦ x 270◦, υψηλή ακρίβεια, μεγάλο εύρος σάρωσης (300m @90% ανακλαστικότητα) και εξαιρετική ταχύτητα σάρωσης (50k pts/sec).   

Αύξηση της παραγωγικότητας
Το ScanStation C10 στήνεται γρήγορα, ενεργοποιείται και προγραμματίζεται εύκολα και διαθέτει εξαιρετική ταχύτητα σάρωσης. Σε λιγότερο από 2 λεπτά μπορεί να σαρώσει ένα τυπικό δωμάτιο! Οι χρήστες μπορούν να εντοπίζουν στόχους, να κάνουν την εγγραφή και γεωαναφορά των δεδομένων γρηγορότερα και να ελέγχουν τα αποτελέσματα των σαρώσεων ακόμα πιο γρήγορα.

Περιβάλλον φιλικό στον χρήστη
Το Leica ScanStation C10 υποστηρίζει τις συνηθισμένες, απλές ροές εργασίας που συναντά κάποιος σε έναν γεωδαιτικό σταθμό. Διαθέτει λειτουργικό περιβάλλον φιλικό σε κάθε χρήστη καθιστώντας έτσι την εκμάθηση της λειτουργίας του εύκολη και γρήγορη.

Smart X-Mirror™ design
O καθρέφτης αυτόματα γυρίζει γρήγορα  360º x 270º, εκτελεί σαρώσεις πλήρους κώνου και ταλαντώνεται για αποτελεσματικές σαρώσεις στόχων. Η ίδια λειτουργία Smart X-Mirror αυτόματα ευθυγραμμίζει την εσωτερική κάμερα για γρήγορο και ακριβές texture mapping των point clouds.

Συνεργασία με τα συμβατικά τοπογραφικά όργανα (TPS, GPS)
Προσαρμόστε τον αντάπτορα υποδοχής της Leica GPS SmartAntenna ή για πρίσμα, ή χρησιμοποιήστε το χωρίς αντάπτορες για overhead σαρώσεις χωρίς εμπόδια. Η ενσωματωμένη laser κέντρωση και η υποδοχή του τρικοχλίου παρέχουν επιπρόσθετη συμβατότητα με όλες τις διαδικασίες και τα διαθέσιμα από τη Leica παρελκόμενα.

Δείτε περισσότερα για τον σαρωτή Leica ScanStation C10.