-->

Blog

Η εν λόγω τεχνολογία εξασφαλίζει ότι οι δέκτες GNSS που χρησιμοποιείτε θα ανταποκριθούν στις νέες απαιτήσεις που θα θέσουν οι επερχόμενες αλλαγές στους σχηματισμούς των δορυφόρων στο μέλλον (GNSS modernization). Με άλλα λόγια, σας υπόσχεται ότι οι αλλαγές αυτές δεν θα επηρεάσουν τον τρόπο που εργάζεστε και τη λειτουργία του εξοπλισμού σας και ταυτόχρονα εκμεταλλεύεται τις αλλαγές αυτές για να απογειώσει την απόδοση και να μεγιστοποιήσει την αποτελεσματικότητα του δέκτη σας στο πεδίο.

 Η τεχνολογία Unlimited βασίζεται στη συνεχή προσπάθεια των εξειδικευμένων τεχνικών της Leica να καλύψουν ή /και να ξεπεράσουν τα όρια που θέτουν 4 βασικά σημεία  
Απόδοση των δεκτών GNSS στο πεδίο Σήμερα  – καλύτερη λειτουργία & μέγιστη απόδοση κάθε δέκτη GNSS. Για να μπορείτε να εργάζεστε ευέλικτα και να εγγυάστε για τα αποτελέσματα της εργασίας σας.
Απόδοση των δεκτών GNSS στο πεδίο στο Μέλλον – διατήρηση της αξιοπιστίας κάθε δέκτη GNSS σε κάθε επερχόμενη αλλαγή (GNSS modernization).
Εμπιστοσύνη – εξοπλισμός και λογισμικά που πληρούν τις πιο αυστηρές προδιαγραφές και ανταποκρίνονται στις προσδοκίες του πιο απαιτητικού επαγγελματία.
Ολοκληρωμένες Λύσεις – τεχνολογικά προηγμένες λύσεις, τεχνογνωσία, άρτια τεχνική υποστήριξη & SERVICE.

ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Αναβάθμιση δέκτη: Όλοι οι δέκτες GS15/GS10/GS25/GS14 Unlimited ενσωματώνουν ειδική πλακέτα η οποία είναι κατασκευασμένη ώστε να μπορεί να  αναβαθμιστεί επιτρέποντας στον δέκτη να λαμβάνει όλα τα μελλοντικά σήματα και λειτουργεί εκμεταλλευόμενος κάθε νέα δυνατότητα. Η αναβάθμιση θα πραγματοποιηθεί σε όλους τους δέκτες Unlimited ΔΩΡΕΑΝ.  

Τεχνολογία Smartlink*: Η εν λόγω τεχνολογία δίνει τέλος στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι χρήστες λόγω έλλειψης σήματος κινητής τηλεφωνίας ή διακοπή σύνδεσης με τον base (ζεύγος base –rover) σε δυσπρόσιτα σημεία και άλλες ανάλογες περιπτώσεις. Η τεχνολογία Smartlink με τη χρήση δορυφόρου (L-band) σας εξασφαλίζει απρόσκοπτη εργασία και υπόσχεται ότι ο χρήστης θα εργάζεται για 10 λεπτά από τη στιγμή που διακόπτεται η σύνδεση με ακρίβεια ±5cm RMS 2D.
*ισχύει μόνο για τους δέκτες GS15 & GS10.

Επικεντρωθείτε στην εργασία σας & αφήστε εμάς να φροντίσουμε να εργάζεστε χρησιμοποιώντας την τελευταία τεχνολογία & να λαμβάνετε τα μέγιστα οφέλη από τη χρήση του εξοπλισμού σας.

Διαβάστε επίσης


Τα δορυφορικά συστήματα GLONASS & BeiDou

 

Θέματα από το Blog μας