-->

Blog

3D Scanning & Virtual Reality Solutions

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε το ξεκίνημα της εξαιρετικής συνεργασίας – αντιπροσώπευσης της εταιρίας Matterport στην Ελλάδα. Οι σύγχρονες λύσεις της Matterport εστιάζουν στην δημιουργία εμπειριών 3D & εικονικής πραγματικότητας (3D & Virtual Reality Experiences) με τη χρήση απλών εργαλείων όπως η Pro 3D Camera και αυτοματοποιημένων διαδικασιών επεξεργασίας και διαχείρισης όπως η πλατφόρμα Matterport Cloud και η εφαρμογή Matterport Capture.

Οι λύσεις είναι ιδανικές για τρισδιάστατη αποτύπωση εσωτερικών χώρων (3D scanning) & δημιουργία περιηγήσεων εικονικής πραγματικότητας (Virtual Reality). Οι πελάτες μας, μπορούν να δημιουργήσουν σε λίγες μόνο ώρες  3D εικονικές Περιηγήσεις (virtual tours) ως μέσο προβολής και διαφήμισης ακινήτων, μουσείων, αρχαιολογικών χώρων, τουριστικών καταλυμάτων κλπ.

Σύγχρονα κτηματομεσιτικά, αρχιτεκτονικά & τεχνικά γραφεία και επαγγελματίες όπως διακοσμητές εσωτερικών χώρων χρησιμοποιούν την εν λόγω τεχνολογία για παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών. Αν επιθυμείτε να είστε ένας από αυτούς, επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις λύσεις της Matterport.

Δείτε περισσότερα για την Matterport Pro 3D Camera εδώ.

Θέματα από το Blog μας