-->

Blog

Amberg Technologies - GRP

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η παρουσίαση του συστήματος GRP σε τμήμα της σιδηροδρομικής γραμμής 1 (στον σταθμό Κηφισιάς).  Ευχαριστούμε όλους όσοι βοήθησαν στην διοργάνωση της παρουσίασης του εκπληκτικού συστήματος GRP του κατασκευαστικού οίκου Amberg Technologies αλλά και όλους τους παρευρισκόμενους που μας τίμησαν με την παρουσία τους. 

Ειδικότερα ευχαριστούμε τον Κο. Άγγελο Ζέρβα, Αγρονόμο Τοπογράφο Μηχανικό και τους συναδέλφους  που βοήθησαν στην επιτυχή ολοκλήρωση της παρουσίασης αλλά και την Κα Χρυσή – Μαρκέλλα Πατεράκη, Τμηματάρχη Επιδομής γραμμής 1 (ΣΤΑΣΥ) για την διοργάνωση και τον συντονισμό προκειμένου να πραγματοποιηθεί η παρουσίαση.

Το σύστημα GRP (μοντέλα 1000, 3000, 5000) είναι μια εξαιρετικά χρήσιμη λύση για τεκμηριωμένο ποιοτικό έλεγχο σιδηροδρομικών δικτύων και σηράγγων. Εφαρμόζεται για πλήρεις αποτυπώσεις διαδρομών και παράπλευρων δομών για έλεγχο περιτυπώματος  ή έλεγχο εφαρμογής της εκάστοτε μελέτης. Ιδανικό για κατασκευή, συντήρηση, έλεγχο ποιότητας γεωμετρίας της κατασκευής όλων των τύπων σιδηροτροχιών (slab track, ballast κ.α.). Δείτε περισσότερες πληροφορίες για τις λύσεις GRP ή επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 2815440.

Δείτε φωτογραφίες από την παρουσίαση στη σελίδα μας στο Facebook.

 

Θέματα από το Blog μας