-->

Blog

Leica Active Assist

Με την τεχνολογία "Leica Active Assist", η παραγωγικότητα σας στο πεδίο αυξάνεται κατακόρυφα απολαμβάνοντας τα οφέλη της εξελιγμένης τεχνολογικής υποδομής της Leica Geosystems. Και αυτό από μόνο του ίσως δεν θα ήταν τόσο σημαντικό αν παράλληλα δεν εξασφαλιζόταν η ασφάλεια και προστασία των δεδομένων σας. Γι' αυτό η Leica Geosystems έχει ενσωματώσει τα υψηλότερα επίπεδα ασφαλείας στις υπηρεσίες της "Leica Geosystems Trusted Services". Έτσι απολαμβάνετε ταυτόχρονα τα οφέλη της υψηλής παραγωγικότητας με την αυξημένη ασφάλεια δεδομένων.

Τι είναι όμως το "Leica Active Assist";

Είναι η αποτελεσματική βοήθεια από ειδικούς, εκεί που τη χρειάζεστε περισσότερο. Στο πεδίο. Φανταστείτε πως βρίσκεστε στο πεδίο, στη μέση μίας πολύ επείγουσας εργασίας και αντιμετωπίζετε ένα πρόβλημα με τον εξοπλισμό σας. Καλείτε την τεχνική υποστήριξη αλλά δυσκολεύεστε να περιγράψετε το πρόβλημα. Τι κάνετε σε αυτή την περίπτωση; Κλείνετε τον εξοπλισμό, αφήνετε την εργασία στη μέση και επιστρέφετε στο γραφείο; Με το "Leica Active Assist" ΟΧΙ.>/p>

Απλώς με το πάτημα ενός κουμπιού, ενεργοποιείτε την υπηρεσία "Leica Active Assist" και επιτρέπετε σε έναν Τεχνικό της METRICA να συνδεθεί στον εξοπλισμό σας (με λογισμικό πεδίου Viva ή Captivate και σύνδεση στο Internet) με ασφάλεια, να πάρει τον έλεγχο του εξοπλισμού και να βλέπει ότι βλέπετε κι εσείς. Ο Τεχνικός, μπορεί πατώντας τα πλήκτρα για εσάς να σας καθοδηγήσει, να σας εκπαιδεύσει, να σας λύσει το πρόβλημα και τελικά να σας επιτρέψει να επιστρέψετε στη δουλεία σας με τον ευκολότερο και συντομότερο τρόπο. Έτσι συνεχίζετε την εργασία σας με τη σιγουριά και την αυτοπεποίθηση πως όλα θα πάνε καλά και πως αν το πρόβλημα προκύψει ξανά θα είστε σε θέση να το αντιμετωπίσετε μόνος σας ή με την καθοδήγηση ξανά του Τεχνικού.

Τι κερδίζετε;

  • Αυξημένη παραγωγικότητα
  • Βέλτιστη ροή εργασίας
  • Μέγιστη ασφάλεια

Τα χειριστήρια πεδίου που υποστηρίζουν την υπηρεσία "Leica Active Assist" είναι τα CS10, CS15, CS20, CS35 με σύνδεση στο Internet. Για την ενεργοποίηση του απαιτείται η αγορά άδειας μία φορά και ενεργό συμβόλαιο υποστήριξης CCP.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία επικοινωνήστε με την ομάδα Τεχνικής Υποστήριξης της METRICA στο τηλέφωνο 210 2815440 και στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Θέματα από το Blog μας