-->

Blog

Leica GS18T - Full GNSS, Forget the bubble

Ο πιο σύγχρονος δέκτης της Leica, ο Leica GS18T είναι ο δέκτης που θα επέλεγε κάθε επαγγελματίας για να ολοκληρώσει οποιαδήποτε εργασία στο πεδίο.  Κυριολεκτικά. Από μια απλή αποτύπωση έως το πιο περίπλοκο έργο. Ο Leica GS18T σας απαλλάσσει από τη διαδικασία ευθυγράμμισης της αεροστάθμης (#ForgetTheBubble) μειώνοντας έτσι τον χρόνο εργασίας στο ελάχιστο. Η εργασία στο λογισμικό Captivate είναι ιδιαιτέρως απλοποιημένη και η 3D αναπαράσταση του πεδίου διευκολύνει στο μέγιστο βαθμό την ολοκλήρωση του project σας.

#ForgetTheBubble
Ο Leica GS18 T ενσωματώνει μια μοναδική καινοτομία, μια μονάδα μέτρησης αδράνειας – IMU (Inertial Measurement Unit) που αντισταθμίζει την κλίση, δεν επηρεάζεται από μαγνητικά πεδία και δεν χρειάζεται βαθμονόμηση.
Αυτή τη μοναδική πατέντα της Leica δεν θα τη βρείτε σε κανέναν άλλο δέκτη της αγοράς.

#NoMagneticDisturbances #CalibrationFree
O Leica GS18T, ανεπηρέαστος από μαγνητικά πεδία σας επιτρέπει να εργάζεστε οπουδήποτε με ασφάλεια και εγγυημένη την ποιότητα των δεδομένων σας.  Το γεγονός ότι δεν χρειάζεται καλιμπράρισμα  είναι ένας επιπλέον λόγος για να καταλήξει κανείς στο συμπέρασμα ότι ο Leica GS18T αποτελεί τον ιδανικό δέκτη για κάθε περίσταση.

#3DExperience
Οι πιο «προχωρημένοι» θα συνδυάσουν την χρήση του με ένα MultiStation όπως οι  Leica Nova MS60, Leica Nova MS50 ή Robotic Total Station όπως οι Leica Nova TS60, Leica Viva TS16 απογειώνοντας έτσι την έννοια της 3D εμπειρίας στην καθημερινή τους εργασία.

Υιοθετείστε έναν σύγχρονο τρόπο εργασίας & απολαύστε μοναδικά πλεονεκτήματα
Ο σύγχρονος τρόπος εργασίας εντυπωσιάζει τόσο τους παραδοσιακούς χρήστες GNSS όσο και τους νέους αφού απλοποιεί και αυτοματοποιεί τις διαδικασίες ώστε να μειώνονται τα πιθανά σφάλματα και ο απαιτούμενος χρόνος εργασίας και ταυτόχρονα να μεγιστοποιεί την αποδοτικότητα και την αξιοπιστία των δεδομένων. Όλα αυτά με τον πιο παραγωγικό τρόπο. 

Δοκιμάστε τις νέες λύσεις στην πράξη, ανακαλύψτε πώς οι σύγχρονες μέθοδοι εργασίας δίνουν αξία στην δουλειά σας και δείτε την επιχείρηση σας να απογειώνεται!

Ζητήστε μας DEMO

Invalid Input
Invalid Input
Για να αποστείλετε αυτή τη φόρμα πρέπει να συμφωνήσετε με τους όρους χρήσης και επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων.

Σχετικά άρθρα

Leica GS18T – Αποκτήστε τον αποσύροντας τον παλιό σας εξοπλισμό με όφελος έως 2.500€.

 

 

Θέματα από το Blog μας