-->
Image

WORKSHOP

Από το πεδίο στο γραφείο 3D Scanning - Leica BLK360

Σε αυτό το 4ωρο σεμινάριο οι χρήστες θα λάβουν βασική εκπαίδευση στη λειτουργία του Leica BLK360 από την προετοιμασία και την αποτύπωση έως τη διαχείριση του νέφους σημείων και τα παραδοτέα αρχεία ώστε να μπορούν να ολοκληρώσουν με επιτυχία ένα project τρισδιάστατης αποτύπωσης. 


Η ομάδα της METRICA
Image

Σε ποιους απευθύνεται

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους όσοι ενδιαφέρονται για την τεχνολογία 3D Scanning και επιθυμούν να την εφαρμόσουν στην πράξη. Ο σαρωτής Leica BLK360 εξυπηρετεί ένα μεγάλο εύρος εφαρμογών, είναι απλός στη χρήση και αποτελεί το πρώτο βήμα για τον επαγγελματία που ενδιαφέρεται να επενδύσει στην τεχνολογία 3D.

Γιατί να συμμετέχω

Το σεμινάριο εξασφαλίζει τις βασικές αλλά επαρκείς γνώσεις για την υλοποίηση ενός project από την προετοιμασία και την αποτύπωση έως τη διαχείριση του νέφους σημείων και τα παραδοτέα αρχεία (αρχιτεκτονικά κ.α.).
Στον κόσμο της ψηφιακής πραγματικότητας, η γνώση των λύσεων - εργαλείων, των απαιτήσεων και των νέων μεθοδολογιών είναι αναγκαία. Στο σεμινάριο θα αναφερθούν όλα όσα χρειάζετε να ξέρετε για να είστε προετοιμασμένοι και "ετοιμοπόλεμοι".
Image
Image

Επιπρόσθετα Οφέλη

Οι συμμετέχοντες

  • Θα γνωρίσουν από κοντά τους ανθρώπους κλειδιά στην τεχνολογία του 3D Scanning

  • Θα πάρουν μια γεύση από τις τάσεις της ελληνικής και της παγκόσμιας αγοράς όσον αφορά τη συλλογή, επεξεργασία, διαχείριση και αξιοποίηση δεδομένων 3D

  • Θα έρθουν σε επαφή με άλλους επαγγελματίες και θα αναταλλάξουν απόψεις σχετικά με τη χρήση της εν λόγω τεχνολογίας σε καθημερινές εφαρμογές

  • Θα λάβουν εκπτωτικό κουπόνι -100€ για ενοικίαση του Leica BLK360

  • Θα γίνουν μέρος της κοινότητας 3D Scanning και θα λαμβάνουν πρώτοι ενημέρωση για όλα τα νέα που αφορούν την τεχνολογία.

Εκπαιδευτική προσέγγιση

Συνδυασμός θεωρίας & πράξης από επαγγελματίες μηχανικούς με πρότερη εμπειρία σε εφαρμογές τρισδιάστατης σάρωσης και επιστημονικούς συνεργάτες με βαθιά γνώση των λογισμικών διαχείρισης νέφους σημείων.
Οι συμμετέχοντες θα παρακολουθήσουν βήμα βήμα τη διαδικασία της σάρωσης, της συνένωσης, της επεξεργασίας του νέφους σημείων και θα έχουν τη δυνατότητα να εφαρμόσουν οι ίδιοι την τεχνολογία υπό την επίβλεψη των έμπειρων συνεργατών μας.
Στα πλαίσια του σεμιναρίου θα αναφερθούν τα πεδία/εφαρμογές, όπου η χρήση της τεχνολογίας 3D είναι αναγκαία.
Image

Τι άλλο χρειάζεται να ξέρω

Το σεμινάριο θα λάβει χώρα στα γραφεία της εταιρίας Λουλάκης & Συνεργάτες, Κωλέττη 9, Αθήνα.
Όχι. Οι χώροι είναι πλήρως εξοπλισμένοι με σύγχρονους υπολογιστές, δίκτυο και όλες τις εφαρμογές που είναι απαραίτητες για την εκπαίδευση σας.
Θα ανακοινωθεί σύντομα
Το κόστος του σεμιναρίου είναι 50€.
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2102815440 ή να μας στείλετε το αίτημα σας στην ηλ. διεύθυνση info@metrica.gr.

ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ

Αντώνης Αντωνακάκης
Αντώνης ΑντωνακάκηςΤεχνική Υποστήριξη, METRICA A.E.info@metrica.gr
Χρόνης Λουλακης
Χρόνης ΛουλακηςΛουλάκης & Συνεργάτεςinfo@loulakis.gr
www.loulakis.gr
Δηλώστε ενδιαφέρον



Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες.

Φωτογραφικό υλικό από το σεμινάριο της 2.10.2019

Θέματα από το Blog μας