Σαρωτές Laser HDS

Εύκολος στη χρήση, απόλυτα λειτουργικός στο πεδίο
Ο σαρωτής ScanStation P16 σχεδιάστηκε για να ανταποκριθεί στις ανάγκες των χρηστών που επιθυμούν  έναν σαρωτή με απλό μενού για γρήγορη περιήγηση και εύκολες λειτουργίες χειρισμού αλλά στιβαρό με «δυνατά» χαρακτηριστικά ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ένα μεγάλο εύρος εφαρμογών. Η εξαιρετική σχέση απόδοσης - τιμής είναι ένας ακόμη λόγος για να τον επιλέξετε.


Η δυναμική της τεχνολογίας LiDAR

Ο ScanStation P16 διαθέτει νέα τεχνολογία laser καθιστώντας τη δέσμη laser απόλυτα ασφαλή για τα μάτια. Οι αναβαθμίσεις στην τεχνολογία LIDAR μεγιστοποιούν/βελτιστοποιούν το αποτέλεσμα κάθε παλμικής ακτινοβολίας λέιζερ και σε συνδυασμό με την τεχνολογία WFD επιτρέπουν στους χρήστες να αποτυπώνουν με μεγαλύτερη σαφήνεια και καθαρότητα αποφεύγοντας αρκετή εργασία γραφείου. Η σάρωση αμφιλεγόμενων επιφανειών όπως πολύ σκοτεινών ή με μεγάλη αντανακλαστικότητα είναι πλέον εφικτή. Αυτό σημαίνει περισσότερη πληροφορία με λιγότερες απαιτήσεις εργασίας στο πεδίο δηλαδή μείωση του χρόνου παραμονής στο πεδίο και καλύτερα αποτελέσματα.

Λήψεις HDR και εύρεση στόχου σε μεγάλες αποστάσεις

Οι χρήστες μπορούν να λάβουν HDR (High-dynamic-range) απεικονίσεις εξαλείφοντας τις ανομοιότητες που προκύπτουν συνήθως από τις διαφορετικές συνθήκες που επικρατούν σε κάθε λήψη. Σαν αποτέλεσμα, οι εικόνες μπορούν αναμφίβολα να παίξουν τον ρόλο τους στην επεξεργασία του νέφους σημείων. Η εργασία γραφείου γίνεται ευκολότερη και η όψη των τελικών αρχείων καλύτερη.
Η δυνατότητα HDR λήψεων δεν είναι πρωτοφανής για έναν σαρωτή. Πρωτοφανής είναι, ωστόσο, η ικανότητα χρήσης της ενσωματωμένης κάμερας για γρήγορη και σαφή λήψη της επιφάνειας/του αντικειμένου σάρωσης σε αποστάσεις μεγαλύτερες από τις συνήθεις. Για παράδειγμα, η μέγιστη απόσταση στόχου για τον Leica ScanStation P16 φτάνει τα  40m (για μεγαλύτερη εμβέλεια δείτε τους P30/P40). Η εν λόγω λειτουργία αυτοματοποιεί σε έναν βαθμό την εργασία πεδίου και βελτιστοποιεί τα αποτελέσματα της σάρωσης.

Ολοκληρωμένες λύσεις για 3D αποτυπώσεις

Η Leica Geosystems AG προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για απλές και εξεζητημένες εφαρμογές. Τόσο ο εξοπλισμός όσο και τα εξειδικευμένα λογισμικά με συνεχείς αναβαθμίσεις και νέα χαρακτηριστικά, προσφέρουν μια εξαιρετική εμπειρία ακόμα και στον πιο απαιτητικό χρήστη. Στα μοναδικά πλεονεκτήματα των λύσεων που προσφέρουμε είναι και η εξαιρετική υποστήριξη από την εκπαιδευμένη ομάδα της METRICA η οποία διαθέτει βαθιά τεχνογνωσία και μεγάλη εμπειρία στον τομέα των τρισδιάστατων αποτυπώσεων.  Οι ατέλειωτες ώρες εκπαίδευσης και εργασίας τόσο στο πεδίο όσο και στο γραφείο γίνονται πολύτιμος σύμβουλος για κάθε επαγγελματία που ενδιαφέρεται για την τεχνολογία της τρισδιάστατης σάρωσης.

Δείτε περισσότερα για τον σαρωτή Leica ScanStation P16.